PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : küçüklere sevgi, büyüklerime saygılarlaa:d

gülgözde
06-26-2007, 12:42 AM
ya ben bişey sormak istiorum:) nsl puan toplanıyor merek ettimde peki bu puanlar toplanınca ne işi yarıyor? yardımcı olursanız çok sevinirim

nevriyec
06-26-2007, 11:39 PM
puan mı??? puan toplanmıyo sanırım canım...benim hiç puanım çok,eğer yetkililerden biri cvb verirse bizde senle öğreniriz :):):) ARAMIZA TEKRARDAN HOŞ GELDİN CANIM (ccklrat)

gülgözde
06-27-2007, 11:31 PM
sanırım yanlış anladım yani puan derken kişisel bilgilerimizin yanınmda referans yazıyor ya ben onu puan olarak algıladım:(

Admin
06-28-2007, 11:03 AM
Merhabalar,

Aslinda puan sistemi var, ancak forumda suan icin uygulamiyoruz. Ancak bunu gundeme getirdiginize sevindim, eger uyelerimiz bu sistemi kullanmaya baslar ise, forum olarak bunu degerlendirmeyi de dusunebiliriz. Belki ileride hediyeler bu sisteme gore de verilebilir...
Onay Puani Vermek
Begendiginiz bir mesaj oldugunda mesaj sahibine Onay puani verebilirsiniz. Ya da uygunsuz bir mesaji moderatore iletebilirsiniz. Bunun icin mesajin sag ust tarafinda gordugunuz terazi ve Ucgen icerisindeki unlem isareti olan butonlari kullanabilirsiniz. (Ekteki resimde gorebilirsiniz) Ayrica mesaji Degerlendirme opsiyonu ile de yazilan mesaj hakkindaki yorumunuzu bildirebilirsiniz. (2. Resimde gorebilirsiniz)

Uye isimlerinin altindaki unvanlar ise yazilan mesajlara gore otomatik olarak veriliyor. Mesajlariniz 100u astigi zaman Kidemli Uye unvanini kazaniyorsunuz.

Umarim yardimci olabilmisimdir.

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kagit vs.

gülgözde
06-28-2007, 02:29 PM
teşekkürler bilgileriniz için (cicek)