Tam Sürüm Bilgini Göster : 6. Sayımız 15 Temmuzda çıkıyor...
Admin
07-06-2007, 02:51 PM
6. Sayımız 15 Temmuz'da çıkıyor... Yaza ozel aktivite ve projelerin yer aldığı yeni sayımızı tüm dergi bayiilerinde, D&R, Remzi, Inkılap gibi kitapevlerinde bulabilirsiniz.
Bu arada 5. sayımızı henüz almamış olanlar için 11 Temmuz'a kadar dergimizi bayiilerde ve kitapevlerinde satışta kalacak, daha sonra almak isterseniz http://x.kagitvs.com adresimizden eski sayılarımızı temin edebilirsiniz.
Kağıt hamurundan balıklar, plaj kumu ile yapılabilecek değişik projeler - Kum hamuru ve renkli kumlar, deniz kabukları boyama, mandal çiçekler, tırtıl ponponlar, "Quilling" Kagit dolama sanati ve daha birçok proje kalıpları ile birlikte bu sayımızda yer alıyor. Ayrıca kağıt yarış arabaları ve kağıt bebeklerde bu sayımızın hediyeleri... Umarız 6. sayımızı da bizim kadar sever ve keyifli bulursunuz.
Kağıt vs. Ailesi (cicek)
emelay
07-09-2007, 06:21 PM
6.Sayıızı merakla bekliyorum.Çok çekici görünüyorlar.Emeği geçenlere teşekkürler.(cicek)
merhaba ben uzun süredir forma girmiyordum.bugün aklıma geldi ve girdim.ne güzel sizinle aynı dilden onusan insanları dinlemek.yalnız ben son sayıyı incelemek istedim fakat sitede bulamadım.sadece küçük resimler var.daha hazır olmadığı içinmi yayınlamıyorsunuz?cidden çok merak ediyorum son sayıyı.incelemek için hazırlarsanız çok seviniriim.iyi günler diliyorum.BAŞARILAR..(ccklrat)
Admin
07-12-2007, 09:30 AM
Sevgili Sule,
Son sayimizin Galeri Bolumu haric diger tanitim sayfalarini internette gorebilirsiniz. Galeri bolumude en kisa zamanda hazir olacak.
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kagit vs.
seralp
09-14-2007, 01:18 AM
selam.
6. sayıyı aldım.yine çok güzel fakat sayfa kalitesi daha farklı sanırım.
diğer sayılarda bir problem olmamıştı ama bu sayının yaprakları hemen koptu.
ben yeni abone de oldum umarım bundan sonraki sayılarınızda bu sorunu yaşamam.
dergiyi çok severek takip ediyorum.arşiv oluşturmak istediğim için çabuk dağılması beni üzdü:(
Ekinoks
09-14-2007, 09:58 PM
selam.
6. sayıyı aldım.yine çok güzel fakat sayfa kalitesi daha farklı sanırım.
diğer sayılarda bir problem olmamıştı ama bu sayının yaprakları hemen koptu.
ben yeni abone de oldum umarım bundan sonraki sayılarınızda bu sorunu yaşamam.
dergiyi çok severek takip ediyorum.arşiv oluşturmak istediğim için çabuk dağılması beni üzdü:(
ben o sayıyı ilk çıktığı zaman aldım bende bir problem olmadı. sıkıldıkça elimde ama sanırım sizin derginizde bir aksaklık olmuş.
Idil Arsan
09-17-2007, 02:53 PM
Sevgili Serapl,
6. sayımızın bazılarında yapıştırmayla ilgili bir problem oldu. Size de herhalde problemli olanlardan denk geldi. Bize isim soyad ve açık adresinizi yollarsanız, size yeni bir dergi yollayabiliriz.
Bu aksaklık için tekrar özür dileriz.
Keyifli günler
Kağıt vs. Ailesi(smlyfmly)
seralp
09-18-2007, 02:55 PM
ilginiz için teşekkür ederim.size özel mesaj attım.
iyi günler.
qazwsx
09-18-2007, 11:06 PM
ıntertte gordum ve bır bakayım dedım nasıl bır dergı gecengun 6. sayıyı buldum yalnız bıraz zor oldu galıba her yerde yok tesaduf 5. sayıda vardı orda ıkısınıde aldım ve cok begendım ve abone olmayı dusunuyorum
seralp
09-22-2007, 04:15 PM
İdil Hanım,
6.sayım arşivimde yerini aldı sağlam olarak.ilginiz ve nezaketiniz için teşekkür ederim.
İyiki böyle bir dergiyi var ettiniz.Tanıdıklarıma tavsiye ediyorum.
Tekrar teşekkür ederim.İyi çalışmalar.
Idil Arsan
09-22-2007, 05:38 PM
Serap Hanım,
İlginize biz teşekkür ederiz. Yaptıklarınızı bize yollamayı unutmayın... (cicek2)
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.