PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Kagit vs. Dergisini Siparis Etmek

runyes
07-09-2007, 01:25 PM
ilk çıkan kitapları nasıl temin edebilirim

runyes
07-09-2007, 01:25 PM
kimse yokmu

Admin
07-09-2007, 01:40 PM
Sevgili Runyes,

Hangi kitaplardan bahsediyorsunuz? Eger Kagit vs. ilk sayilarini soruyorsaniz http://www.kagitvs.com.tr adresinden ya da 232 489 02 20 - 232 446 86 19 numarali telefonlardan bizi arayarak eski sayilari siparis verebilirsiniz.

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kagit vs.

Admin
07-11-2007, 10:43 AM
Tekirdagda bir satis noktamiz yok. Ancak internet ya da telefon ile siparis verebilirsiniz. Bu durumda kredi karti ya da banka havalesi ile odeme yapiyorsunuz ve kargo ile siparsinizi gonderebiliyoruz. Dergi gonderimlerinde kargo boze ait, urun siparislerinde karsi odemeli olarak gonderiyoruz.

Su an piyasada olan sayimizi ise Turkiyenin her yerinde dergi bayiilerinde ve kitapevlerinde bulabilirsiniz. Tekirdagda dergimizin dagitildigi bayiiler,

AVŞAR GAZ.MEC.BAYİ GAZETE DERGİ DÜKKANI ÇORLU TEKİRDAĞ EMLAK BÜFE MOBO / KİOSK ÇORLU TEKİRDAĞ SEVER DAĞITIM KIRTASİYE ÇERKEZKÖY TEKİRDAĞ MOBO MOBO / KİOSK SARAY TEKİRDAĞ ÇORLU D&R MÜZİK MARKET ÇORLU TEKİRDAĞ OTOGAR KURUYEMİŞ KURUYEMİŞCİ ÇORLU TEKİRDAĞ ÇORLU KİPA GROSS MARKETLER ÇORLU TEKİRDAĞ ÇARŞI TEKEL BAYİ ÖZEL BÜFE MALKARA TEKİRDAĞ SEZEN MARKET BAKKAL / MARKET TEKİRDAĞ-MERKEZ TEKİRDAĞ FEVZİ LİNOMEN MOBO / KİOSK TEKİRDAĞ-MERKEZ TEKİRDAĞ MURAT BÜFE ÖZEL BÜFE TEKİRDAĞ-MERKEZ TEKİRDAĞ

runyes
07-11-2007, 11:06 AM
tşkr ederim.peki 5 kitabın toplam fiyatı nedir acaba.ne kadar ödeme yapmam gerekiyor

runyes
07-11-2007, 11:07 AM
ne kadar sürede bana ulaşır

Admin
07-11-2007, 05:38 PM
Dergimizin adet fiyati 10 YTLdir, ancak abone olursaniz 6 sayi icin 50 YTL oduyorsunuz, yani 1 sayi ucretsiz olmus oluyor. Detayli bilgiyi http://x.kagitvesaire.com/forum/showthread.php?t=59 burayi okuyarak edinebilirsiniz.
Ucreti odedikten sonra dergilerinizi kargoya veriyoruz, elinize 3 is gunu icerisinde geciyor.

(cicek2)

runyes
07-12-2007, 12:59 PM
çok teşk edrim.sizi yordum biraz......

Admin
07-12-2007, 01:06 PM
rica ederim. (cicek2)

KORKMAZ
02-10-2008, 01:54 PM
(cicek2) meraba burda yeniyim derginizi çok beğeniyorum fakat temin edemiyorum çünkü internetten kredi kartımla alışveriş yapmak istemiyorum neden ankaradaki ya pa yayıncılıkta ürünlerinizi ve derginizi satışa sunmuyosunuz... bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim...(cicek2)

hemavaz
02-10-2008, 05:40 PM
bence internetten alabilirsin. çok güvenli emin olabilisin. çünkü ben bütün 4 sayı aldım internetten. üstelik evine kadar kargoyla geliyor ve öyle teslim alıyorsun. bir sorun çıkacağını sanmıyorum.hem artık eskisi gibi değil internetten alışveriş yapmak.daha güvenli...(cicek2)

karneci
02-27-2008, 04:20 PM
Gazintep Teyim Ve Dergiye Ulaşmakta Zorlanıyorum .yardımcı Olur Musunuz?

karneci
02-27-2008, 04:22 PM
Sanırım Dediğin şekilde Ulaşmak En Mantıklısı Olacak

Admin
02-27-2008, 06:35 PM
Sevgili Karneci,

Gaziantep'te dergimizin dagildigi yerler,

YILMAZ BÜFE TEKEL BAYİİ ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP
ÇAĞRI BÜFE TEKEL BAYİİ ŞAHİNBEY GAZİANTEP
UĞRAK GIDA BAKKAL / MARKET ŞAHİNBEY GAZİANTEP
ENSAR GIDA BAKKAL / MARKET ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP
G.ANTEP B.EVLER 2M MİGROS GROSS MARKETLER ŞAHİNBEY GAZİANTEP
ZENGİN GIDA TEKEL BAYİİ ŞAHİNBEY GAZİANTEP
LADY GAZETE DERGİ DÜKKANI ŞAHİNBEY GAZİANTEP
TOLGA MARKET BAKKAL / MARKET ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP
ŞEHREKÜSTÜ GIDA TEKEL BAYİİ ŞAHİNBEY GAZİANTEP
DİYAR BÜFE GAZETE BAYİİ TEKEL BAYİİ ŞAHİNBEY GAZİANTEP
ERKAM MARKET BAKKAL / MARKET ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP
KUMRAL MARKET BAKKAL / MARKET ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP
LADY 2 BAKKAL / MARKET ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP
YAPRAK BÜFE TEKEL BAYİİ ŞAHİNBEY GAZİANTEP
ÜNİVERSİTE KİTAP KIRTASİY KİTABEVİ ŞEHİTKAMİL GAZİANTEP
ARZU GAZETE TEKEL BAYİİ ŞAHİNBEY GAZİANTEP
ŞEKERİM GAZETE DERGİ DÜKKANI NİZİP GAZİANTEP

Dergimizi yine de bulamazsaniz telefon ile ya da internet uzerinden siparis verebilirsiniz.

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kagit vs.

jenifer
04-01-2008, 07:23 PM
derginizi çok beyendim tebrikler

jenifer
04-01-2008, 07:25 PM
paylaşmak güzel(cicek2)glmsemezp(yazi1)