Tam Sürüm Bilgini Göster : Neler yapabılırız...
minik baloncuklar
07-19-2007, 10:20 PM
cffe arkadaslar velılerım ıle bırlıkte her ay duzenlı olarak belırlı calısmalar yapıyorumm. yanı velım ve ogrencıme sorumluluklar verıp onlara yapabıleceklerı calısmalar sunuyorumm. aranızda benım gıbı calıasmalar sunan arkadaslar varsa onlardan bılgı alıs verısınde bulunup neler yaptıklarını ogrenmek ıstıyorummmm
umarım bılgı alıs verısınde bulunabılırızz....
yardımlarınız ıcın tesekkurler....
esrdnlr
07-20-2007, 10:54 AM
cffe arkadaslar velılerım ıle bırlıkte her ay duzenlı olarak belırlı calısmalar yapıyorumm. yanı velım ve ogrencıme sorumluluklar verıp onlara yapabıleceklerı calısmalar sunuyorumm. aranızda benım gıbı calıasmalar sunan arkadaslar varsa onlardan bılgı alıs verısınde bulunup neler yaptıklarını ogrenmek ıstıyorummmm
umarım bılgı alıs verısınde bulunabılırızz....
yardımlarınız ıcın tesekkurler....
biz genellikle aile katılımı için evde yapılabilecek sanat etkinliği veriyoruz.örneğin kutudan kukla yapın ,ya da resim verip artık materyallerle süsleme..anadil etkinliği için şiir veya şarkı,ya da aile hikaye kitabını okuyor çocuk ta boş bir kağıda hikaye bitiminde anladığını resimliyor. bu çok işe faydalı oluyor:)evde çiçek beslemek te çok eğlenceli oluyor:) zaten çok ta zor çalışmalar verip bezdirmek te istemediğimiz için ara ara böyle değişik çalışmaları sunuyurz.daha etkili oluyor bence..
minik baloncuklar
07-20-2007, 07:31 PM
tesekkur edıyorum paylasımlarınız ıcın cok guzel fıkırler bunlar... ıyıkı varsınız.. fıkır paylasımında bulunarak daha degısık dusunceler ortaya cıkabılıyor... umarım bende sıze herhangı bır konuda yardımcı olurummmmm...
katemoss
07-28-2007, 04:47 PM
Ben sınıfımızda bir hayvanımız olsun istedim ve bir su kaplumbağası aldım. 1 gün içerisinde uslu duran,söz dinleyen,başarılı olan bir kişiye de onu eve götürme ödülü verdim..hepsi kaplumbağayı bir gece eve götürebilmek için uslu uslu oturdular:) sene boyunca rahat ettim sayılır..Belirteyim ben 2. sınıf öğretmeniyim..şuan da yaz tatili için herkes birbirine devrederek kaplumbağaya bakıyor..bu arada siteyi de çok begeniyorum.herkese sevgiler..
minik baloncuklar
07-29-2007, 12:45 PM
cok guzel bır fıkır tesekkurler...
esrdnlr
07-30-2007, 01:01 PM
Ben sınıfımızda bir hayvanımız olsun istedim ve bir su kaplumbağası aldım. 1 gün içerisinde uslu duran,söz dinleyen,başarılı olan bir kişiye de onu eve götürme ödülü verdim..hepsi kaplumbağayı bir gece eve götürebilmek için uslu uslu oturdular:) sene boyunca rahat ettim sayılır..Belirteyim ben 2. sınıf öğretmeniyim..şuan da yaz tatili için herkes birbirine devrederek kaplumbağaya bakıyor..bu arada siteyi de çok begeniyorum.herkese sevgiler..
çok hoş bi fikir:)))
feyasa
10-10-2007, 03:46 PM
anneyi çağırıp pasta yaptırılabilir,sınıfta hikaye okutturulabilir anneye,babası gelip mesleğini tanıtabilir vs
anasınıfı
10-11-2007, 07:52 PM
bizde okulda aile katılımları veriyoruz.Mesela 29 Ekim yaklaştığı için önümüzdeki hafta ailelere çocuklarıyla birlikte Atatürk albümü hazırlama etkinliğini vereceğiz.Her çocuk ailesiyle bir albüm hazırlayıp okula getirip arkadaşlarına anlatacak.
minik baloncuklar
10-14-2007, 07:08 PM
tesekkur edıyorumm...
gecen hafta ogerncılerıme bu sorumlulugu verdımm tüm ogrencılerım kendı fotograf makınelerı ıle 4 ekım hayvanları koruma gunu olması nedenıyle cevrede gorduklerı bır kac havyanın fotografını cekıp o hayvan ıle ılgılı bılgı alıs verısınde bulunacaklardı ve resımlerı bır kartona yapıstırıp komposızyon olusturacaklardı (tabı bu arada en buyuk sorumluluk aılelerde).... bu hafta getırdıler odevlerını cok hos bır calısma oldu sızde yaptırabılırsınızz... tavsıye edıyorum ARKADASLAR
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.