Tam Sürüm Bilgini Göster : kargo ücreti
sgoren
07-23-2007, 02:10 AM
Telefon aracılığıyla sipariş ettiğim ilk 6 sayı bir gün içinde elime ulaştı.Ancak 9 ytl.kargo ücreti ödedim.Oysa kagitvs. 'nin ana sayfasında "dergi dışındaki ürünlere kargo ücreti ödemeniz gerek "diye bir açıklama var.Ama dergi sipariş ettiğim halde bu ücreti niye ödedim?Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Admin
07-23-2007, 09:49 AM
Sevgili Sgoren,
Dergi abonelik ucretine kargo ucreti de dahildir, yani ek bir kargo ucreti odemiyor olmaniz gerek. Sanirim kargoda bir karisiklik olmus, ben arastirip size geri donecegim. Bu arada bana banka hesabinizi verirseniz bugun kargo ucretini de hesabiniza yatirabilirim. Ya da alternatif olarak kargo ucreti tarafimizdan karsilanmak uzere size bir mini delgec gonderebilirim. Bana tercihinizi info@kagitvs.com adresine mail atarak ya da 232 489 02 20 numarali telefonu arayarak bildirebilirsiniz.
Bu karisiklik icin ozur dileriz,
Sevgi ve saygilarimiz ile...
Deniz Arsan
Kagit vs.
Telefon aracılığıyla sipariş ettiğim ilk 6 sayı bir gün içinde elime ulaştı.Ancak 9 ytl.kargo ücreti ödedim.Oysa kagitvs. 'nin ana sayfasında "dergi dışındaki ürünlere kargo ücreti ödemeniz gerek "diye bir açıklama var.Ama dergi sipariş ettiğim halde bu ücreti niye ödedim?Bu konuda beni aydınlatırsanız sevinirim.
Admin
07-23-2007, 09:54 AM
Birde bana yine ayni email adresine ya da telefona abone ad soyadinizi bildirirseniz sevinirim. Simdi kontrol ettim, ama forum kaydinda goremedim, bu nedenle kargodan takip edemiyorum.
Tesekkurler,
Deniz Arsan
Kagit vs.
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.