PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : yardımınıza ihtiyacm var:( bana yardım edin

gülgözde
07-23-2007, 02:38 PM
ben ankaradaki bi anadolu meslek lisesinin çocuk gelişimi bölümünden bu sene mezun oldum samsuna 2 yıllık gçiş yapmak istiyorum. AOBP puanım 91 OBP puanımda87 hangi puanla ben geçiş yapıcam bilmiorum:( ayrıca samsun en son 86.218 puanla almış gecen sene siz kazanma olasılığım varmı???

burcu79
07-23-2007, 07:54 PM
Bu konu ile ilgili bir bilgim yok ama sana bol şans dilerim umarım istediğin olur

Ekinoks
07-23-2007, 10:19 PM
yeni mezun olduğpuna göre bu + senin için. ama meteb de önemli samsun ve senin mezun olduğun okul aynı metebdemi. ayrıca tek tercihmi yapacaksın.sanırım tercih formunu inceledikten sonra zaten sende bu sorularına yanıt bulacaksındır. tavsiyem tüm tercih haklarını kullanman. daha sonrada dgs ile lisans tamamlama hakkın var elbette. ama bana sorarsan. henüz yolun başındayken lisans işini düşünsen iyi olur derim. sonra tekrar okula gitmek zor olacaktır. hayat şartlarından dolayı...

jade25
07-23-2007, 10:22 PM
benim de bir bilgim yok gülgözde ama bende sana bol şans diliyorum....umarım istediğin olur...

esrdnlr
07-24-2007, 11:40 AM
benimde bu konuda bilgim yok.
fakat 2 seneliği okursan lisans mezunu
haklarına sahip olamıyacağını da düşün
ve ona göre karar ver derim.
hakkında hayırlısı olsun canım...

gülgözde
07-24-2007, 12:28 PM
yeni mezun olduğpuna göre bu + senin için. ama meteb de önemli samsun ve senin mezun olduğun okul aynı metebdemi. ayrıca tek tercihmi yapacaksın.sanırım tercih formunu inceledikten sonra zaten sende bu sorularına yanıt bulacaksındır. tavsiyem tüm tercih haklarını kullanman. daha sonrada dgs ile lisans tamamlama hakkın var elbette. ama bana sorarsan. henüz yolun başındayken lisans işini düşünsen iyi olur derim. sonra tekrar okula gitmek zor olacaktır. hayat şartlarından dolayı...

öncelikle teşekkür ederim. sadece samsunu yazmıyacağım başka yerleride yazacağım fakat işte samsunu istiorum ama olmassada napalım hayrlısı yinede ilginizden dolayı teşekkür ederim. peki 2 yııllık okuyup kpssye girince devlette öğretmen olabiliomuusn?

esrdnlr
07-24-2007, 01:41 PM
öncelikle teşekkür ederim. sadece samsunu yazmıyacağım başka yerleride yazacağım fakat işte samsunu istiorum ama olmassada napalım hayrlısı yinede ilginizden dolayı teşekkür ederim. peki 2 yııllık okuyup kpssye girince devlette öğretmen olabiliomuusn?

canım 2 yıllık okursan devlette sadece kadrosuz usta öğretici olarak görev alrsın. o da tabii açık olduğu zaman.ama 4 yıllık öğretmenler gibi hiç bir zaman devlette kadrolu öğretmen olarak çalışamazsın...

gülgözde
07-26-2007, 12:46 PM
hocam bilgileriniz için çok teşekür ederim

runyes
07-26-2007, 01:01 PM
umarım girebilirsin

runyes
07-26-2007, 01:02 PM
istediğin okula