Tam Sürüm Bilgini Göster : Yardıma mı ihtiyacınız var ?
Admin
04-08-2007, 12:48 AM
Dergilerimizde yer alan projelerden herhangi birinde takıldınız mı ? Bir sorun olduğunu ya da hata olduğunu mu düşünüyorsunuz ? Anlatılan tekniklerden ya da katlama şekillerinden uygulayamadığınız bir nokta mı var ? Daha fazla açıklama mı istiyorsunuz ? :confused:
Buraya sorununuzu yazın, cevaplayalım. Gerekirse ek resimler ile açıklayalım.
enter
08-20-2007, 11:20 PM
son sayınızdaki quilling de yaptığım şekiller dergidekilerle tutmuyor ve düzgün saramıyorum.bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...:)
Leyla Arsan
08-21-2007, 05:56 PM
son sayınızdaki quilling de yaptığım şekiller dergidekilerle tutmuyor ve düzgün saramıyorum.bana yardımcı olabilirseniz sevinirim...:)
kağıtların daha kolay ve düzgün dolanabilmesi için değişik aparatlar kullanılmaktadır. İsterseniz bunu sitemizden sipariş edebilirsiniz. Ama galiba en önemlisi alıştırma. Aparatı kullansanız da yine biraz alıştırma yapmanız gerekecektir. Önerim öncelikle yorgan iğnesinin ucunu kullanarak biraz alıştırma yapmak. Kağıt şeridi sol işaret parmağınızın üzerine yerleştirin, baş parmağınızla kağıdın yerinde durmasına yardımcı olun. İğneyi sağ elinize alın (sağ elinizle çalıştığınızı varsayıyorum) ve ucunu kağıdın üzerine yerleştirirken döndürün, aynı zamanda sol elin işaret ve baş parmağıyla kağıdı sıkın. Hatta başlangıçta kağıdın ucunu çok az olmak üzere ıslatabilirsiniz. Islaklığın çok çok az olması gerekiyor, aksi halde kağıt kolaylıkla yırtılabilir. İlk çalışmalarda iğneyi döndürürken kağıda parmaklarınızla yön vermek ve dolamayı başlatmak zor gelebilir. Ama eminim biraz deneme ile ustalaşacak ve parmaklarınıze hakim olmayı öğreneceksiniz.
Kolay gelsin,
Leyla Arsan
sevcan
09-19-2007, 09:56 PM
mrb birkaç sorum olacak .
1- sisal nedir?
2-hangi alanlarda kullanılır?
3-rahat katlanablir ve şekil alan bir malzeme mi?
teşekkürler
Idil Arsan
09-21-2007, 12:09 PM
Sevgili Sevcan,
Sisal, kenevire benzeyen, içerdiği sağlam ve dayanıklı elyaf yüzünden tekstil sanayiinde çokça kullanılan bir bitkidir. Bu paketimizde bu malzeme renklendirilip, 23 x 33 cm boyutuna getirilip, aralarına sim katılarak hobi malzemesi haline getirilmiştir. Kağıt kadar kolay katlanamaz fakat rahatlıkla keslip bükülebilir. Doğal malzemeden yapıldığı için arkasını gösterir, kağıt gibi bir yüzeye sahip değildir. Alışveriş sayfamızda bulunan resmin üzerine tıklayıp, kullanım alanlarını resimden de görebilirsiniz.
Keyfili günler
(cicek2)
meltemyn
09-22-2007, 11:15 PM
quilling çalışmalarını yorgan iğnesi ile yapıyorum. quilling aletini almak istiyorum ama alışveriş sitenizde bulamadım. yardımcı olurmusunuz?
Admin
09-24-2007, 03:49 PM
quilling çalışmalarını yorgan iğnesi ile yapıyorum. quilling aletini almak istiyorum ama alışveriş sitenizde bulamadım. yardımcı olurmusunuz?
Sevgili Meltem,
http://www.kagitvs.com.tr/default.asp?git=7&kategori=14 adresinde bulabilirsiniz. Plastik ve demir olarak iki farkli alet var. Birde 3mm quilling seritlerinin plastik alet ile birlikte satilan promosyonlu setimiz de mevcut. (KVSQRS3MH)
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kagit vs.
ArSiZzZ
10-12-2007, 05:57 PM
cffe cok gerekli bir ödevim var ama birtürlü birseyler bulamıyorum bana yardımcı olacak biri varsa cok sevinirim.benim anne baba eğitimi diye derim var.bu dersde bir eğitimmodülüoluşturacagım.yani kısacası anlatayım benim konum "çocugun düşünce becerilerinin geliştirilmesi ne demektir ve çocuguma problem çözme becerisini nasıl kazandırabilirim.. ben bu konuyu velilere anlatacagım sanki sempozyum yapar gibi ama anlatırken velilere 3 etkinlik yaptırmam gerekiyor.en son olarakda velilere küçük el broşürleri verecegimkonuyla ilgili...bu konuda bana yardımcı olacak biri varsa cok sevinirim.çok önemli üniversitedeki bölüm hocamın dersi (yazi1) bu arada bayramdan sonra yanınıza ugramayı düşünüyorum ben dokuz eylülde okuyorum size nasıl ulaşabilirim.sanırım hiltonun altındaymışınız.
kübik_
11-06-2007, 10:13 PM
5 sayının sonundaki sergide kullanılan kağıtların top halinde yapıştırıldığı tavus kuşu resmine ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim(cicek2)
Admin
11-07-2007, 12:15 PM
Sevgili Arsizz,
Yerimiz Hilton ile Yeni asirin arasinda, Cin restoraninin oldugu sokakta. http://www.kagitvs.com/ulasim.htm tiklayarak yerimizi gosteren semaya da bakabilirsiniz.
Buraya herzaman bekleriz, elimizden gelen yardimi yapmaya calisiriz.
Deniz Arsan
Kagit vs.
Admin
11-07-2007, 12:22 PM
Sevgili Kubik,
Sanirim bu bize okurlarimizdan birinin yolladigi proje resmi idi. Mustafa Kemal Pasa Ibni Sina Isitme Engelliler Okulu (Bursa) Bu calismalari forumda da paylasmistik. Ilgili mesaji ve resimleri http://x.kagitvesaire.com/forum/showthread.php?t=54 tiklayarak gorebilirsiniz.
Keyifli gunler dilerim,
Deniz Arsan
Kagit vs.
alis_edos
11-08-2007, 06:02 PM
zaman kavramını anlatabileceğim resimlere ihtiyacım var yardım ederseniz sevinirim
ela settaş
05-06-2008, 09:21 PM
merhaba arkadaşlar quililingle ilgili birkac ipucu aleti almada zorlanıyosanız kesinlikle tavsiyem bi küçük kürdandır. kürdanın ucunu kısa bişekide ikiye ayırırsanız cok kolay calısabilirsiniz.be calıştım cok zevkli ve harika şeyler cıkıyo.
sena_city
05-12-2008, 10:50 PM
benimde bir ödevim var ve çarşamba gününe.benim yapamadığım şu:
bizim kağıtla önce koni gibi üç boyutlu birşey yapacağız sonra onu arttırıp bir bütün oluşturacağız ancak küp ve koniyi kullanmayacağız çünkü öğretmenimiz onlarla bize örnek verdi yardımcı olursanız sevinirim
10 kasımla ilgili, sanat etkinliğine ihtiyacım var,6 yaş.yardımcı olursanız sevinirim..proje calışması da olabilir..??
Zeynoş
01-05-2009, 06:08 PM
Kızımla kart yapmaya başladık.Quilling tekniğinde hangi yapıştırıcı kullanmamız gerekir? Kağıdı aralıklı kıvırdığımız zaman nasıl yapıştırmalıyız?
senanur
01-27-2009, 09:10 PM
--------------------------------------------------------------------------------
mrb bn bi konuda sizlerdn yardm istiorm oyun ve ben konu başlıqı altnda müzik türçe dil etkinliqi sanat etkinliqi arıorm sorqulanacak maddeler ise
1) kuklaları kullanarak duyqularımızı ifade etme
2) oyunlarla duyqularımızı anlatma
3) başkalarının duyqularının olduqunu bilme
yardımcı olursanız sevinirim!
dqueen
03-06-2010, 09:12 PM
Senanur Hanım çok özür dilerim ama daha siz Türkçe yazamazken çocuklarınıza nasıl öğreteceksiniz Türkçe'yi?
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.