Tam Sürüm Bilgini Göster : internet sitesi
anasınıfı
08-23-2007, 10:29 AM
sevgili kağıtvs yani siteniz çok güzel olmuş.ürünleri resimleriyle görmek çok iyi olmuş.sayfayı yenilediğiniz için çok teşekkürler.(smlyfmly)
Deniz Arsan
08-23-2007, 12:27 PM
Siteyi begenmis olmaniza cok sevindik. Uzun suredir uzerinde calisyorduk. (cicek)
Bu arada okul ve ogretmenlere ozel indirimden yararlanmak icin siteye girdiginizde kayit olursaniz ve kayit olduktan sonra info@kagitvs.com adresine mail atarsaniz (okul-ogretmen oldugunuzu bildiren) sitemizi bundan sonraki ziyaretlerinizde Egitim Kurumlarina uyguladigimiz indirimden faydalanabilir, uye girisi yaptiktan sonra urunleri indirimli fiyatlari ile gorebilir ve odemenizi de yine indirimli olarak yapabilirsiniz.
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kagit vs.
Yeni Alisveris sitemiz http://www.kagitvs.com.tr
sevgili kağıtvs yani siteniz çok güzel olmuş.ürünleri resimleriyle görmek çok iyi olmuş.sayfayı yenilediğiniz için çok teşekkürler.(smlyfmly)
Birkan Şenel
08-24-2007, 11:54 PM
yeni sitenizi çok beğendim.tebrikler.2 aylık tatilden sonra maratonda birlikteyiz.dergiler geçen yıl yayınlanan dergiler değildir umarım.zira her dergide farklı şeyler bulmak hoş oluyor doğrusu.
jade25
08-25-2007, 11:01 AM
yeni siteniz çok güzel cıvıl cvıl olmuş.... herşey için teşekkürler...
Admin
08-26-2007, 01:51 PM
Yorumlariniza tesekkurler, siteyi begenmeniz bizi cok mutlu etti. :)
Birkan Hanim, dergimizin iki ayda bir yeni sayisi cikiyor. Ancak Sitede eski sayilari da mevcut. Gecmis sayilari kaciranlar buradan tum sayilarimizi temin edebilirler. Yeni sayilarimiz yayinlandikca da yine buradan da bulabileceksiniz.
(7. sayimiz 15 Eylulde cikiyor) (cicek)
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kagit vs.
yeni sitenizi çok beğendim.tebrikler.2 aylık tatilden sonra maratonda birlikteyiz.dergiler geçen yıl yayınlanan dergiler değildir umarım.zira her dergide farklı şeyler bulmak hoş oluyor doğrusu.
Birkan Şenel
08-26-2007, 11:34 PM
bana geri dönüm cevap vermenizden çok hoşlandım.ben internetten de güzel çalışmalar buluyorum.sizinle paylaşmak isterim.(yazi1)
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.