PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Ankaraya Ne Zaman Geleceksiniz

GİZEM
09-19-2007, 11:26 PM
Öncelikle böyle güzel bir dergi hazırladığınız için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.Ayrıca forumuda çok beğendim.Acaba ankaraya ne zaman geleceksiniz.Sizlerle yüzyüze görüşmek isterim.Dergiye de en kısa zamanda abone olacağım.Bunun içinde ayrıca sevinçliyim.Hepinize sevgilerimi gönderiyorum...(flower)

Idil Arsan
09-21-2007, 11:45 AM
Sevgili Gizem,

Öncelikle göstermiş olduğunuz ilgiye Kağıt vs. ailesi olarak çok teşekkür ederiz.(smlyfmly)

Şimdilik önümüzde Ankara'yla ilgili bir program yok. Eğer olursa zaten sizlere forum ve mail aracılığıyla duyuru yaparız.

Ayrıca sizin yolunuz İzmir'e düşerse mutlaka dükkanımıza bekleriz.

Keyfili günler(cicek2)

GİZEM
09-21-2007, 04:02 PM
inşalla ama izmire gelme şansım yok maalesef ama dükkanınızı görmeyi çok isterdim herhalde oraya kamp kurardım biraz zor çıkarırdınız beni :D ilginize teşekkürler. Ankarada görüşmek dileğiyle.Sevgiyle kalın..

hemavaz
01-31-2008, 01:04 AM
keşke ankaraya da gelseniz... burada sizleri görmek isteriz(flower)

DüşlerAtölyesi
04-24-2008, 12:39 AM
Evet :)

geveze
05-01-2008, 07:59 PM
Ben de sorayım..

İstanbul'a ne zaman geleceksiniz? =)

Kağıt Vs. Dergisi İstanbul`da Yapa Kadıköy`de

Admin
05-02-2008, 10:35 AM
Bu ara bir fuar etkinligimiz yok. Ancak 10 Mayis icin Nisantasi Citys'den davet aldik. Cok yuksek ihtimal ile 10 Mayis Cumartesi gunu Nisantasi Citys alisveris merkezinde olacagiz. (12:00-16:00 arasi) Ancak burada satisimiz olmayacak. Sadece kesip yapistiracagiz... (cicek)

Bu Aktivitemiz ne yazikki ileri bir tarihe ertelenmistir. Tarih belli oldugu zaman size tekrar duyuracagiz.

Sevgilerimizle,

Kagit vs.

DüşlerAtölyesi
05-02-2008, 04:28 PM
Kağıt Vs. Dergisi İstanbul`da Yapa Kadıköy`de

Biliyorum..Ben dergiyi değil,kendileri ne zaman gelecek diye sormuştum :)

Bu ara bir fuar etkinligimiz yok. Ancak 10 Mayis icin Nisantasi Citys'den davet aldik. Cok yuksek ihtimal ile 10 Mayis Cumartesi gunu Nisantasi Citys alisveris merkezinde olacagiz. (12:00-16:00 arasi) Ancak burada satisimiz olmayacak. Sadece kesip yapistiracagiz...

10 mayıs günü orada olmak isterim..Rica etsem adresi verebilir misiniz :)

Deniz Arsan
05-06-2008, 04:29 PM
Bu Aktivitemiz ne yazikki ileri bir tarihe ertelenmistir. :(

Tarih belli oldugu zaman size tekrar duyuracagiz.

Sevgilerimizle,

Kagit vs.