Tam Sürüm Bilgini Göster : Yeni sayılarımızda görmek, okumak istedikleriniz...
Admin
04-08-2007, 02:32 AM
5. Sayımızda ya da daha sonraki sayılarımızda yer almasını istediğiniz yeni sayfa ve yazı önerilerinizi bizlerle paylaşın. Tüm önerileriniz ve isteklerinizi hazırlamaya ve dergimizin ileriki sayılarında yayınlamaya çalışacağız.
esrdnlr
04-27-2007, 07:08 PM
okulöncesi çocuklarla ilgili davranış problemlerine yönelik çözümler çok faydalşı olurdu.
anne-filiz
05-01-2007, 04:49 PM
(cicek) ARTIK MATERYALLERE ÇALIŞMALARA AĞIRLIK VERİRSENİZ ÇOK SENİNİRİZ. TEŞEKKÜRLER...
denizart
05-25-2007, 06:00 PM
istanbulda picassonun sergisinde çocuklar için bir bölüm hazırlanmıştı.aileler gezerken çocuklar resim yapıyorlardı.orada sünger gibi kagıtlar görmüştüm.onu makasla kesip şekillendiriyorlardı.kırtasıyede bulamadım.bu konuda bilgilendirip örnekler verirseniz sevınırım.
esrdnlr
06-09-2007, 09:01 AM
Denizcim sanırım sen sünger kağıttan bahsediyorsun.www.x.kagitvs.com da bulabilirsin.Özel hobi ve ürün setleri kısmında sünger kağıt moosgami foam rubber diye geçiyo. Bi bak belki işine yarar:)
burcu79
06-11-2007, 04:01 PM
proje çalışması olarak yapabileceğimiz üç boyutlu,büyük boy çalışmalara yer verirseniz sevinirim
kremkaramel
07-02-2007, 02:45 PM
MERHABA KAĞIT VS. AİLESİ VE KAĞIT VS. FORUM ÜYELERİ. DERGİMİZDE FEN VE MATEMATİK ÇALIŞMALARINDA YAPTIRABİLECEĞİMİZ ETKİNLİKLERE DE YER VERİRSENİZ SEWİNİRİM. AYRICA HER AY BELİRLİ BİR KONU ELE ALINARAK, BUNUNLA İLGİLİ YAZILARA YER VERELEBİLİR. YİNE ÖĞRETMENLERİN ZORLANDIKLARI BİR ALAN OLAN SOSYAL-DUYGUSAL ALANLA İLGİLİ ÇALIŞMALARA YER VERİLEBİLİR. AYRICA BÜTÜN ÖĞRETME ARKADAŞLAR SINIFTA BAŞLARINDAN GEÇEN İLGİNÇ OLAYLARI YA DA ÇOCUKLARIN İLGİÇ SÖZLERİNİ DERGİMİZE YOLLARLARSA BENDE DEĞİŞİKLİK OLUR.
FİKİRLERİME ÖNEM VERDİĞİNZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM.(aile)
selininannesi
08-25-2008, 08:40 PM
5. Sayımızda ya da daha sonraki sayılarımızda yer almasını istediğiniz yeni sayfa ve yazı önerilerinizi bizlerle paylaşın. Tüm önerileriniz ve isteklerinizi hazırlamaya ve dergimizin ileriki sayılarında yayınlamaya çalışacağız.
merhaba ben ev hanımı olduğum için ben ve benim gibi olan arkadaşlara evde çocuklarımızla yapabileceğimiz artık materyallerle ilgili önerileriniz olursa çok sevinirim.kızım 2.5yaşında bu yaş gurubuna yönelik daha kolay ve eğlenceli faaliyetler olursa daha da çok sevinirim.bu arada 12.sayınızı aldım ve çok beğendim.
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.