Tam Sürüm Bilgini Göster : BATURALP için SCRAPBOOKİNG yapmaya başladım!!!
ozlemyilmazaygan
04-15-2007, 01:05 AM
BATURALP AYGAN: 01.01.2005 doğumlu... 2 yaşını 4 ay geçti ama onun fotoğraflarını hep bilgisayarımızda ve Cdlerde muhafaza ettik. Çünkü piyasada içime sinen bir albüm bulamadım. Kagitvs. dergilerindeki örnekleri gördükten sonra boş bir albüm edindim ve işe başladım. İlk albümünü ilk yaşı için hazırlıyorum ve her ay için 1 fotoğraf ekliyorum. İlk olarak fotoğafımı seçip biraz fotoşopta oynadıktan sonra içindeki renkleri ve kompozisyonu düşünerek tasarıma geçiyorum.
(glck) Laf aramızda çok sayıda şekilli delgecim var ve değmeyin keyfime...
Yeni başladığım için özellikle ilk çalışmalarım acemiliğimi sergiliyorlar :( ama oğlumun güzelği benim kusurlarımı kapatsın artık ;)
Hmmmmm... bir de KAGIT VS adındaki mucize var...benim için gerçekten öyle...göreceksiniz daha neler paylaşacağım sizlerle...
96 97 98
99 100 101
esrdnlr
04-27-2007, 08:24 PM
ellerinize ve emeğinize sahip. çok güzel olmuşlar:)
MasaL
05-19-2007, 01:09 PM
Harika olmuşlar çok güzel... Ellerinize sağlık
Karen
05-31-2007, 08:22 PM
Çok güzel! Son sayfanızdaki cicekler nasıl yaptiniz?
ozlemyilmazaygan
05-31-2007, 09:18 PM
Merhaba Karen,
sanırım 6 numaralı sarmaşık şeklinde olan sayfayı soruyorsunuz...Çiçekerin dallarını şekilli makasla ince olarak kestiğim kağıtla hazırladım. Bu arad reklam olacak ama, kağıtları görerek almayı sevdiğim için sanırım office1store İstanbul'da da vardır, oradan alıyorum. Çizgisiz dosya kağıdı ile kalınlığı hemen hemen aynı, üstelik altın ve gümüş,sedefli enk seçenekleri de var. Markası "Artoz".
Çiçekleri orta boy papatya delgeçle hazırladım. Her bir çiçeği ikiye bölüp; birini diğer yarısının üstüne yerleştirdim. Yapraklarım da kagit vs. delgeçerinden. Ama o zaman orta boy yaprağım yoktu, sadece küüçük boy ile çalıştım.
Simetik olsun diye ikiye katlayıp kestiğim (atın rengi kağıttan) vazoya da,kelebek ile ve ayrıca kenar şekillendirici papatya delgeç ile desen oluşturdum.
İlginize teşekkür ederim, umarım kitap ayracı olarak hazırladklarımı da görmüşsünüzdür?
Karen
05-31-2007, 09:32 PM
Hayır görmedim. Tam nedemek istediğinizi anlamadım. :(
Istanbulda yaşıyormusunuz? Ben Istanbulda yaşıyorum,ve Kağıtvs. dergideki Scrapbookıng sayfayı yazıyorum. Yabancıyım ve Türkçedeki hattalarmıma ozur dilerim!
ozlemyilmazaygan
05-31-2007, 09:45 PM
Çok özür dilerim Karen :(
Ayrıca o güzel sayfayı hazırlayanın siz olduğunu bilmiyordum... Sizi bu şekilde de olsa tanıdığıma çok sevindim. Ben scrapbooking yapmakta acemiyim. Sizden öğrenecek çok şey olacak...
Şimdi sizin için bu çiçekten hazırlayıp, scanner'da tarayıp ekleyeceğim.
Kağıtları aldığım yer, "Office 1 Store", eminim İstanbul'da da vardır. Ben Ankara'da yaşıyorum. Sizin için bu dükkanın nerede olduğunu öğreneceğim. Kağıtların markası "ARTOZ"
çiçeklerin saplarını şekilli kesen makas ile yapmıştım.
Yabancı diliniz İngilizce ise belki o şekilde iletişim kurabiliriz.
Birazdan buraya yapılışları ekleyeceğim :) hoşçakalın...
ozlemyilmazaygan
05-31-2007, 10:11 PM
902
Sevgili Karen, umarım açıklayıcı olur...
Ayrıca kullandığım kağıdın etiketini de ekledim. ARTOZ
Kİtap ayraçlarım:
http://x.kagitvesaire.com/forum/showthread.php?t=460
Diğer davetiyelerim:
http://x.kagitvesaire.com/forum/showthread.php?t=133
bunlara da bakar mısınız lütfen?
(kitty)
ozi13
06-06-2007, 12:05 AM
ellerinize ve emeğinize sağlık:)
Ekinoks
06-09-2007, 08:05 PM
sayfaların devamı ne zaman gelecek acaba. merakla bekliyorum. elinize sağlık.
ozlemyilmazaygan
06-10-2007, 05:04 PM
Çok üzgünüm.. Fotoğaflarım hazır, malzemem de var ama henüz bu kadar sayfa yapabildim... Çünkü sıradan birşey olmasını istemiyorum, vakit de ayıramadım...Bu kadarını da yarıyıl tatilinde yapmıştım, yaz tatilinde tamamlamayı ümit ediyorum...
İlginiz için teşekkürler Ekinoks...glmsemezp
Ekinoks
06-10-2007, 09:14 PM
sıradan olmayacaktır zaten. çünkü davetiyelerinizin ve kitap ayıraçlarınızın tasarımları çok güzel.
ama tabi sizde haklısınız. bir anne olarak en güzel varlığınıza en güzel şeyleri yapmak istemekte.eee tatilede bir şey kalmadı artık.
geveze
06-10-2007, 10:46 PM
minik Baturalp ailesi ile birlikte sağlıklı ve mutlu büyümeye deam ettikce
scarps sayfaalrıda artacaktır (cicek)
minik burnundan öperim :)
çerkez
11-21-2008, 04:15 PM
ya hepsi çok güzel ama ben becerebileceğimi sanmıyorum bi yerde insan yaratıcılığını konuşturuyo tek kelimeyle bravo...
nzmtnbrcn
01-29-2009, 04:59 PM
özlem hanım çalışmalarınızın hepsine baktım çok güzel olmuş elinize sağlık. bende ankarada oturuyorum acaba şekilli delgeçleri nereden buldunuz? ben nezih kırtasiyede buldum ancak çok minik şekiller çıkarıyorlar.ben daha büyük çiçek vs yapabilenleri istiyorum.nerden aldınız acaba?
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.