Tam Sürüm Bilgini Göster : çok gerekli
ArSiZzZ
10-12-2007, 05:53 PM
(sad) cok gerekli bir ödevim var ama birtürlü birseyler bulamıyorum bana yardımcı olacak biri varsa cok sevinirim.benim anne baba eğitimi diye derim var.bu dersde bir eğitimmodülüoluşturacagım.yani kısacası anlatayım benim konum "çocugun düşünce becerilerinin geliştirilmesi ne demektir ve çocuguma problem çözme becerisini nasıl kazandırabilirim.. ben bu konuyu velilere anlatacagım sanki sempozyum yapar gibi ama anlatırken velilere 3 etkinlik yaptırmam gerekiyor.en son olarakda velilere küçük el broşürleri verecegimkonuyla ilgili...bu konuda bana yardımcı olacak biri varsa cok sevinirim.çok önemli üniversitedeki bölüm hocamın dersi :((yazi1)
esrdnlr
10-15-2007, 11:53 PM
etkinlik olarakta hikaye tamamlatabilirsin..
her veliye yarım bırakılmış bi hikaye verip
tamamlamalarını isteyebilirsin..
ya da oyuncağını paylaşmak istemeyen bi
çocuğun yaşadıklarını küçük bi parodi biçiminde
yaptırıp velilerden probleme çözüm bulmalarını sağlayabilirsin...
drama çalışması yaptırabilirsin...
yoğurma maddelerinden yaralanabilirsin hem de çok zevkli
olur :)
şimdilik aklıma gelenler bunlar...
kolay gelsin canım...
ArSiZzZ
10-16-2007, 11:38 PM
(ccklrat) çok teşekkür ederim yardımların için daha kafamda birseyler kuramamıitım.iyi yol göstermiş oldu eklediğin dosyayıda aldım.ama sizden sunu rica edebilirmiyim.eklenti dosyanın kaynagı gerekli.hoca kaynak yazmamızı da istiyor cok önemli diyo bu noktayı eger kaynagın adı varsa elinizde yazarsanız cok sevinirim.teşekkürler(smlyfmly)
esrdnlr
10-17-2007, 12:38 PM
Prof. Dr. Nuray SENEMOĞLU
OKULÖNCESİ EĞİTİM PROGRAMI HANGİ YETERLİLİKLERİ KAZANDIRMALIDIR?
[18] McNally, DAV. (1974). Piaget, Education and Teaching. Sussex, New EducationaI Press Ltd: 19-32
[19] Landreth, C. (1972). Preschool Learning and Teaching. New York. Harper and Row: 34-154
[20] Wood, D. (1988). How Children Think and Learn Oxforrd. Basic Blackwell: 86-139, 211-227.
kolay gelsin canım...
ArSiZzZ
10-18-2007, 02:12 AM
çok teşekkür ederim bana yardım ettiğiniz için.aslında açık söyleyeyim hiç cevap alacagımı sanmıyordum çünkü kimse yazılarıma cevap yazmıyordu ama yinede cok teşekkürler.(cicek2)
esrdnlr
10-19-2007, 12:13 PM
:) rica ederim canım....
her zaman elimden geldiğince
yardımcı olurum...
alenma
03-31-2008, 08:38 PM
canım ben aile katılımı programımda slayt hazırlamıştım etkinlik sırasında çocukların çekilmiş fotoğraflarıyla
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.