Tam Sürüm Bilgini Göster : slm
sibelG
11-07-2007, 10:22 PM
Sevgili dergi sahipleri benim derginiz hakkında daha doğrusu yaptıklarınız hakkında bazı eleştirilerim var. Çok fazla hazır malzeme kullanıyorsunuz ve bu malzemeleri temin etmek benım için çok zor oluyor.Okulumuz malzeme konusunda kısıtlı bir okul olduğu için o malzemeleri aldıramıyorum. Sizden ricam daha yaratıcı ve daha çok artık materyel kullanılan objeler yapmanız. Teşekkürler
Admin
11-08-2007, 09:15 AM
Sevgili SibelG
Oncelikle ilginiz icin tesekkur ederiz. Dergimizde hazirladigimiz projelerimizde cok farkli malzemeler kullaniyor ve yeni/degisik urunlerin kullanim alanlarini gostermeye, ornekler yapmaya gayret ediyoruz. Ancak tabii ki siz bu malzemeleri kullanmak zorunda degilsiniz. Tuylu kagit kullandigimiz bir projeyi normal fon kartonundan da yapabilir ya da hayal gucunuz ile cevrenizde benzer/yerini tutacak malzemeler bulup (ornegin kumas satan yerlerde bu kagitlar yerine kullanabileceginiz kumaslar mevcut) kullanabilirsiniz. Dergide yayinladigimiz projelerde amacimiz sadece sizlere birer cikis noktasi vermek ve devamini size birakmak. Ornek olan projelerden fikir alarak hayalgucunuz ile yeni projeler yaratabilir, farkli malzemeleri kullanarak da bu projeleri olusturabilirsiniz. Proje adimlarini ve malzemelerini birebir takip etmek ya da kendinizden birseyler katabilmek ve cevre sartlarina ya da elinizdeki malzemelere gore uygulama yapmak tamamen size, yaraticiliginiza, ve hayalgucunuze bagli.
Keyifli Gunler diliyorum,
Deniz Arsan
kagit vs.
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2010, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.