ozlemyilmazaygan
04-16-2007, 12:02 AM
Geçen sene çalıştığım Sincan Ulubatlı Hasan İlköğretim Okulu'nda yaptığımız muhteşem çalışmalardan örnekler ekliyorum. Ben bu yıl zorunlu nedenlerle başka bir okuldayım ama onlar harikalar yaratmaya devam ediyorlar...
Uygulamalı Çevre Eğitimi Pilot Projesi olarak hazırlanan ÇEVRE KÖŞESİ
140
Yİne aynı köşede sergilenen KUŞ GÖZLEM EVİ
141
Okulumuzda Ançeva'ya ait aTIK KAĞIT KUTULARI ile kendimizin toplum hizmeti olarak başlattığımız ATIK PİL TOPLAMA KUTULARImızdan örnekler
142 143
Öğrencilemizin çevrelerindeki atık tahta parçaları ile bizzat kendilerinin hazırladığı KUŞ YUVALARInı da bahçemize astık...Bahçemiz öyle büyük ve öyle çok ağacımız var ki...Bu yuvalar da ayrı bir güzellik kattılar... Bazı öğrencilemiz de İş Teknik dersinde böyle süslü kuş yuvaları yaptılar, onları da astık :)
145 146
Ders dışı saatlerde okulumuzun bahçesine çiçekler ekmeyi de ihmal etmedik...
144
Bu da benim küçük oğlum Baturalp, kendi küçük bahçemize onun için bir kaç ağaç diktik...Oğlumla beraber büyüsünler diye ;)
147
Müdürümüz İlhan AKSOY'un kulakları çınlasın :)
Sayın Müdürüm, çok iyi reklam yapıyorum ama değil mi? :D(happy) (alkis)
Uygulamalı Çevre Eğitimi Pilot Projesi olarak hazırlanan ÇEVRE KÖŞESİ
140
Yİne aynı köşede sergilenen KUŞ GÖZLEM EVİ
141
Okulumuzda Ançeva'ya ait aTIK KAĞIT KUTULARI ile kendimizin toplum hizmeti olarak başlattığımız ATIK PİL TOPLAMA KUTULARImızdan örnekler
142 143
Öğrencilemizin çevrelerindeki atık tahta parçaları ile bizzat kendilerinin hazırladığı KUŞ YUVALARInı da bahçemize astık...Bahçemiz öyle büyük ve öyle çok ağacımız var ki...Bu yuvalar da ayrı bir güzellik kattılar... Bazı öğrencilemiz de İş Teknik dersinde böyle süslü kuş yuvaları yaptılar, onları da astık :)
145 146
Ders dışı saatlerde okulumuzun bahçesine çiçekler ekmeyi de ihmal etmedik...
144
Bu da benim küçük oğlum Baturalp, kendi küçük bahçemize onun için bir kaç ağaç diktik...Oğlumla beraber büyüsünler diye ;)
147
Müdürümüz İlhan AKSOY'un kulakları çınlasın :)
Sayın Müdürüm, çok iyi reklam yapıyorum ama değil mi? :D(happy) (alkis)