PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Sizi Dinliyoruz...

Admin
04-08-2007, 02:35 AM
Dergimiz, ürünlerimiz, internet sitemiz ve forumumuz ile ilgili düşündüklerinizi, önerilerinizi, eleştiri ve yorumlarınızı bizimle burada paylaşabilirsiniz.

anne-filiz
04-27-2007, 04:44 PM
Derginiz Fiyat Bakimindan Biraz Daha Uygun Olursa çok Seviniriz.ben Her Ne Kadar Bütün Sayilari Takip Edebilsem De Bazi Aekadaşlar Almakta Zorluk çekiyorlar.

anne-filiz
05-01-2007, 04:53 PM
özellikle Okulöncesi öğretmenlerinin Ufkunu Genişlettiğinizi Düşünüyor Ve çok Teşekkür Ediyorum.

Admin
05-02-2007, 12:59 AM
Filiz Hanım,

Yorumlarınız ve iltifatlarınız için çok teşekkürler... Elimizden geldiğince ve çok keyif alarak bu çalışmaları yapıyoruz. Dergimiz ve forumumuz sizlerinde katkı ve paylaşımları ile gelişecek diye umuyoruz... glmsemezp

Derginin fiyatı ile ilgili yorumunuzda tabii ki haklısınız, ancak elimizden geldiğince daha çok okuyucuya ulaşabilmek adına fiyatı aşağıda tutmaya çalıştık. Ama tabii sizlere ulaştıracağımız dergimizi de belli bir kalitede tutmak ve içeriğini, sayfalarını ve hediyelerini kısıtlamamak, olabildiğince orijinal ve özenle hazırlanmış bir şeyler yaratmak istedik. Bu sebeble fiyat dergi diğer dergilere göre belki biraz daha yüksek kalıyor olabilir, ancak bunu bir dergi olarak değil, saklanacak bir arşiv serisi olarak görüyoruz. Sizin de bu şekilde değerlendiriyor olmanızı umuyoruz... :)

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kağıt vs.

gökşin göktaş
05-03-2007, 08:48 PM
Sitenizin okul öncesi öğretmenleri için bulunmaz bir kaynak olduğunu düşünüyorum.Çok teşekkür ederim.

ŞEKER
05-03-2007, 09:38 PM
Gerçek anlamda eğitimcilere yardımcı olan değerli kaynaklardan biri olduğunu düşünüyorum.Teşekkürler.

melekaksular
05-21-2007, 03:25 PM
:) Selamlar.Yeni gördüm sitenizi çok beğendim.İnşallah bana yardımcı olabilirsiniz.Tam benim sorunuma çare olabilecek bir yere geldim galiba.
Kızımın odasına eski bir dolabı oyuncak dolabı yapmak istiyorum.Ancak dolabı kaplamak için renkli cici bici albenili kaplama kağıtlarına ihtiyacım var.bana yardımcı olursanız çok sevinirim.
Cevabınızı sabırsızlıkla bekliyorum. Herkese sevgiler..(cicek2)

MasaL
05-23-2007, 12:04 AM
Evet bende maddiyattan dolayı alamıyorum dergiyi ama en kısa zamanda eski sayılarıyla beraber edineceğim... gerçekten Türkiyede benim gördüğüm ilk dergi bu anlamda.. ve çok güzel. güzel ve kaliteli olan herşeyde biraz farklı fiyat olmalı, bizim gormediğimiz bilmediğimiz birçok yere gider oluyor... o yüzden bekliyorum ve sabırsızlanıyorum... tekrar tekrar tebrik ediyorum kagıt vs.. ailesini

melekaksular
05-29-2007, 04:16 PM
BİR RİCAM OLMUŞTU AMA KİMSE İLGİLENMEDİ BENİMLE(sad) LÜTFEN TEKRAR RİCA EDİYORUM BANA RENKLİ YAPIŞKANLI KAĞITLAR LAZIM KIZIMA ESKİ DOLABIMIZI OYUNCAK DOLABI YAPICAM DİYE SÖZ VERDİM. HERGÜN SORUYOR "ANNE NE ZAMAN YAPACAKSIN OYUNCAK DOLABIMI DİYE "
BİRAN ÖNCE CEVAP YAZARSANIZ MUTLU OLURUM.HERKESE SEVGİLER.(smlyfmly)

esrdnlr
05-31-2007, 03:49 PM
BİR RİCAM OLMUŞTU AMA KİMSE İLGİLENMEDİ BENİMLE(sad) LÜTFEN TEKRAR RİCA EDİYORUM BANA RENKLİ YAPIŞKANLI KAĞITLAR LAZIM KIZIMA ESKİ DOLABIMIZI OYUNCAK DOLABI YAPICAM DİYE SÖZ VERDİM. HERGÜN SORUYOR "ANNE NE ZAMAN YAPACAKSIN OYUNCAK DOLABIMI DİYE "
BİRAN ÖNCE CEVAP YAZARSANIZ MUTLU OLURUM.HERKESE SEVGİLER.(smlyfmly)

Öncelikle merhaba Melek.Bu ricanı nereden bulabilirim konusunun altına yazsaydın keşke. O zaman yanıtını daha erken almı olabilirdin:)
http://x.kagitvs.com da çok farklı ürünler var.İllaki yapışkanlı kağıt kullanmana gerek yok bence.Renkli bir çok kağıt alıp kendin de yapışkan sürüp süsleyebilirsin hem daha ekonomik olur senin için:)Özellikle sünger kağıt kullanırsan çok daha şık görünür dolabınız.Onlarda renkli ve daha sağlam olur düşünücesindeyim.Kullanımı da çok rahat.Özellikle kesmesi.Çeşitli hayvan figürleri,bebek resimleri,çiçekler kesip oynar göz,ponpon,tüylerle süslersen hazır alnmış gibi olur diye düşünüyorum.
kolay gelsin canım.....

ozlemyilmazaygan
05-31-2007, 10:26 PM
Gerçekten Sevgili Esra çok güzel bir fikir vermiş. Fikirden fikir doğar, benim aklıma danasıl yapıştırabileceğiniz geldi, mesela kağıtları ARTDECO marka kağıt transfer tutkalı ile yapıştırabilirsiniz. Ancak bunun için zeminin su bazlı olması, yani yağlı olmaması gerekir. Sünger kağıtları da sıcak silikon tabancanız varsa onunla yapıştırabilirsiniz, ben onu kullanmışm bu sünger kağıtları yapıştırırken. Ama eminim DERBY ile de yapışacaktır her türlü yüzeye. Bİraz koku yapacaktır Derby kullanırsanız. Balkon vb bir açık mekanda uygularsanız güzel prensesiniziçin iyi olur.
Uygulamayı bitirdiğiniz zaman bir fotoğrafını burada görmek isteriz...
Kolay gelsin...

esrdnlr
06-01-2007, 12:18 AM
ewet tutkal yerine silikon tabancası kullanmak çok daha kolay ve hızlı oluyor bence...

Ekinoks
06-01-2007, 12:22 PM
bunlarda forumda vardı.belki bir fikir olabilir. sanırım esranın dediği sünger kağıtlarla yapılmışlar.

ozi13
06-02-2007, 03:30 PM
okul öcesi öğrencileri ve okul öncesi öğretmenleri için çok güzel bir site... çok teşekkürler:)

burcu79
06-04-2007, 04:53 PM
dergideki faaliyetler süper ama bazıları için gereken malzemeleri her yerde bulmak çok zor,sipariş vermekde bazı zamanlarda mümkün olmuyor.Farklı şehirlere bayilikler yada temsilci kişiler seçmeyi düşünürseniz çok seviniriz.

nevriyec
06-11-2007, 06:46 PM
ben bütün arkadaşlarımın tüm düşüncelerine katılıyorum:D:D ben BURSA BULAMIYORUM DERGİYİ YOK YOK YOK....ADRESE İSTİCEM AMA KARGO PARASI DERGİ FİYATI KADARMIŞ ÖLE DEDİLER ODA KALDI:(:(:(: OF OF OF

Ekinoks
06-11-2007, 07:53 PM
ben bütün arkadaşlarımın tüm düşüncelerine katılıyorum:D:D ben BURSA BULAMIYORUM DERGİYİ YOK YOK YOK....ADRESE İSTİCEM AMA KARGO PARASI DERGİ FİYATI KADARMIŞ ÖLE DEDİLER ODA KALDI:(:(:(: OF OF OF

kargo ücreti ödenmiyorki. ayrıcayıllık aboneliklerde 50 ytl yani 1 sayı bedavaya geliyor. eğer forumdaki abonelik ,eski sayıları temin etme ve bayi listesi bölümlerini incelersen çok faydalı olacaktır.

Deniz Arsan
06-11-2007, 10:33 PM
Dergi gonderimlerinde ekstra bir kargo ucreti odemiyorsunuz. Gecmis sayi dergi siparislerinizde ve aboneliklerde kargo ucreti Kagit vs.ye aittir. Bu durumda sadece dergi adedi kadar ya da abone olursaniz abonelik ucreti olan 50 YTLyi oduyorsunuz.
Kargo ucreti urun siparislerimizde odeniyor, bu da urun paket buyuklugu ve agirligina gore degisiyor. Aras Kargo ile anlasmamiz oldugundan kargo ucretini de yaklasik % 20 indirimli oduyorsunuz.

Bunun disinda Bursa dergimizi bulabileceginiz yerleri de ekte yolluyorum. (Yaysatin dagitim listesidir.)

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kagit vs.
(smlyfmly)

nevriyec
06-12-2007, 12:40 AM
teşekkürler deniz hanım:):):)