Tam Sürüm Bilgini Göster : kağIt şekillendiriciler
ruhan
04-16-2007, 12:21 PM
Değerli kağıt vs ailesi kağıt şekillendiriciler bir harika ama boyutları küçük.Acaba kağıt şekillendiriciler A4 kağıt boyunda olsa daha güzel olmazmıydı.
Deniz Arsan
04-16-2007, 07:56 PM
Sevgili Ruhan Hanım,
Doğru söylüyoprsunuz, keşke olsa...
Kağıt şekillendiricilerin düz oluklu olan modelinin A4 boyu mevcut. Ancak diğer motiflerde ne yazıkki en büyük boyları A5. Aslında sanırım bunlar daha çok kesilen kağıtları şekillendirip, yapıştırarak dekore etmek, düz kağıtlar üzerine şekillendirerek yapıştıracacığınız kağıtlar ile süsleme yapmak için hazırlanmış.
Bu ürünlerin hepsini yurtdışından ithal ediyoruz ve yeni üretim şansımız yok. :(
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kağıt vs.
hilal90
04-23-2007, 01:29 AM
siteniz çok güzel ellrinize sağlık
esrdnlr
04-27-2007, 07:10 PM
kağıt şekillendiricile fuarda inceleme fırsatı buldum ve bayıldım. imkanlarım ölçüsünde yavaş yavaş hepsinden almak istiyorum:)
aylaege
05-24-2007, 02:26 AM
evet benimde çok hoşuma gidiyor şekillendiriciler delgeçlerden birkaçtane almıştım gerçekten çok işime yarıyor en küçük örnek olarak nesnelere etiket koymak için kagıt keser yazardım isimi ama şimdi delgeçle deliyorum yazıp yapıştırıyorum hem hoş görünüyor hemde pratik imkanım olsa sınıfıma hepsinden alırım özellikle delgeç ve şekillendiricilerden
pelin
05-24-2007, 11:32 AM
aldığım düz oluklu kağıt şekillendirici biraz bollaştı artık çok iyi şekil vermiyor
ne yapmam lazım sizce
çok da güzel çalışmalar yapıyordum bir kullanım hatası vb olabilir mi?
pelin
Deniz Arsan
05-31-2007, 03:02 PM
Pelin Hanım,
Görmeden birşey tahmin edemedim, ancak çok kalın kağıt ya da kağıttan faklı bir malzeme kullanmışsanız belki, şimdi ince kağıtları kullanırken yeterli baskıyı uygulayamıyor olabilir. İsterseniz bana yollayın, baktıktan sonra daha rahat bilgi verebilirim.
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kağıt vs.
ozlemyilmazaygan
05-31-2007, 10:38 PM
Bende yıldız şekillendirici var.
Sanırım kitap ayraçlarım pek ilgi görmediler. Ama bu yıldız motifli olan bu konu başlığına tam uyacak diye düşündüm (örnek olması açısından)
903
Boyut olarak A4'ün yarısı ama yanında kombine olacak şekilli delgeçleriniz var is, emin olun çok güzel şeyler çıkıyor. Mesela ben daha çok davetiye tarzı tasarımlar yapıyorum, boyut olarak bu nedenle benim işimi görüyor. Bir de şkillendirdiğiniz kağıttan delerek oluşturabileceğiniz motifler de çok şık oluyor...
esrdnlr
06-01-2007, 12:58 PM
Ben çok beğendim Özlemcim.Ellerine sağlık.Çok güzel hepside.Bende yavaş yavaş delgeç almaya başladım.5 tane delgeçim ve makas setim var. Kağıt şekillendiricilerden de aldım mı yaz tatili çok eğlenceli geçecek diye düşünüyorum:)
mavi maske
09-10-2007, 12:03 AM
(kitty) telefonla aradınız; çok şaşırdım! biz üyelerle böyle ilgilenmeniz çok güzel! şaşkınlıktan konuşamadım tabii ki; derginizin şehrimizde satılmadığından bahsetmiştim de bu konu hakkında aramıştınız. teşekkür ederim! ilgilendiğiniz için!
elifeinci
02-16-2009, 09:16 PM
MERHABA BEN YENİ ÜYEYİM. SİTENİZİ ÇOK BEĞENDİM . ŞEKİLLENDİRİCİLERİNİZLE İLGİLİ BİLGİ ALMAK İSTİYORUM.RİCA ETSEM (ÇEŞİTLERİNİ VE FİYATLARINI İÇEREN) BİR MAİL ATMANIZ MÜMKÜN MÜ? sefikauzun@yahoo.com adresine gönderebilir misiniz?
Admin
02-16-2009, 09:42 PM
Merhabalar,
Kagit sekillendiricilerimiz ile ilgili resim ve bilgiyi alisveris sitemizden ( http://www.kagitvs.com.tr ) (http://www.kagitvs.com.tr/default.asp?git=7&kategori=4) gorebilirsiniz. Suan icin elimizde sadece duz oluklu sekillendirici var. Yildiz, kalp, dalga ve yuvarlak sekillendiricilerden kalmadi ancak bir sure sonra tekrar getirmeyi dusunuyoruz.
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kagit vs. (cicek2)
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.