PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Minik Eller Birleşsin !

DüşlerAtölyesi
12-11-2007, 07:30 PM
“MİNİK ELLER BİRLEŞSİN PROJESİ”
“MİNİK ELLER BİRLEŞSİN PROJESİ”

Yeni bir sosyal sorumluluk projesi daha…

“MİNİK ELLER BİRLEŞİYOR… OKUL ÖNCESİ EĞİTİM GELİŞİYOR…

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü ile İstanbul ilinde eğitim veren Özel Çizgim Milenyum Anaokulu Arasında koordinatörlüğünü Marmara Üniversitesi Atatürk Eğitim Fakültesi öğretim elemanlarından Dr.Özgül Polat Unutkan’ın yaptığı, “MİNİK ELLER BİRLEŞSİN” Okul Öncesi Eğitim Kurumlarına Yardım Protokolü imzalanmıştır.

Oyunun ve oyuncağın çocuğun gelişimindeki rolü düşünüldüğünde, okul öncesi eğitim çağında yeterince oyuncağa ve materyale sahip olamayan çocukların gerekli uyaranlardan da yoksun kaldığı düşünülmektedir. Bu gerekçeyle, Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü ve Özel Çizgim Milenyum Anaokulu arasında “MİNİK ELLER BİRLEŞSİN” sloganıyla ülkemizde ihtiyacı olan okul öncesi eğitim kurumlarına oyuncak ve eğitici araç-gereç (kırtasiye malzemeleri, resim defteri, el işi kâğıdı, oyun hamuru, boya kalemleri v.b) desteğinin sağlanması planlanmaktadır.

Milli Eğitim Bakanlığı Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğü ve Özel Çizgim Milenyum Anaokulu arasında yapılacak işbirliği ile ihtiyaç sahibi okul öncesi eğitim kurumlarının oyuncak ve eğitici araç-gereç (kırtasiye malzemeleri, resim defteri, el işi kâğıdı, oyun hamuru, boya kalemleri v.b) ihtiyacının karşılanmasına katkı sağlamak projenin amaçları arasındadır.

Proje; Okul öncesi eğitim kurumlarında eğitim gören 3–6 yaş grubu çocuklarının gelişimlerinde oyuncağın öneminin toplumda fark edilmesi, okul öncesi eğitimde kaliteli yaygınlaşmanın sağlanması için destek oluşturulması, çocuklarda ve toplumda sosyal sorumluluk konusunda farkındalık sağlaması, başkalarının ihtiyaçlarına duyarlı nesillerin yetişmesi açısından son derece önemlidir.

“MİNİK ELLER BİRLEŞSİN” projesi, İstanbul ilinde eğitim veren Özel Çizgim Milenyum Anaokulu tarafından Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından oyuncak ve eğitici araç-gereçler toplanması ve toplanan oyuncak ve eğitici araç-gereçlerin MEB Okul Öncesi Eğitimi Genel Müdürlüğünün belirleyeceği ihtiyaç sahibi okul öncesi eğitim kurumlarına bağışlanmasını kapsamaktadır.

İlk teslimi yeni yıldan önce yapılacak olan “Minik Eller Birleşsin” oyuncak ve kırtasiye yardımı kampanyasına Sizlerin de katkılarını bekliyoruz. Daha detaylı bilgiye aşağıdaki iletişim adreslerinden ulaşabilirsiniz.

MEB. OKUL ÖNCESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ÖZEL ÇİZGİM MİLENYUM ANAOKULLARI

www.ooegm.meb.gov.tr
www.milenyumcocuk.net

milenyumcocuk@gmail.com
0216 349 58 66 (Fenerbahçe)
0216 489 35 14 (Küçükyalı)

PROJE KOORDİNATÖRÜ

DR. ÖZGÜL POLAT UNUTKAN
ounutkan@marmara.edu.tr, ounutkan@gmail.com

NOT: OYUNCAKLARI VE EĞİTİCİ MATERYALLERİ SÜRAT KARGO ARACILIĞI İLE % 20 İNDİRİMLİ OLARAK BİZE ULAŞTIRABİLİRSİNİZ.SÜRAT KARGO ŞUBELERİ AŞAĞIDAKİ LİNKTE VERİLMİŞTİR.
www.suratkargo.com.tr/harita/subelerimiz.asp

MILENYUM ÇOCUK KULÜBÜ & ÇOCUK EVİ
Bağdat Caddesi Lale Sokak 63 Durağı No:8 Küçükyalı / İstanbul
Tel: 0216 489 35 14 - 15 Fax: 0216 366 74 26

(smlyfmly)