PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : dergi??

MasaL
12-17-2007, 09:06 PM
Değerli Kagıt vs ailesi...
Dergimizi uzun zamandır arıyor ve bulamıyorum. balçova kipa-gültepe tansaş ve birçok bayiya baktım ancak 8. sayıyı bulamıyorum... umarım yeni sayıya ulaşabilirim sevgilerle...

Ekinoks
12-19-2007, 09:55 AM
bende aynı sorunu yaşıyorum. zaten sınırlı sayıda bayiye geliyordu. oda yok işte. sanırım bunun çözümü abone olmak...ama şu sayıyıda bulabilseydim keşke. daha sonra abonelik düşünüyorumda şimdi uygun değilim:(

Admin
12-19-2007, 10:59 AM
Bugun Yaysat ile tekrar gorustum. Dergi takviyesi yapildi bircok yere. Arada bu tarz dagitim problemleri yasiyoruz ne yazik ki...

Ekinoks
12-19-2007, 07:42 PM
Bugun Yaysat ile tekrar gorustum. Dergi takviyesi yapildi bircok yere. Arada bu tarz dagitim problemleri yasiyoruz ne yazik ki...

çok teşekkürler.umarım bu kez gelir.

MasaL
12-22-2007, 09:12 PM
Tesekür ederiz Deniz hanım... Ve bayilerden aldığım yanıt genellikle "geri gönderdik" oluyor bence bayiler sonuna kadar tutmalılar...

Admin
01-04-2008, 01:01 PM
Evet ne yazik ki Turkiye'deki tum bayiileri kontrol edemiyoruz, ve bu birazda bayiinin kendi insiyatifine kaliyor, Yaysatta cok etkili olamiyor. Bu nedenle eger bayiinizle konusabilirseniz belki daha cabuk ve etkili bir cozum olabilir. Bazi bayiiler cok yardimci ve ilgili olabiliyorken, bazilari da cok ilgisiz ve umursamaz olabiliyor. Hatta bir cok dergi ne yazik ki daha rafa cikmadan sadece bayii usenip poseti acmadigi icin teslim edildigi sekilde ipli olarak bize iade oluyor. :( Bu konuda da sanirim sizlerin yardimi en guclu destek olabilir. Bayiilere ne kadar cok talep giderse, dergi ne kadar cok sorulursa dergiyi saklama, geri gondermeme ve rafa koyma olasiklari artar.

Tabii ki bulamadiginiz, kacirdiginiz her dergiyi bizden de alabilirsiniz. http://www.kagitvs.com.tr

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kagit vs.