PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Seramik Aksesuar Konusunda (Ticari Anlamda) İlgilenmek İsteyenler.

rednex
01-22-2008, 04:32 PM
Merhaba !

Öncelikle tüm çalışmalarınızdan dolayı sizleri kutluyorum. Firmamız İstanbul'da çeşitli metal tekstil aksesuarları üreten bir işletme olup, metal düğme, rivet, jakron ve kemer tokaları üretimi gerçekleştirmektedir. Metal ve seramik uygulamaları hussunda bizlere sınırlı veya seri üretim gerçekleştirebilecek amatör veya profesyonel partnerler aramaktayız. Bu konuda ortak proje gerçekleştirebileceğimiz arkadaşlarla temas kurmak ve ne gibi çalışmalar yapabileceğimizi öncelikle konuşmak istiyorum. Bu çalışma ilginizi çekiyorsa lütfen benimle irtibata geçiniz.

MSN alpaygurel@hotmail.com
Mail info@tekaccessories.com

kadimm
10-20-2008, 10:35 PM
slm metal üzerine çalışma yaptığınızdan bahsetmişsiniz piyasada çiçek ,hayvan figürü,yaprak kalıbı ,şekil kavramı ile ilgili kalıplar( kare daire vs) anaokullarına yönelik böyle bir çalışma yapıp tanıtım yaparsanız sanırım çok tutulur bizim sıkıntımız var bu konuda istediğimiz kalıpları bulmakta zorlanıyoruz fikir verebildiysem nemutlu bana iyi çalışmalar.