DüşlerAtölyesi
01-28-2008, 02:59 PM
ANKARA - OKULÖNCESİ EĞİTİMCİLERİ VE EĞİTİMCİ ADAYLARI BULUŞMASI.19-20 Nisan 2008
15 Mart 2008 İzmir'deyiz... HAYDİ AYAĞA KALKIN ve BİR FARK YARATIN - EĞİTİMCİ MOTİVASYON SEMİNERİ
MUTLU ÇOCUK YETİŞTİREN ANNE-BABA OLMAK SEMİNERİ
İstanbul'dayız...29 Mart 2008 FARK YARATAN EĞİTİMCİ OLMAK – EĞİTİMCİ MOTİVASYON SEMİNERİ İSTANBUL'da
OKULÖNCESİ EĞİTİMCİLERİ VE EĞİTİMCİ ADAYLARI BULUŞMASI.19-20 Nisan 2008
OKULÖNCESİ EĞİTİMCİLER VE EĞİTİMCİ ADAYLARI ANKARA BULUŞMASI...
SPONSORLUKLAR VERİLECEKTİR...
Okulöncesi eğitimin dev isimleri, ve ülkemizin en değerli sanatçılarından Özdemir ERDOĞAN en değerli meslek elemanları ÖĞRETMENLERİMİZ, ÖĞRETMEN ADAYLARIMIZ için sahne alacaklar... Diğer sürprizlerimize hazır olun...
- PROGRAM -
* ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE BİLİM EĞİTİMİ
Prof. Dr. Berrin AKMAN, Hacettepe Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı
* ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE CİNSEL GELİŞİM VE EĞİTİMCİ YAKLAŞIMIMIZ NASIL OLMALI?
Prof. Dr. İsmihan ARTAN, Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi
* ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİNDE PROJE TEMELLİ EĞİTİM REGIO EMILIA YAKLAŞIMI
Prof. Dr. Z. Fulya TEMEL, Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Bölüm Başkanı
* OKULÖNCESİ EĞİTİM USTALARINA SAYGI - MÜRÜVVET AVNİ ÖZKAN ve LİZ TEYZE'NİN OKULÖNCESİ ALANA KATKILARI PANELİ
* Prof. Dr. Meziyet ARI
* Prof. Dr. Duyan MAĞDEN
* Prof. Dr. Fatma ALİSİNANOĞLU
* Münevver ÖZTÜRK
* Nalan ONGUN
* Diğer konuşmacılar
OKULÖNCESİ EĞİTİM USTALARINA SAYGI VE OKULONCESİ EMEK ODULLERİ DAĞITIM TÖRENİ
* KONSER
* ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE MATEMATİK EĞİTİMİ
Prof. Dr. Belma TUĞRUL, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölüm Başkanı
* OKULÖNCESİ EĞİTİMCİLER ARTIK KITALARARASI DÜŞÜNÜYOR – COMENIUS PROJELERİ HAZIRLAMA – ROMANYA – İSPANYA – YUNANİSTAN – İSVEÇ ANAOKULU GÖZLEMLERİ
Av. Ali ULUSOY, Yaşam Boyu Eğitim Derneği Başkanı ve Happy Kids Genel Müdürü
* PANEL: OKULÖNCESİNDE MEDYA - SİVİL TOPLUM – KAMU İŞBİRLİĞİ
* MEB OKUL ÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (davet edileceklerdir)
* TÜRKİYE OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN GELİŞTİRME DERNEĞİ
* ÖZEL OKULONCESİ EĞİTİM KURUMLARI DERNEĞİ
* ÇAĞDAŞ DRAMA DERNEĞİ
* EĞİTİMDE PAYLAŞIM DERNEĞİ
* AÇEV
* YAŞAM BOYU EĞİTİM DERNEĞİ
* BASIN TEMSİLCİLERİ
SÖZ GENÇLERİN DÜŞÜNCE ATÖLYESİ - SERBEST KÜRSÜ
OKULONCESİ EĞİTİMCİLER ANKARA BULUŞMASI'na katılan genç eğitimcilere duygu ve düşüncelerini açıklama fırsatı sağlanacaktır.
* Sanatsal etkinlik - SERTİFİKA DAĞITIM TÖRENİ
* ÖZDEMİR ERDOĞAN KONSERİ
15 Mart 2008 İzmir'deyiz... Konak Belediyesi Eşrefpaşa Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde Doç. Dr. Psikolog Işık GÜRŞİMŞEK, Uzman Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisi Sara KEFİ, ve Happy Kids Genel Müdürü Av. Ali ULUSOY konuşmacı olarak katılacaklar.
HAYDİ AYAĞA KALKIN ve BİR FARK YARATIN - EĞİTİMCİ MOTİVASYON SEMİNERİ
· YARATICI ÇOCUKLAR, ÜRETKEN OKULLAR, ÜRETEN ÖĞRETMEN, Doç. Dr. Psikolog Işık GÜRŞİMŞEK
* EĞİTİMCİ OLARAK ANNE BABALARIN EĞİTİME KATILIMINI NASIL DESTEKLEYEBİLİRİZ, Uzman Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisi Sara KEFİ
· GELİŞİMDE SINIR TANIMAYAN ÖĞRETMEN OLMAK, Ali ULUSOY, Happy Kids Genel Müdürü, Yaşam Boyu Eğitim Derneği Başkanı
· AİLEDE SAĞLIKLI İLİŞKİLER - GELİŞTİRİCİ AİLE DİNAMİKLERİ, Doç. Dr. Psikolog Işık GÜRŞİMŞEK
· ANNE BABA OLARAK ÇOCUĞUMUZ İLE NASIL NİTELİKLİ ZAMAN GEÇİREBİLİRİZ, EĞİTİMİNE NASIL KATKI SAĞLARIZ, Uzman Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisi Sara KEFİ
· MUTLU, BAŞARILI VE ÖZGÜVENLİ ÇOCUĞUN ANNE BABASI OLMAK, Ali ULUSOY, Happy Kids Genel Müdürü , Yaşam Boyu Eğitim Derneği Başkanı
Her bir seminere katılım ücreti 30 YTL dir. İki seminere birden katılım ise 40 YTL dir. (SÜPRİZ ARMAĞANIMIZ VAR)
KATILIM BELGESİ VERİLMEKTEDİR.
Katılımcılara katılım belgesi ve çok değerli eğitim CD si armağan edilecektir. Kayıtlarımız başlamıştır.
· SEMİNERLERE ÖNKAYIT için tıklayınız - http://www.happykids.com.tr/blog/seminerformu.rtf
· KAYIT LİSTESİ için tıklayınız...
İstanbul'dayız... 29 Mart 2008 Cumartesi günü eğitimcilere yönelik olarak FARK YARATAN EĞİTİMCİ OLMAK – EĞİTİMCİ MOTİVASYON SEMİNERİ İSTANBUL'da
* YARATICI DÜŞÜNCE GELİŞİMİ VE ÇOCUKLARIMIZIN UFKUNU AÇMAK
Prof. Dr. Ayşe ÇAKIR İLHAN
* VELİ – ÇOCUK – OKUL ÜÇLÜSÜNDE YAPICI İŞBİRLİKLERİ
Nebahat BOĞUT
* HAYDİ AYAĞA KALKIN – EĞİTİMCİ MOTİVASYON SEMİNERİ
Av. Ali ULUSOY
Her bir seminere katılım ücreti Öğrencilere 30 YTL dir. Eğitimcilere 40 YTL dir. (İstanbul Seminerine özel sürpriz armağanımız var)
Katılımcılara katılım belgesi ve çok değerli eğitim CD si armağan edilecektir. Kayıtlarımız başlamıştır.
YER:
IRMAK OKULLARI
Cemil Topuzlu Caddesi No:100
Caddebostan P.K. 34728
Kadıköy - İSTANBUL
29 Mart 2008 Cumartesi Saat 10.00 - 13.00
· SEMİNERLERE ÖNKAYIT için tıklayınız - http://www.happykids.com.tr/blog/seminerformu.rtf
· ÖN KAYIT LİSTESİ için tıklayınız...
www.happykids.com.tr
Fevzi Çakmak 1 Sokak, 15 / 3 Kızılay - Ankara
Tel (+90 312) 230 63 67 - 230 65 86
Cep: (533) 440 17 04, (505) 810 81 25 MEB Hattı
E-mail: info@happykids.com.tr
15 Mart 2008 İzmir'deyiz... HAYDİ AYAĞA KALKIN ve BİR FARK YARATIN - EĞİTİMCİ MOTİVASYON SEMİNERİ
İstanbul'dayız...29 Mart 2008 FARK YARATAN EĞİTİMCİ OLMAK – EĞİTİMCİ MOTİVASYON SEMİNERİ İSTANBUL'da
OKULÖNCESİ EĞİTİMCİLERİ VE EĞİTİMCİ ADAYLARI BULUŞMASI.19-20 Nisan 2008
OKULÖNCESİ EĞİTİMCİLER VE EĞİTİMCİ ADAYLARI ANKARA BULUŞMASI...
Okulöncesi eğitimin dev isimleri, ve ülkemizin en değerli sanatçılarından Özdemir ERDOĞAN en değerli meslek elemanları ÖĞRETMENLERİMİZ, ÖĞRETMEN ADAYLARIMIZ için sahne alacaklar... Diğer sürprizlerimize hazır olun...
- PROGRAM -
* ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE BİLİM EĞİTİMİ
Prof. Dr. Berrin AKMAN, Hacettepe Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı
* ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE CİNSEL GELİŞİM VE EĞİTİMCİ YAKLAŞIMIMIZ NASIL OLMALI?
Prof. Dr. İsmihan ARTAN, Hacettepe Üniversitesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Öğretim Üyesi
* ERKEN ÇOCUKLUK EĞİTİMİNDE PROJE TEMELLİ EĞİTİM REGIO EMILIA YAKLAŞIMI
Prof. Dr. Z. Fulya TEMEL, Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü Bölüm Başkanı
* OKULÖNCESİ EĞİTİM USTALARINA SAYGI - MÜRÜVVET AVNİ ÖZKAN ve LİZ TEYZE'NİN OKULÖNCESİ ALANA KATKILARI PANELİ
* Prof. Dr. Meziyet ARI
* Prof. Dr. Duyan MAĞDEN
* Prof. Dr. Fatma ALİSİNANOĞLU
* Münevver ÖZTÜRK
* Nalan ONGUN
* Diğer konuşmacılar
OKULÖNCESİ EĞİTİM USTALARINA SAYGI VE OKULONCESİ EMEK ODULLERİ DAĞITIM TÖRENİ
* KONSER
* ERKEN ÇOCUKLUK DÖNEMİNDE MATEMATİK EĞİTİMİ
Prof. Dr. Belma TUĞRUL, Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi İlköğretim Bölüm Başkanı
* OKULÖNCESİ EĞİTİMCİLER ARTIK KITALARARASI DÜŞÜNÜYOR – COMENIUS PROJELERİ HAZIRLAMA – ROMANYA – İSPANYA – YUNANİSTAN – İSVEÇ ANAOKULU GÖZLEMLERİ
Av. Ali ULUSOY, Yaşam Boyu Eğitim Derneği Başkanı ve Happy Kids Genel Müdürü
* PANEL: OKULÖNCESİNDE MEDYA - SİVİL TOPLUM – KAMU İŞBİRLİĞİ
* MEB OKUL ÖNCESİ EĞİTİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ (davet edileceklerdir)
* TÜRKİYE OKUL ÖNCESİ EĞİTİMİN GELİŞTİRME DERNEĞİ
* ÖZEL OKULONCESİ EĞİTİM KURUMLARI DERNEĞİ
* ÇAĞDAŞ DRAMA DERNEĞİ
* EĞİTİMDE PAYLAŞIM DERNEĞİ
* AÇEV
* YAŞAM BOYU EĞİTİM DERNEĞİ
* BASIN TEMSİLCİLERİ
SÖZ GENÇLERİN DÜŞÜNCE ATÖLYESİ - SERBEST KÜRSÜ
OKULONCESİ EĞİTİMCİLER ANKARA BULUŞMASI'na katılan genç eğitimcilere duygu ve düşüncelerini açıklama fırsatı sağlanacaktır.
* Sanatsal etkinlik - SERTİFİKA DAĞITIM TÖRENİ
* ÖZDEMİR ERDOĞAN KONSERİ
15 Mart 2008 İzmir'deyiz... Konak Belediyesi Eşrefpaşa Selahattin Akçiçek Kültür Merkezi'nde Doç. Dr. Psikolog Işık GÜRŞİMŞEK, Uzman Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisi Sara KEFİ, ve Happy Kids Genel Müdürü Av. Ali ULUSOY konuşmacı olarak katılacaklar.
HAYDİ AYAĞA KALKIN ve BİR FARK YARATIN - EĞİTİMCİ MOTİVASYON SEMİNERİ
· YARATICI ÇOCUKLAR, ÜRETKEN OKULLAR, ÜRETEN ÖĞRETMEN, Doç. Dr. Psikolog Işık GÜRŞİMŞEK
* EĞİTİMCİ OLARAK ANNE BABALARIN EĞİTİME KATILIMINI NASIL DESTEKLEYEBİLİRİZ, Uzman Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisi Sara KEFİ
· GELİŞİMDE SINIR TANIMAYAN ÖĞRETMEN OLMAK, Ali ULUSOY, Happy Kids Genel Müdürü, Yaşam Boyu Eğitim Derneği Başkanı
· AİLEDE SAĞLIKLI İLİŞKİLER - GELİŞTİRİCİ AİLE DİNAMİKLERİ, Doç. Dr. Psikolog Işık GÜRŞİMŞEK
· ANNE BABA OLARAK ÇOCUĞUMUZ İLE NASIL NİTELİKLİ ZAMAN GEÇİREBİLİRİZ, EĞİTİMİNE NASIL KATKI SAĞLARIZ, Uzman Çocuk Gelişimi ve Eğitimcisi Sara KEFİ
· MUTLU, BAŞARILI VE ÖZGÜVENLİ ÇOCUĞUN ANNE BABASI OLMAK, Ali ULUSOY, Happy Kids Genel Müdürü , Yaşam Boyu Eğitim Derneği Başkanı
Her bir seminere katılım ücreti 30 YTL dir. İki seminere birden katılım ise 40 YTL dir. (SÜPRİZ ARMAĞANIMIZ VAR)
· KAYIT LİSTESİ için tıklayınız...
İstanbul'dayız... 29 Mart 2008 Cumartesi günü eğitimcilere yönelik olarak FARK YARATAN EĞİTİMCİ OLMAK – EĞİTİMCİ MOTİVASYON SEMİNERİ İSTANBUL'da
* YARATICI DÜŞÜNCE GELİŞİMİ VE ÇOCUKLARIMIZIN UFKUNU AÇMAK
Prof. Dr. Ayşe ÇAKIR İLHAN
* VELİ – ÇOCUK – OKUL ÜÇLÜSÜNDE YAPICI İŞBİRLİKLERİ
Nebahat BOĞUT
* HAYDİ AYAĞA KALKIN – EĞİTİMCİ MOTİVASYON SEMİNERİ
Av. Ali ULUSOY
Her bir seminere katılım ücreti Öğrencilere 30 YTL dir. Eğitimcilere 40 YTL dir. (İstanbul Seminerine özel sürpriz armağanımız var)
YER:
IRMAK OKULLARI
Cemil Topuzlu Caddesi No:100
Caddebostan P.K. 34728
Kadıköy - İSTANBUL
29 Mart 2008 Cumartesi Saat 10.00 - 13.00
· ÖN KAYIT LİSTESİ için tıklayınız...
www.happykids.com.tr
Fevzi Çakmak 1 Sokak, 15 / 3 Kızılay - Ankara
Tel (+90 312) 230 63 67 - 230 65 86
Cep: (533) 440 17 04, (505) 810 81 25 MEB Hattı
E-mail: info@happykids.com.tr