Tam Sürüm Bilgini Göster : öğretmenlerim
feyasa
02-02-2008, 06:40 PM
birrbirimizi tanısak ii olmaz mı ne zamandır üyeyim bi kaç kişiyi tanıyorum sadece
Ekinoks
02-02-2008, 08:36 PM
başlığa öğretmenlerim yazmışsın öğretmenlerle mi tanışmak istiyorsun?
feyasa
02-03-2008, 06:26 PM
site üyeleri genelde öğretmenya ondan demiştim sitedeki herkes için geçerli tanışıp sohbet edelim
hemavaz
02-03-2008, 08:40 PM
bende üçüncü sınıf öğrencisiyim. ankara üniversitesinde okuyorum. ankarada yaşıyorum. amatör olarak tiyatro oyunculuğu yapıyordum. daha sonra drama eğitimi almaya başladım.bir yıldır drama ile uğraşıyorum. böyle birden aklıma gelir ve bi şeyler yaparım.en sevdiğim özelliğim budur. mesela birden küpe yaparım kendime kendi kafamda tasarladığım biçimimde. bölümümü seviyorum, çocukları çok seviyorum. aşırı derecede kitap okumasını seviyorum. daha aklıma geldikçe yazarım(happy) güzel bir fikir bence bu. çünkü burada paylaşımlarımız oluyor.ve birbirimizi doğal olarak merak ediyoruz. bu şekilde öğrenmiş olacağız. teşekkürler(ccklrat)
feyasa
02-03-2008, 09:36 PM
teşekkür ederim cvp verdiğiniz için bende bilecikliyim şuan mersindeyim yeğenime bakıyorum 2005te liseden mezun oldum össye hazırlanıyorum hala bilecikte mesleğimi yapamıyorum özel okul azlığından
çocukları bende çok seviyorum
hemavaz
02-03-2008, 11:48 PM
kız meslek lisesi çıkışlı mısın? çocuk gelişimi? okul öncesi öğretmenliğine girmek için meslek lisesi çıkışlıların şansı az oluyor. genellikle sayısalcılar,eşit ağırlıkçılar daha çok giriyor. mesela bende eşit ağırlık çıkışlıyım...kolay gelsin. össye hazırlanmak streslidir; ama sen burada olarak çok streali olmuyorsundur sanırım:)
feyasa
02-04-2008, 12:09 PM
ewet kız meslek mezunuyum ea'yım zor oluyo ama bi şekilde çok çalışıp kazanmak ve kendi mesleğimi yapmak istiyorum stresli değilim hiçde olmam kendimi eğitiyorum bir şekilde elbet kazanıcam
Ekinoks
02-06-2008, 12:01 AM
feyasa yeğenin çok şanslı o halde. her çocuğa bu konuda eğitmli birinin bakması nasip olmaz çünkü. onunlada bi şeyler yapıyormusun. böyle şeyler yapacak yaştamı. bi yerde görmüştüm onun yaptıklarını yanlış hatırlamıyorsam. daha çok etkinliğinizi görmek isteriz burada..
feyasa
02-06-2008, 11:21 AM
ona bakmıyorum o anaokuluna gidiyo 4 yaşında çok becerikli canı istemezse bişi yaptıramıyorumda isterse çok güzel yapıyo tatillerde yapıyoruz bişiler baktığım yeğenim 9 aylık daha
hemavaz
02-06-2008, 09:09 PM
canım umarım istediğin gibi olur. senin gibi meslektaşlara ihtiyacımız var:)
nihall
02-06-2008, 09:39 PM
merhaba ben de kadıköy anadolu meslek lisesi cıkışlıyım 2003 de mezun oldum bu sene oryantasyon kursuna giricem o sertifikayı almak için özel bir anaokulunda calısıyorum 1 oğlum var 19 aylık (bu arada memnun oldum arkadaşlar)
feyasa
02-07-2008, 10:26 AM
canım umarım istediğin gibi olur. senin gibi meslektaşlara ihtiyacımız var:)
inş canımya
bende memnun oldum nihal
MasaL
02-07-2008, 09:11 PM
Ben de önlisans mezunuyum özel bir anaokunda çalışıyorum yaratıcılığın sınırı olmadığını düşünüyorum... yaratmaya bayılıyorum, paylaşmayı seviyorum, çocukları çook seviyorum... Sevmediğim tek huyum kuralcı olmam :) adım adım da ELİF:)
Elifnur
02-07-2008, 09:25 PM
Merhabalar ben elif balıkesirde oturuyorum burda özel bir anaokulunda öğretmenlik yapıyorum aynı zamanda öss tekrar hazırlanıyorum sınava girecek arkadaşlarıma başarılar dilerim Allah yardımcımız olsun inş. bu yıl şansımız daha fazla malum liseden mezun yok hayırlısı bakalım:) artık materyallerle birşeyler üretmeyi seviyorum:) sizlerle tanışmak cok güzel teşekkürler...
feyasa
02-08-2008, 09:44 AM
hepinizlede tanıştığıma memnun oldum öss konusunda sanada başarılar bu sene önümüz açık gibi inş. olur ne güzel çalışabiliyosunuz anaokullarında benim öyle bi şansım yok
ozi13
02-10-2008, 09:43 PM
merhaba ben de okul öncesi öğretmenliği 4. sınıf öğrencisiyim. sakarya da okuyorum, mersinliyim. bir an önce öğretmen olmak istiyorum,kendi öğrencilerim olsun istiyorum ve onları en iyi şekilde eğitmek istiyorum,çok şey yapmak istiyorum mesleğim adıma ama her şeyden önce çok çok çok iyi öğretmen olmak istiyorum çünkü mesleğimi çoook seviyorum:)
gozdem55
02-10-2008, 10:17 PM
MRB ARKADAŞLAR GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL Bİ SİTE BEN ÖNLİSANS MEZUNUYUM Bİ İLKOKULDA USTA ÖĞRETİCİYİM UMARIM BU SİTE SAYESİNDE GÜZEL ARKADAŞLIKLAR KURABİLECEĞİZ HEPİNİZE BAŞARILARRRR
BU ARADA ADIM GÖZDEEE.........:)(flower)
feyasa
02-11-2008, 11:47 AM
hoşgeldin gözde aramıza
ozi13 az kalmış inş olursuun öğretmen memnun oldm bu arada
ozi13
02-11-2008, 09:37 PM
inşallah canım,ben de memnun oldum:)
prensesrose
02-22-2008, 07:16 PM
slm arkadaşlar bende dokuz eylül ünv.imyo çocuk gelişi bölümünden mezunum.şuan özel anaokulunda öğretmenlik yapıorum.ama hedefin okulu tamamlamak.folklör drama ingilizce kurslarına gidip daha çok deneyim kazanmak istiyorum.bende çocukları çok seviorum.çok sabırlıyımdır sabır olmassa bu iş zaten yapılmaz dimi.svgiyle kalın(flower)
feyasa
02-23-2008, 12:58 PM
tanıştığıma memnun oldum canım
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.