PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : bılgınız varmı???

minik baloncuklar
02-10-2008, 12:19 PM
merhaba arkadaslar.ankarada meslek lısesı cıkıslı olan okul oncesı arkadaslara belırlı bır surelıgıne semıner verılıp daha sonra atamaları olacagı hakkında bır bılgı var bu konu haklında bılgınız varmı varsa benımle paylasırmısınız? ılgınız ıcın tesekkurlerrr...( ozellıkle ankarada bulunan ogretmen arkadaslar sızlerden daha cokyardım beklıyorumm)

feyasa
02-10-2008, 02:52 PM
usta öğreticilik seminerinden mi bahsediyosun eylülde 2 haftalık filan oluyo

hemavaz
02-10-2008, 05:36 PM
benim bir bilgim yok; ama üniversite mezunlarının atamaları bu kadar zorlaşırken.2 haftalık bir kursla atama yapılması çok saçma ve çok adaletsizce bence...:mad:

feyasa
02-10-2008, 06:12 PM
öğretmen olarak değil ama usta öğretici olarak

aslıcan
02-10-2008, 07:19 PM
arkadaşlar evt belkide saçma gelebilir 2 haftalık bir seminerle atama yapılması ama düz liseden gelipte bu semineri almıyor insanlar muhakkak bu bölümün ya lisesini bitiriyor yada yüksekokulunu belki atmalar konusunda atnan arkadaşlarımız değilde atma yapan idarecilere kızmak gerekir ama malesef ülke gelirinden dolayı bu mümkün olmuyor yada başka sebebler bu kadar da ümit sizleşmeyelim biz geleeceğin inşl iyi öğretmenleriyiz veya olcağız o yüzden bizler çok çalışmalıyız birbirimize sen niye girebiliyorsun niye ben giremiyorum demiyelim hatta bizim bölümden ne kadar çok bilinçli öğretmenler çıkarsa geleceğimizde o kadar parlak gelir.....:)

minik baloncuklar
02-11-2008, 10:42 PM
katılıyorum canım sana. bılgın ıcın tesekkurler...elestırılere tabıkıde acıgım ama arkadaslar sunuda unutmayalım kı duz lıseden cıkıpda okul oncesı ogertmenlıgını bıtıren arkadaslarımız var ben kendı adıma konusmak ıstıyorum ben kız meslek lısesı cıkıslıyımve ınanın hatta bu bolumde acık lıse okuyanlar duz lıse cıkıslı arkadaslarımız bıle varrr...adaletse bence kız meslek lısesı mezunu bu bolumun en azından 3 yıl egıtımını almıs ardaslara bırazda olsa saygı gostermekte yarar oldugunu dusunuyorumm cevaplarınız ıcın tesekkur edıyorummm sevgılerımle...