Tam Sürüm Bilgini Göster : değişik fikri olan varmı???????????
usta öğretici
02-16-2008, 06:32 PM
(yazi1) gece ve gündüz ile ilgili farklı proje yada etkinlik çalışma örneği olan paylaşırsa sevinirim.çocukların dikkatini çekecek olması önemli .çarşamba gününe kadar olack.klasik etkinliklerden sıkıldık.şimdiden teşekkür ederim.
hemavaz
02-16-2008, 09:42 PM
yazınızı okuyunca aklıma geldi. ne kadar değişik olur onu da bilmiyorum. her çocuğa mavi fon kartonu verilir. üzerine bir günüdüz hayal etmlerini ve onu çizmeleri istenir. her çocuk kendi hayal gücündeki gökyüzünü çizer. daha sonra onlara siyah fon kartonu verilir. bu sefer gece çizmeleri istenir. belki bu etkinlik iki gün yapılanbilir. daha sonra siyah fon kartonu ikiye kesilir. ve pencere şeklinde olacak gibi mavi fon kartonunun üzerine yapıştırılır. siyah fon kartonu açılınca pencere yani gündüz ortaya çıkar. yani şimdi aklıma geldi. ne kadar yaratıcı ya da işinize yarar bilemiyorum. buna benzer bir etkinlik okumuştum ondan aklımda kalmış. ama o etkinlik nasıldı gerçekten hatırlamıyorum. (smlyfmly)
usta öğretici
02-17-2008, 11:19 AM
paylaşımınız için teşekkür ederim.sınıf çok kalabalık 2grup halinde büyük bir proje olarak materyallerde kullanarak tamamlayabiliriz.(smlyfmly)
hemavaz
02-17-2008, 07:39 PM
kolay gelsin(flower)
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.