Tam Sürüm Bilgini Göster : origami kağıtları
dargelirli
03-24-2008, 10:08 PM
merhaba.
siteyi yeni keşfettim. gerçekten çok güzel hazırlanmış.hemen derdimi söyleyeyim;
ben ileri seviyede origamiyle uğraşıyorum ve ihtiyacım olan bazı kağıt türlerini bulamadım. bunlar; washi, mulberry, kozo ve lokta kağıtları. yardımcı olabilirmisiniz bilmiyorum. şimdiden teşekkürler. görüşmek üzere.
dargelirli
03-25-2008, 12:44 PM
ayrıca siyah ve kahverengi gibi koyu renkli pelür kağıdı nereden bulabilirim.yardımcı olursanız sevinirim. görüşmek üzere
anasınıfı
03-27-2008, 03:09 PM
pelür kağıtlarını kağıtvs sitesinden alabilirsin.Koyu renkler var.
gword
12-25-2008, 04:57 PM
ii günler origami kağıdı ile pelür kağıtları aynı şeymi
ondan origami yapılırmı yapılıyomu???
kalite olarak aynımı yardımcı olursanız çok sevinirim
Admin
12-25-2008, 05:38 PM
Merhabalar,
Origami ve pelur kagidi farkli tur kagitlardir ve pelur kagitlari ile origami yapimi cok zor olur. Pelur kagidi cok ince ve dokumlu bir kagittir, Gomlek ya da hediye paketlerinin iclerinde beyaz ya da farkli renklerde kullanilan incecik kagitlara benzerler. Pelur kagitlarini kagitvs.com.tr (http://www.kagitvs.com.tr) alisver's sitemizden bulabilirsiniz, ancak origami kagidini cok pahali kaldigi icin getirmedik ve nerede satilir, nereden bulabilirsiniz bilemiyorum. Biz origami projeleri icin renkli el isi kagitlarini, 80 gr renkli kagitlari kullaniyoruz. Sizde bu kagitlari deneyebilirsiniz.
Sevgiler,
Kagit vs.(cicek)
gword
12-25-2008, 09:46 PM
soruma verdiginiz cevaptan ve gosterdiginiz ilgiden dolayi cok tesekkur ederim.(cicek2)(smlyfmly)
timsah70
12-29-2008, 12:26 AM
konularla ilgili bilgiye nasıl ulaşabilirim yeniüyeyim
dqueen
03-06-2010, 01:01 PM
Ben de uzun zamandır (birkaç yıldır) origami kağıdı arıyorum. En büyük kırtasiyeler bile nasıl bir kağıt olduğunu bilmiyorlar habire elişi kağıdımız var diyorlar. Maliyeti yüksek olduğundan satılmaz diye getirtmediklerini söylediler...
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.