Tam Sürüm Bilgini Göster : Hobi Keçeleri - Hobby Felt
Deniz Arsan
04-23-2007, 09:50 PM
Keçeleri http://www.kagitvs.com.tr adresindeki alışveriş sitemizde bulabilirsiniz. (Özel Hobi Malzemeleri altında)
Alternatif olarak projelerizde polar kumaşıda kullanabilirsiniz. Kumaş satan yerlerde metre ile çok uygun fiyata alabileceğiniz polar kumaşları özellikle kış sezonunda rahatlıkla bulunabiliyor.
(cicek)
shiny
09-09-2007, 10:23 PM
merhabalar;
Öncelikle sitenizi çok beğendiğimi söylemek istiyorum. Keçe ile ilgili bilgi araken rastladım. Ben de keçe ile ilgili farklı farklı şeyler yapmak istiyorum fakat bu konuda biraz cahilim.
Sitenizde keçe seti gördüm. Acaba bu set başlangıç için uygun olur mu? Bir de merak ettiğim birşey var, keçeyi istediğiniz kalıpta nasıl kesiyorsunuz, yani kalıp mı kullanılıyor? Kalıpları nerden temin edebilirim?
Şimdiden yardımınız için çok teşekkürler.
tozdere
11-29-2007, 09:27 AM
Sevgili Arkadaşim Keçeyi Bende Yeni Keşfettim Senin Gibi.
Kesmek Için Makas Yetiyo Yani Ben En Azindan öyle Yapiyorum çünkü Dukusu Ince Kumaş Gibi. Bende Rica Etsemmmm.
Keçeden çanta Yapimi Ile Ilgili Yada Tarif Varsa Bana Yollarsaniz Sevinirim:)
Mesajlarinizi Bekliyorum Bu Konuyla Ilgi:)
minikelma
10-28-2008, 04:12 PM
merhaba,
keçe yi nerden temin edebilirim diye araken internet sitenizle karşılaşmıştım 2 ay önce ve keçe kumaş seti sipariş etmiştim.. gerçekten çok işime yaradı ama renk kıtlığı var maalesef.. keşke yurt dışından değişik renk ve tonlarında keçeler ithal etseniz.. çok mutlu oluruz.. çünkü gerçekten bulmak çok zor. mesela ben pembe renkli keçe aradım ama bulamadım sanırım sizde de yok.. aldığım sette de yoktu..
maalesef istanbul da ,yurtdışında olduğu tarzda craft store lar yok.
birde büyük hobi keçe setinizden sipariş vermek istemiştim ancak eylüle kadar temin etmemiz zor denmişti. sanırım hala elinizde yok..
bilgi verirseniz çok sevinirim..
sevgiler
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.