Tam Sürüm Bilgini Göster : Haziran Scrapbooking Yarışması
Karen
05-30-2008, 10:15 PM
Blogumda Scrapbooking Yarışması hakkında yazdım. ' Haziran Scrapbooking Yarışması *Karenden June Contest'ya detaylı okuyabilirsiniz. Sonra burada yorum yaparak sunmak isteydiğiniz sayfalar ekleyin. 28 Haziran'a kadar sayfalarınızı ekleyerek yarışmasına katılabilirsiniz.
Sevgilerle,
Karen Hanım
wickedbird
06-04-2008, 11:54 PM
http://bp3.blogger.com/_RP569L4F48g/SEKF0w9YgUI/AAAAAAAAA_g/vAti_ZVt31E/s1600-h/DSC00075a.jpg
i hope it shows up here
wickedbird
06-04-2008, 11:55 PM
nope! how am i supposed to do it???:(
Karen
06-05-2008, 08:06 AM
When you leave a comment...
Keep scrolling down to the bottom of the page and you will see
Diğer Seçenekler (I am assuming you are doing this is Turkish!)
Then you will see:
Eklenti Ekle select that button.
A window should pop up on the left hand side of your computer screen.
There you can browse your own computer and select your picture.
If your picture does not attach it is probably because it is too big. You have to make your picture smaller. There are several different picture programs that you can do this with. Do you know how to make the picture smaller on your computer?
Is this helpful? Does this solve your problem? Is there anything else I can do?
Also you can scroll to the bottom of the forum page and there you will see a subject heading
Forum Yardım
Under that subject there are many threads that talk about uploading a picture. There is one thread that talks about a program to make your pictures smaller.
wickedbird
06-07-2008, 12:22 AM
i know that it looks more like a poster than a scrapbook page but i felt like putting all these pictures together.
wickedbird
06-07-2008, 12:24 AM
by the way, thanks for your help :) and it's ok if it is not up to your criteria ;)
DüşlerAtölyesi
06-07-2008, 01:22 PM
Hi wickedbird :) Where do you live ? :)
Karen
06-09-2008, 07:41 AM
Wickedbird,
Çok güzel oldu! Scrapbooking'in anlamı geniş oluyor. Analarınız, resimleriniz vs., decoratif bir şekilde sabitleştiriyorsunuz. Tabii sizin büyük sayfanız yarışmaya katılır. Büyük sayfalar var ve küçük sayfalar var. Kare şeklinde sayfalar var ve yuvarlak sayfalar olabilir. Teneke içinde sayfalar var ve kart şeklinde sayfalar var. Katlayabilen sayfalar var ve düz sayfalar var. Seçenekleri çok! Tek isteydiğim şey bir yırtık kağıt kullanmak. Gördüğüm kadar'iyle kullanmişsin. Tebrik ederim!
Karen Hanım
ozlemyilmazaygan
06-09-2008, 09:32 PM
İlginç bir çalışma olmuş Wickedbird... Mezuniyet Hacettepe Grafik mi? acaba?
Ekinoks
06-11-2008, 12:45 PM
ben hangi fotoğraflarımı kullanacağıma karar verdim. kafamda bi şeyler şekillendirdim.fotoğrafları bastıracağım birazda materyal topladım.umarım 28 hazirana yetişir.
ozlemyilmazaygan
06-11-2008, 06:29 PM
Sevgili Karen, yarışmaya kaç tane çalışma ile katılabiliriz?
wickedbird
06-11-2008, 06:39 PM
Teşekkür ederim, Özlem.
Hacettepe, Amerikan Kült. ve Edebiyatı : )
wickedbird
06-11-2008, 06:47 PM
Dear Ms. Karen,
Thanks for your comments on my work. I have bought some new papers and embellishments from ebay and soon hope to begin a new project. I'll help a friend of mine to make a scrapbook composition for one of the walls in her living room. I must say I am very excited about this new project :) I wish we had a good supplier in Turkey, a huge craft store for scrapbook lovers. That would be great!
ozlemyilmazaygan
06-11-2008, 06:54 PM
Böyle bir CRAFTSTORE var zaten ama ben bir eşinin olup olmadığını bilemiyorum, sanırım yok :)
KAĞITvs
:)
Tek dileğim Ankara'da birgün bir şube açmaları (yazi1) ilgililere duyurulur cffe
Karen
06-13-2008, 09:56 AM
Sevgili Özlemyilmazaygan,
Sayısız çalışma katılabilirsiniz. Ama Temmuz ayında tekrar bir yarışma olacak sadece farklı özelikleri olacak.
Sevgilerle,
Karen Hanım
tolu71
06-26-2008, 07:19 PM
Merhaba Karen Hanım,
Bende scrapbooking ile ilk kez Kagitvs ve sizin sayenizde tanıstım. Yarısma icin bir sayfa hazırladım. Aslında yurtdısından getirttigim oldukca fazla malzemem var ama onları kullanmadım cunku bu bir yarısma ve bence herkesin esit sartlarda oldugu zaman daha guzel oluyor.
Hazırladıgım sayfada "yırtma" teknigini kullandım ve kagıtta yırttıgım kenarlara tutkal sürüp sim ile süsledim. Resim ise küçük kızım Damla ve Babaannesine ait.
yine görüşmek üzere
Sevgilerimle
nazliakgul
06-27-2008, 12:53 PM
tolu71; çok güzel olmuş ellerinize sağlık.
tolu71
06-29-2008, 09:49 PM
Cok tesekkur ederim. Ben de cok keyif alarak hazırladım sayfayı.
Gorusmek uzere---daha dogrusu yazısmak uzere
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.