PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Temmuz Scrapbooking Yarışması

Karen
06-30-2008, 07:44 AM
Temmuz ayda yeni bir Scrapbooking Yarısması başlıyor! Daha detay öğrenmek için blogumda açıklıyor.
http://x.kagitvesaire.com/forum/blog.php?b=45

Sayfanızı 28 Temmuze kadar burada yorum yaparak sayfanızı ekleyin. Sayfanızın büyüklüğünu açıklamayı unutma.

İyi eğlenciler,
Karen Hanım

Karen
07-12-2008, 03:09 PM
Sayfalarınızı bekliyorum!

Sevgilerle,

Karen Hanım

tolu71
07-22-2008, 10:12 AM
Merhabalar,

Nihayet biraz zaman bulup temmuz ayı için bir sayfa hazırlayabildim.

Karen Hanımı,
Adresini verdiginiz sitedeki teknigi kullandım, yani şeffaf paket bantına resim aktarma tekniği. Ben bir de yine bu sitede gösterdikleri başka bir tekniği daha kullandım. Asetatı 2 minik kalp şeklinde kesip diktim, içine renkli kum doldurdum ve kenarlarını yapıştırdım. Daha sonra paket bantına aktardıgım resimleri bu kalplerin üstüne yapıştıdım. Şeffaf bir görüntü olduğu için alt taraftan kalplerin içindeki pembe kum resimlere hos bir fon oluşturdu. Daha sonra kagidimin sağ tarafında kalplerin sığacağı büyüklükte bir parça kesip, kağıdın arka tarafından kestiğim parça kısmına gelecek şekilde bir parça asetat yapıştırdım ve kalplerimi çift taraflı bant ile bu asetatın üstüne yapıştırdım.

Bu sayfa 30cm.e 30cm. büyüklügünde(yani 12 by 12).

Sayfadaki şeffaflı belli olsun diye 3 degişik yerde resmini çektim..

Fotoraftakiler ben ve kız kardeşim, 2005 yılında gittiğimiz gezide çektirmiştik. İkimizde Disney karakteri olan "tigger"ı çok severiz... :)))

Sevgilerle

Karen
07-23-2008, 08:31 AM
Temmuz Scrapbooking Yarışması katılmak isteyenler için bugün son günü. Bu akşam saat 12'e kadar sayfalarınızı ekleyebilirsiniz.

Teşekkürler,
Karen Hanım

Karen
07-25-2008, 08:04 AM
Tolu71 Temmuz Scrapbooking yarışması kazandı! Çok çok güzel bir sayfa yaptınız! Çok emek harcadınız ve çok çok güzel bir sayfa ortaya çıktı! Tebrik ederim! Hediyenizi yollayacağım.

Karen Hanım

nazliakgul
07-25-2008, 05:05 PM
tolu 71 tebrik ederim...
bende yaptım ama yetişemedim. yinede resmi eklemek istedim çünki tekniği öğrendiğimi belirtmek istedim. Karen hanım sayenizde tekniği öğrendim teşekkür ederim...

tolu71
07-25-2008, 06:19 PM
Sevgili Karen Hanım
Güzel sözleriniz için çok çok teşekkür ederim. Beni çok mutlu etti.
Değişik teknikler öğrenip elimdeki malzemelerle onları uygulamaya çalışmaktan çok keyif alıyorum. Keşke Türkiye'de daha fazla scrapbook malzemesi bulabilsek...
Eylül'de görüşmek üzere
Sevgilerle

tolu71
07-25-2008, 06:24 PM
tolu 71 tebrik ederim...
bende yaptım ama yetişemedim. yinede resmi eklemek istedim çünki tekniği öğrendiğimi belirtmek istedim. Karen hanım sayenizde tekniği öğrendim teşekkür ederim...

Sevgili Nazlıakgül
Teşekkür ederim. Yaptığınız sayfa muhteşem gözüküyor.
Sevgiler

nazliakgul
07-26-2008, 09:12 AM
tolu71 birde web sayfam var acemiice :)
http://kagitsanati.blogspot.com (happy)

DüşlerAtölyesi
07-26-2008, 11:01 AM
Sayfanız çok güzel :)

Bu arada kazanan arkadaşı tebrik ederim. :)