Tam Sürüm Bilgini Göster : Eylül Scrapbooking Yarışması
Karen
08-26-2008, 11:07 AM
Eylül Scrapbooking Yarışması için resimler burada eklenilir. Yarışmasına katılabilmek için gerekenleri blogumda yazılır.
http://x.kagitvesaire.com/forum/blog.php?b=50
İyi eğlenceler!
Karen Hanım
tuba07
09-18-2008, 05:27 AM
Merhaba...Scrapbookingi takip ediyordum ama ilk kez yapımını deneyeceğim..İLk denemem olduğu için biraz acemice olacak ama yarışmaya katılmayı yine de istiyorum =)
En kısa zamanda sayfamı buraya ekleyeceğim =)
Tesekkürler Karen Hanım..
Tesekkürler Kağıt VS. =)
Karen
09-18-2008, 09:59 AM
Harika! Dört gözle bekliyorum!
Karen Hanım
Tolga
09-22-2008, 08:23 PM
Tüm içtenliğimle selamlıyorum sizleri.(happy)(happy)(happy)
sevgiler Tolga
tuba07
09-25-2008, 12:25 AM
Çalışmam devam ediyor en kısa zamanda ekleyeceğim =)
Karen
09-26-2008, 08:11 AM
Yarışmaya katılmak istiyorsanız Pazar Akşam Eylül 28de saat 24'e kadar resim ekleyebilirsiniz.
Sevgilerle,
Karen Hanım
Tolga
09-26-2008, 09:17 AM
Çalışmamı göndermeme az kaldı sn ler kaldı bekleyin.
Tolga
09-26-2008, 10:02 AM
Çözünürlüklerini ayarlıyorum....
Admin
09-26-2008, 12:22 PM
Sevgili Tolga resim boyutlari cok buyuk oldugu icin siteye calismasini ekleyemedi. Bu nedenle resimleri ben kucultup siteye ekliyorum.
Resim boyutunuz 500 kb nin uzerinde olur ise hata mesaji alirsiniz. Bu nedenle herhangi bir fotograf programinda resimlerinizin boyutunu kucultmeniz gereklidir. Konu ile ilgili detayli bilgiyi Yardim Forumu altinda Resim ve Dosya Eklemek bolumunde bulabilirsiniz.
Resimlerin cozunurlugu 72 dpi olmasi yeterlidir. Ancak yine de cm / pixel olarak da cok buyuk olan resimleri kucultmek gerekir. Resminin boyutlarini 72 dpi 'da 800 x 600 pixel ya da 14 x 18 cm gibi kucuk boyutlara ayarlarsaniz sorun cozulecektir. Resmin sadece 1 kenarinin boyutunu degistiriseniz, ornegin sadece yuksekligi 400 pixel yaparsaniz resmin boyutlarina gore orantili olarak diger tarafini da kucultecektir.
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kagit vs.(cicek)
tuba07
09-28-2008, 09:32 PM
Merhabalar :)
Zor oldu ama sonunda resmimi çekip ekleyebildim.Öncelikle görüntü kalitesi çok iyi değil bu yüzden özür dilerim.
Çalışmamı pembe bir fon üzerine yaptım.Resimlerin hepsinde bant transfer tekniğini kullandım.
Resimlerin yanlarını mor oluklu mukavva ile süsledim.
Kağıt delme tekniğini ise pembe kartonun kenarlarında dalga şeklinde çizerek kullandım..
Rafya,sim ve renkli toplarla renklendirdim.
Dergilerden kestiğim harflerle yazımı yazdım.
İLk Scrapbooking tecrübem böyle oldu =)
Bant transfer tekniği çok hoşuma gitti..Resimlerin banta çıkması oldukça değişik...
Tesekkürler Karen Hanım ve Kağıt VS ailesi =)
Karen
09-30-2008, 11:22 AM
Çok teşekkürler Tolga Hanım ve Tuba Hanım. Scrapbooking yarışmasına katılmanıza çok memnum oldum. Sizin aranızda seçmek zor olacak. Yarın haber veririm.
Sevgilerle,
Karen Hanım
tuba07
10-01-2008, 12:26 AM
Ben tesekkür ederim böyle bir yarısmaya vesile olduğunuz için..Farklı şeylerle bizleri karsılastırdığınız için =)
Tolga
10-05-2008, 03:28 PM
Hayatım boyunca en hızlı katıldığım yarışma buydu ne gündü ama....
Anlatsam inanmazsınız.
Benim çalışmamda yapıştırdığım tüm çizimleri kendim çizdim .Ve kapak olarak tasarladığım Friends başlıklı çalışmanın kenarlarını darksil ile şerit çektim hazır malzemeden çok karton hariç -hepsi bana ait.
çok kibar çok tatlı kağıt vs ekibine çok teşekkür ederim çünkü çok sıkışık bir anımda bana destek verdiler. Kullandığım bilgisayar kilitlendiği için yollamakta çok zorlandım.Herzaman ki gibi çok naziksiniz.Paylaşmak çok güzel.Ben çok mutlu oldum sevgiler. Tolga
not Tuba hanım ile aynı düşünceyi paylaşıyorum.
burada olmak çok güzel...
Sevgi kazansın...
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.