Tam Sürüm Bilgini Göster : malzemeleri nerede bulabilirim
requiem
10-30-2008, 10:52 PM
Meraba
ABD deki arkadaslarım orda kaldıgım süreyi kapsayan guzel bir scrapbooking yapmışlardı bana. bende sımdı erkek arkadasıma hazırlamak ıstıyorum fakat albumu, sayfaları nerden temın edebılırım bılmıyorum ınternet uzerınden satın alamıyorum gıdıp alabılecegımız yerler var mı ınternet dışında? acil yardımcı olabılırsenız cok sevınırım.
Burcu
tolu71
10-31-2008, 08:15 AM
sevgili requem,
sanırım "scrapbook" adı altında malzeme satın alabileceğimiz bir mağaza maalesef yok. kağıt vs.nin sitesinde epey bir malzeme var ama internet üzerinden alamayacağını söylüyorsun, başka bir şekilde malzeme satışa sunuyorlar mı bilmiyorum.
ama aslında pek çok şeyi bulabileceğin malzemelerden de yapabilirsin. Karen Hanım blogunda bu yöntemlerden bahsediyor, 1-2 yöntem de bizler yazmıştık burada. şekilli delgeç, şekilli makas büyük kırtasiye ve carrefour gibi mağazalarda var ama en güzel olanları ve bol çeşit kağıt vs.nin sitesinde bence.
bu arada düğme ve iplik satan yerlerden çok iyi süsleme malzemeleri olabiliyor, hazır çiçekleri satın alıp, evde ayırıp sayfalarında kullanabilrsin. harfleri bilgisayarda basabilir veya gazete ve dergilerden kesebilirsin. yine kağıtvs dergisinde anlatılan bazı projeleri sayfalarında uygulayabilirsin.
bunlar benim şu anda aklıma gelenler, elbette çok daha farklı yöntemlerde bulabilirsin. umarım yakında scrapbook malzemeleri bizde de satılmaya başlar..
sevgiler ve kolay gelsin...
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.