PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Anneler günü

emelay
05-04-2007, 07:20 PM
Anneler gününde çocuklarla değişik bir çalışma yapmak istiyorum.ama derginin yeni sayısı yetişmeyecek.Çok şey istiyorum ama derginin biraz daha önce çıkması mümkün mü?Ya da bana önerebileceğiniz şeyler var mı?Teşekkürler.

esrdnlr
05-05-2007, 10:59 AM
biz her çocuktan bir aile resmi istedik. yüz kısımlarını kestik.renkli kartonlardan kalp,çiçek gibi şekiller kesip resmi ortalarına yerleştirdik.bunları tüylü tellerin üst kısmına yapıştırdık.kenarlarını simlerle süsledik. vazoların içine konan renkli kumları (minik saksı bulamadığımız için) plastik hamur kutularının içine döküp tüylü tellerden yaptığımız kısımları içine yerleştirdik. üstlerine biraz sim serptik. istersen hamur kutularını da süsleyebirsin. veliler bayıldılar:)

Admin
05-06-2007, 10:43 AM
Anneler gününde çocuklarla değişik bir çalışma yapmak istiyorum.ama derginin yeni sayısı yetişmeyecek.Çok şey istiyorum ama derginin biraz daha önce çıkması mümkün mü?Ya da bana önerebileceğiniz şeyler var mı?Teşekkürler.

Sevgili Emelay,

Dergimizin 4. sayısında anneler günü için hazırladığımız birkaç projemiz var. 5. sayımız anneler gününden sonra çıkacağı için anneler günü ile ilgili projeleri 4. sayımıza eklemiştik. Aslında daha önceki sayılarımız da da bu özel günde annler için hazırlanabilecek değişik projeler mevcut. Çiçek sepetleri, değişik el yapımı kartlar, çerçeveler vb. Dergilerin içerisinde yer alan projeleri ve resimlerini http://www.kagitvs.com/dergi.htm adresinden görebilir (dergi kapaklarının üzerine tıkladığınızda içeriklerini ve galeri bölümünü seçtiğinizde de proje örnek resimlerini görebilirsiniz) 4. sayımızı bayilerden ve arzu ederseniz geçmiş sayıları bizden temin edebilirsiniz.

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kağıt vs.