Tam Sürüm Bilgini Göster : Kağıt vs. Sayı 5 / 15 Mayıs - 15 Temmuz 2007
Admin
05-07-2007, 02:27 PM
5. Sayımız 15 Mayıs'tan itibaren dergi bayiilerinde...
esrdnlr
05-12-2007, 10:54 AM
ya kapak bu kadar güzelse içi kimbilir nasıldır?tebrikler .
anasınıfı
05-13-2007, 10:57 AM
Sabirsizlikla Bekliyorum.....
seralp
05-13-2007, 10:22 PM
nihayet bu hafta 5. sayıyı alabileceğiz elimize.
ben bu derginin aylık olmasından yanayım.bir de birazcık daha büyük çocuklara
(12-15yaş) yönelik projeler de olursa tam süper olacak...
teşekkür ederim.(flower)
esrdnlr
05-15-2007, 01:25 AM
5. dondurma çubuğumuda biriktirdim nihayet :) kapaktaki çite bayıldım çünkü2-3 dondurma daha yersem tamam olucak sanırım:). tüylü tellerimde hazır bebekleri yapmak için :) 15 mayısta geldi. daha ne isterim ki?
kremkaramel
05-15-2007, 03:58 PM
(sad) BUGÜNÜN SABIRSIZLIKLA BEKLEMİŞTİM. ÇÜNKÜ DERGİMİZİN YENİ SAYISI ÇIKACAKTI OKULDAN SONRA HEMEN GAZETE BAYİNE GİTTİ AMA YENİ SAYININ GELMEDİĞİNİ SÖYLEDİLER SONRA BÜYÜK BİR DERGİ EVİNE GİTTİM ORASIDA DERGİNİN GELMEDİĞİNİ SÖYLEDİ BU SORUNU BİR TEK BEN M YAŞIYORUM. DERGİYİ ALAN VARMI? KOSKAOCA İSTANBULDA BULAMADIM DERGİYİ Bİ GÜN DAHA NASIL BEKLİCEM(sad) (sad)
Deniz Arsan
05-15-2007, 08:47 PM
Sevgili Kremkaramel,
Dergi dağıtımında Yaysat ile yaşadığımız bir gecikme oldu. Bunun için buradan hepinizden özür diliyoruz. Yarından itibaren İstanbul'da, Perşembe'den itibaren de tüm Türkiye'de dergimiz dağılmış olacak.
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kağıt vs.
kremkaramel
05-15-2007, 11:28 PM
(happy) DENİZ HANIM BENİ BU KONUDA BİLGİLENDİRDİĞİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM YARINI SABIRSZILIKLA BEKLİCEM
seyhaner
05-16-2007, 12:25 AM
fuarda üye olmuştum merakla bekliyorum dilerim hemen alırız çünkü 25 haziranda sizin derginizden yaptıklarımızla sergi açacağız ben ve sınıfım bu mutluluğu yaşattığınız için şimdiden teşekkür ediyoruz selamlar
Ekinoks
05-16-2007, 03:46 PM
5. dondurma çubuğumuda biriktirdim nihayet :) kapaktaki çite bayıldım çünkü2-3 dondurma daha yersem tamam olucak sanırım:). tüylü tellerimde hazır bebekleri yapmak için :) 15 mayısta geldi. daha ne isterim ki?
ne kadar heyecanlı yazmışsın sevgili esrdnlr bayıldım bu heyecanına...şimdi bende evde orda burda ayakaltında dolanıp duran çubukları toplayayım.nede olsa perşembeden itibaren dergi tüm Türkiye'de olacakmış:)
esrdnlr
05-17-2007, 12:32 AM
Ewet Canim Ben Aboneyim Bugün Punto Da Dergiyi Elime Aldim Fakat Içini Göremedim Henüz:) Artik Eve Gelmesini Istiyorum.
burcu79
05-17-2007, 04:07 PM
perşembede oldu ama dergi malesef yok,15 mayıstan beri her gün gidiyorum yok yok.İlgilerin dikkatine sivasta çok zor bulunuyor çoooook
Deniz Arsan
05-18-2007, 02:39 PM
Sevgili Burcu79,
Sivas NT Kitabevi ve Bilim kitabevinde dergimizi bulabilirsiniz. Bunun disinda bulabileceginiz diger bayiileri de Yaysattan bilgi alip size bildirecegim.
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kagit vs.
ozlemyilmazaygan
05-18-2007, 09:05 PM
Deniz Hanım ve forumdaki tüm arkadaşlara MERHABALAR...
Yoğun günler geçiriyorum, yokum uzun süredir ama takipteyim sessizce olsa da..
Deniz Hanım da 2 gündür MSNde de yok, sanırım dergi çıkınca ilk uçakla tatile gitmiştir ;) Çok çalışmışlar çooook...
Ben bu akşam dergimi aldım yay-sat bayiinden, bu öğleden sonra GÜZEL ve ÖZEL hediyemi ve diğer yeni siparişimi da kargo getirdi, ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM!!!
Hem hediyem için,
hem siparişiminin çabuk gelişi için (gerçi hep öyle ama bu kez acil lazımdı, çok makbule geçti),
hem derginizde benim için yazdığınız nazik sözleriniz için,
hem projemi beğenip bana güzel bir sayfa ayırdığınız için,
hem de bu sayıda kendilerini görerek mutluluk yaşamalarına sebep olduğunuz Fatih İ.Ö.O.'ndaki öğrencilerim için...
Size tüüüüm güzellikleri diliyorum AMA siz bana güzelliklerin bir çoğunu verdiniz zaten, size birşey kaldı mı? ;)
(yildzlr) (glck)
Belki tanışmayız demişsiniz dergide, ama emin olun bir gün sadece sizinle ve ekibinizle tanışmak için günü birlik bile olsa İzmir'e geleceğim...GÖRÜŞMEK ÜZERE...
Sevgiyle ve dergiyle kalın... (ccklrat)
meltemyn
05-20-2007, 12:38 AM
5. sayınızı aldım. diğerleri gibi buda harika.. ama keşke yaz projelerinede be sayıda yer verseydiniz. okullar tatile girmeden kendi fikirlerimizin yanında sizinkilerdende faydalanırdık yaz projelerimiz için. sağlık olsun, gelecek sayıya inşallah:) birde bulunduğum şehirde derginiz satılmıyor. daha öncede iletmiştim size, ilgileneceğinizi söylemiştiniz. bir kez daha iletmek istedim. neyse ki sitenizden sipariş vererek her sayınıza 1 gün içinde ulaşıyorum. herşey için tşkler:)
burcu79
05-22-2007, 01:53 PM
ilginiz için teşekkür edrim deniz hanım,dergiyi sonunda buldum yine çok güzel bir sayı olmuş,emek veren herkesin ellerine sağlık
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2010, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.