PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Merhaba

Leyla Arsan
04-09-2007, 10:15 PM
İlkokul sıralarında annemin anaokulu vardı. Ben de çocukları çok sevdiğim için okul sonrası zamanlarımı hep bu okulda geçirirdim. Bizim zamanımızda şimdiki gibi çeşit çeşit oyuncaklar yoktu. Ben kendi oyuncaklarımı yapmayı severdim. Anaokulu için de oyuncak yapardım. Örneğin kartona resim yapar, bunu kontraplak üzerine yapıştırır sonra kıl testeresiyle keser, yap-boz yapardım. Hikaye yazar, resimlerdim. Bezden bebekler yapardım. Şimdi aynı uğraşı sizler için Kağıt vs.'nin projeleri olarak yapıyorum ve bundan büyük keyif alıyorum. Umarım siz de benimle aynı duyguları paylaşıyorsunuzdur.
Bu forum üzerinde duşüncelerinizi, önerilerinizi bizimle paylaşırsanız bizi çok mutlu edersiniz. Ve eminim bu şekilde hep birlikte daha güçlü bir ekip olarak ilerideki sayılara hazırlanırız.
İlginize şimdiden teşekkür eder, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlarım.

Leyla Arsan

sibel
04-11-2007, 01:07 AM
tanıştığıma memnun oldum efendim(ccklrat)

Deniz Arsan
04-11-2007, 11:45 PM
Biz de sizi aramızda görmekten çok mutlu olduk... Umarım burada keyifli saatler geçirir, ve faydalı paylaşımlarda bulunuruz...

Sevgiler,

Kağıt vs. Ailesi

(smlyfmly)

Elifnur
04-04-2008, 12:34 AM
bu sitete emeği gecen herkeze teşekkürler sizlerle tanışmak cok güzel...(flower)

feyasa
04-04-2008, 10:08 AM
tanıştığıma memnun oldum leyla hanım

aslıcan
04-26-2008, 05:54 PM
hoşgeldinizzzzz.....:) sizin bilgilerinizden faydanlamak bizlere bilgi katacak teşekkürler