PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Kayseri Okul Öncesi Semineri

selcukaydin
09-13-2009, 09:51 PM
KONTENJANIMIZ SINIRLIDIR

KAYSERİ OKUL ÖNCESİ SEMİNERİ + 3 KATILIM BELGESİ

KONULAR

PROF.DR.RAMAZAN ARI :DAVRANIŞ DEĞİŞTİRME STRATEJİLERİ(OKUL ÖNCESİ DÖNEMDE PEKİŞTİREÇLERİN ETKİN KULLANIMI)

ARŞ.GÖR.CENGİZ ÇELİK :OKUL ÖNCESİ EĞİTİM UYGULAMARINDA ÖNE ÇIKAN YANLIŞLIKLAR VE DÜZELTME TEKNİKLERİ

NEJLA AYDIN (ORFF LİDERİ) :OKUL ÖNCESİ EĞİTİMDE ORFF VE YARATICI MÜZİK ÇALIŞMALARI

YER :KAYSERİ KOCASİNAN ÖZEL İDARE BİNASI TOPLANTI SALONU( Acıbadem Hastanesi Karşısı Kocasinan Bulvarı No: 157) KOCASİNAN/KAYSERİ

TARİH : 10 EKİM 2009 SAAT : 12:00-17:00 ARASI

3 ADET KATILIM BELGESİ İÇİN TOPLAM 30 tl alınacaktır. 10 kişi ve daha fazla gelecek gruplar için 20 tl alınacaktır.

Ödemeler İçin Hesap No: Herhangi bir Ptt Şubesinden :
Hesap no : 5980005 Hesap Mavi Düşler Eğitim Ltd.Şti.Adınadır.

KAYIT VE İLETİŞİM: Ücret yatırıldıktan sonra okuloncesidergi@gmail.com adresize mail atabilir,sms çekebilir veyahut özel mesajla iletişime geçebilirsiniz.

SMS İLE KAYIT YAPTIRABİLİRSİNİZ.Katılım belgeleri önceden yazılacağı için lütfen İSİM SOY İSİM: HANGİ İLDEN KATILDIĞI: OKUL: Bilgilerinizi eksiksiz yazınız.

KAYSERİ DIŞI İLETİŞİM: TEL:0542 565 0987 KAYSERİ İLETİŞİM Talas Yumurcak Kreş Canan URAT(Kiraz1) 0505 515 24 84 BU SEMİNER MAVİ DÜŞLER EĞİTİM DANIŞMANLIĞI TARAFINDAN DÜZENLENMEKTEDİR.