PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : televizyon..

esrdnlr
05-12-2007, 10:52 AM
bu da benim çay paketinin yanında demlik hediye edilen kutudan yaptığım televizyon..

ceylan
05-12-2007, 08:30 PM
teşekkürler

Ekinoks
05-18-2007, 11:22 PM
çocukken büyükçe bir kutu bulduk mu yapardık. ama ön kısmı açık olurdu. oraya geçip proğram yapardık.aslında güzel bir fikir. bu gece çok şey düşündüm. yaz geliyor. balkona bir televizyon yaparız. arda kendi proğramlarını yapar çocuklar. bir an önce yapmalıyız bunları çok sağol tekrar....

esrdnlr
05-19-2007, 12:53 PM
çocukken büyükçe bir kutu bulduk mu yapardık. ama ön kısmı açık olurdu. oraya geçip proğram yapardık.aslında güzel bir fikir. bu gece çok şey düşündüm. yaz geliyor. balkona bir televizyon yaparız. arda kendi proğramlarını yapar çocuklar. bir an önce yapmalıyız bunları çok sağol tekrar....

ben bunu yaparken herkes bi fikir verdi.annem,babam,eşim:) en son bitmiş halini görünce babam gitmiş bi çay paketi daha almış:)
bi tanede ona yapayım bari. belgesel olsun ekranında.aslan geyiği nasıl yer? (happy)

Ekinoks
05-26-2007, 07:29 AM
babamada yapyım diyince aklıma geldi.ön kısmı benim dediğim şekil açılırsa,sonra oraya sığacak mukavvalara herkes istediği resmi yapıştırır.arada kanal değişikliği yapılabilir böylece.hiç bir proğram hoşunuza gitmedimi?

çıkarın resmi kendi proğramınızı kendiniz yapın. canlı canlı.

esrdnlr
05-26-2007, 12:08 PM
hııım güzel fikirmiş. öteki kutuyu da senin dediğin gibi yapayım bari:) saolasın...

ozi13
06-02-2007, 02:06 PM
çok hoş olmuş, ellerinize sağlık...