Tam Sürüm Bilgini Göster : Haydi Sohbet Edelim...
Admin
04-09-2007, 10:24 PM
Bu alanda bizimle ve forum üyeleri ile her türlü konuda sohbet edebilirsiniz.
Derya Ormancı
04-13-2007, 09:21 AM
Neden hep beraber bir ırganizasyon düzenlemiyoruz istanbul da???
gulin
04-13-2007, 06:31 PM
siteye yeni üyeyim,ve gördügüm kadarıyla bu site anneler ve çocukalrı için düşünülmüş,henüz anne olmasamda yegenlerim için yararlı bir site olacagı düşüncesindeyim,iyiki üye olmusum(smlyfmly)
SEVGİ
04-14-2007, 03:26 PM
MERHABA...HEMEN PAYLAŞALIMMII???(smlyfmly) SOSYO-EKONOMİK AÇIDAN ZOR BİR BÖLGEDE ÖĞRETMENLİK YAPMAKTAYIM...DERGİDENDE YARALANIYORUM AMA FORUMDAKİLERDE ÇOCUKLARLA OKULDA ÇALIŞABİLECEĞİM KOLAY AMA FARKLI ETKİNLİKLERİNİ BANA YOLLARLARSA ÇOK MUTLU OLACAĞIM..cffe BEKLİYORUM(yazi1)
ozlemyilmazaygan
04-15-2007, 10:23 PM
Merhabalar...
Burada çoğalacağımıza ve güzellikler paylaşacağımıza inanıyorum...
...ve sevgili SEVGİ...
Ben de sosyo-ekonomik açıdan oldukça zayıf bir okulda, Sincan bölgesinde öğretmenlik yapıyorum : üstelik Resim Öğretmeni olduğum için siz de çok iyi bilirsiniz ki bizlerin Ana sınıfı Öğretmenleri kadar faliyet yapmamız ve bişeyler üretmemiz beklenmez..yapmayan yapmaz...
Ama ben sadece kendim değil okuladaki tüm arkadaşklarıma Rehberlik Öğretmenimiz Şefika'dan, Fen Bİlgisi Öğretmenimiz Fisun'a ; Ev Ekonomisi Öğretmenlerimiz Betül ile Necla'ya; Matematik Öğretmenimiz Nilgün'den, Sınıf Öğretmenlerimizden Müdürümüze kadar bir çoğumuz bu delgeçlerden-makaslardan-kağıt şekillendiricilerden bir yada bir kaç tane edindik...Ben erkek kardeşime nişan kutusu azırlamak için kalpli kutu bile aldım :)
Üstelik hiç birini okul için yani okulun parası ile almadık, bizzat kendi maddî imkanlarımızla aldık...Sonuçta hem kendimiz, hem kendi çocuklarımız ve en çok da okulumuz için kullandık bu malzemelerimizi... Eğer diğer forumları da incelerseniz, benim yolladığım bir çok örnek çalışmamız da var...
Çok çok özür diliyorum... lütfen yanlış anlamayın değerli Öğretmen arkadaşım...bu kadar uzun yazdım ama eminim sizler de güzel şeyler yapıyorsunuzdur...
Hoşçakalın(flower)
esrdnlr
04-27-2007, 06:31 PM
bende seneye doğuda öğretmenlik yapıp sizler gibi oralarda hizmet vermeyi çok istiyorum özlem hocam. çocuklarımızın sizler gibi fedakar ve düşünceli öğretmenlere ihtiyacı var.emekleriniz için teşekkürler...
ozlemyilmazaygan
04-27-2007, 08:36 PM
Sevgili Esra
Belki bir yanlış anlaşılma oldu, ben doğuda çalışmıyorum :) Aksine Ankara'dayım, birkaç yıl evvel eş durumu ile geldim burayada. İlk görev yerim Şanlıurfa'nın Suruç ilçesi idi. Orayıçok seviyordum ama hayat farklı bir yol çizdi. İnan Ankara içinde olmama rağmen, belki çalıştığım semtten kaynaklıdır, imkanlarımız daha sınırlı. Ben Sİncan ilçeside çalışıyorum ve belkide buranın en fakir mahallesindeyiz :( Demek istediğim doğu-batı-iç-dış ;) farketmiyor, görev bizi bekliyor ve içimizde yanan bir yaratıcılık ateşi varsa birşeyler yapmadan duramıyorsunuz...
Bu emin ol çok güzel bir duygu, yaşayınca göreceksin, insan yorulduğunu bile farkedemiyor...of offffffff...keşke çevremde herkes benimle aynı duygular içinde olsa...Bu yıl çalıştığım okulda bir ablam var, Fatma Edizer, Ana sınıfı öğretmeni...anlatmakla falan olmaz..o bambaşka bir dünya...yaşamak lazım -oda herkese nasip olmaz- ;) umarım kendisi gibi tecrübeli ve enerji dolu öğretmen arkadaşlarla birlikte çalışırsın...Görüşmek üzere...
Hepimize iyi bir hafta sonu diliyorum...
cffe
bircanyılmaz
06-12-2007, 11:17 PM
Herkese hayırlı geceler, bende aranıza katılmak isityorum.(smlyfmly)
runyes
07-26-2007, 12:55 PM
hoşgeldin.çok özel bir site burası.
gülgözde
07-27-2007, 01:02 PM
sevgili hocalarım yabancı bi internet sitesinde bir çok faaliyet örnekleri var ve bu faaliyetler tüm yaş gruplarına göre varr basit güzel özelliklede kağıt çalışmaları çoğunlukta belki size bi faydası dokunabilir
www.dltk-kids.com
saliha
09-09-2007, 08:09 PM
merhaba sitenizi yeni keşfettim okulöncesi öğretmenliği öğrencisiyim site harika tüm etkinliklerden yararlanacağıma inanıyorum
aranıza hoşgeldim
mavi maske
09-09-2007, 10:56 PM
sevgili hocalarım yabancı bi internet sitesinde bir çok faaliyet örnekleri var ve bu faaliyetler tüm yaş gruplarına göre varr basit güzel özelliklede kağıt çalışmaları çoğunlukta belki size bi faydası dokunabilir
www.dltk-kids.com
teşekkür ederim!
GİZEM
09-18-2007, 09:33 PM
herkese slmlar aranıza yeni katıldım.Anasınıf öğretmeniyim bu tür paylaşım forumları çok faydalı oluyor .Dergiyi çook beğendim bunun yanında site daha da güzel olmuş karşılıklı konuşup paylaşmak herşeyden güzel.Umarım güzel paylaşımlar yaparız. sevgiyle kalın.....:))
afskaya
09-18-2007, 11:24 PM
mavi maske çokkkk teşekürler paylaşım için çok güzel bir site ben çok beğendim teşekürler
elina
09-21-2007, 10:22 AM
selam ben 4 yaşındaki kızım için çok faydalı acayip güzel şeyler buldum bu sitede çok eğitici. sağolun.
tatlıcadı
09-21-2007, 10:10 PM
aranıza yeni katılanlardanım siteyi iiikide keşfetmişim diyorum harika paylaşımlarınız ve emekleriniz için teşekkürler (ccklrat) ... bende bir öğretmen kızı ve öğretmen adıyı olarak aranızda yer almış olmaktan dolayı son derece mutluyum... herkese kocaman selamlarımı ve saygılarımı gönderiyorummmmm bol bol görüşmek üzere ...
:) dilerim fikirlerinizi benimle de paylaşırsınız sevgilerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
sinem...
rabiş
09-22-2007, 05:30 PM
Slmlar Arkadaşalr Sizden Bi Konmuda Acil Yardim Istiyorum Siteyi Tam Olarak Bi,lmiyorum Kesin Yanliş Yere Yazmişimdir Idare Edin Arkadaşlar Planlarinizi Nerden Ve Hangisini çikardiniz çok Acil özele Msj Atabilirsiniz Hangi Günlük Planlari çikardiniz Lütfen Yardimlarinizi Bekliyorum
zübiş
09-22-2007, 09:24 PM
selam arkadaşlar bende yeni üye oldum...
eylemm
10-03-2007, 09:13 AM
slm
bende aranıza yeni katıldm 2 yıllık öğretmenim siteyi çok beğendim(cicek2)
arzuhilal2000
10-03-2007, 11:24 AM
selam ben yeniyim
nasılsınız
feyasa
10-03-2007, 08:45 PM
site çok başarılı
reyhanbeyza
11-23-2007, 11:50 PM
paylaşımınız için teşekkürler(yazi1)(yazi1)
scream34
11-25-2007, 04:17 PM
merhabalar gerçekten bu siteye üye olduğum için çok mutluyum çok faydasını gördüm burdaki tüm öğretmen arkadaşlara katkılarından dolayı teşekkürederim vede site yönetimine tabii ;)
|3éTÜL
12-03-2007, 12:43 PM
slm gerçektende bu side oldukça iyi ve birçok çalışmamıza yardımcı oldu... fakat bizde sınıfça yaptığımız etkinliklerin resimlerini çekip buraya eklemek istiyoruz hemde yararlı olacağını düşünüyoruz nasıl resim ekleniyor tam olarak bilmiorum yardımcı olur musunuz?
Admin
12-03-2007, 12:50 PM
Aramiza hosgeldiniz (cicek)
Resim ve dosya eklemek ile ilgili detayli bilgiyi ana sayfamizin en altinda bulunan Resim ve Dosya Eklemek konusu altinda bulabilirsiniz.
http://x.kagitvesaire.com/forum/forumdisplay.php?f=61
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kagit vs. (cicek2)
|3éTÜL
12-04-2007, 01:25 PM
çok tsk ederim (flower) (happy)
firdevss
12-04-2007, 02:43 PM
slm bu site çok güzel herkezde çok begneceni biliyorum(smlyfmly) (cicek2)
aymelek
12-15-2007, 04:04 PM
merhaba burası ne kadar güzel bir site ama ben hala girince kayboluyorum :( (cicek2)
ırmak
12-29-2007, 04:45 PM
Çocuk gelişimi öğretmeniyim ve aranıza yeni katıldım.Muğlada çalışıyorum.yardımcı olabilirsem sevinirim.....(happy)
hemavaz
01-24-2008, 11:46 AM
aranıza katılalı birkaç gün oldu; ama pc başına ne zaman otursam direk buraya giriyorum ve incelemye devam ediyorum. sanırım uzun bir sürede incelemelerimi bitiremeyeceğim; çünkü çok güzel paylaşımlar var. çok güzel etkinlikler var. tek tek incelemek bunları ve kendinde onlara bakınca kendince şöylede yapılabilir diye fikir edinmesini sağlamak harika bir şey. teşekkürler....(yazi1) cffe
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2010, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.