PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Şikayetiniz mi var ?

Admin
04-09-2007, 11:29 PM
Bu alanda bize Kağıt vs dergisi, internet sitesi, forum alanı ve tüm ürünlerimiz ile ilgili şikayetlerinizi bize iletebilirsiniz. Umarız bu alanda fazla mesaj olmaz, ancak olursa da emin olun telafi etmeye çalışırız.

aybuke
04-13-2007, 02:11 PM
merhaba
derginize abone olmak için daha önce birkaç kere mail yolladım, formunuzu yolladım ancak bir cevap alamadım. nihayet bir seminerde standınızı görüp üye oldum:) bazı arkadaşımın da size abonelik formunu mail yoluyla gönderdiğini ulaşamadığını duydum ve sizi bu durumdan haberdar etmek istedim... iyi çalışmalar...

Admin
04-13-2007, 02:24 PM
Öncelikle burada bizlerle buluştuğunuz ve yaşadığınız sorunu bize ilettiğiniz için teşekkür ederiz. :) Aramıza güç de olsa katılmış olmanız bizi çok mutlu etti, ancak yaşamış olduğunuz problem bizi üzdü...

Mail ile bir sipariş geldiği zaman öncelikle yazmış olduğunuz telefondan ve email adresinden size stoklarımız ile ilgili durumu bildirmek ve ödeme bilgilerinizi almak için geri dönüyoruz. Ancak bazı zamanlarda telefon cevap vermiyor, kapalı oluyor, yada hatalı yazılmış olduğu için size ulaşamıyoruz. Bu sebeble siparişiniz askıya alınıyor, 1 hafta içinde de sizden de bir irtibat kurulmaz ise iptal ediliyor. Dolayısı ile bu tarz bir problem yaşanmış olabilir diye düşünüyorum. Cep telefonlarını aradığımız ve cevap vermediği zaman, genelde numarayı tanımadığınız için geri dönmüyor ya da bizim aradığımızı fark etmiyor olabilirsiniz. Siparişinizden sonra 0232 numaralı bir cevapsız çağrı görürseniz bilin ki bu biziz... :)

Bunun önüne geçebilmek için sizden ricamız, telefon ve e mail bilgilerinizin dogru yazıldığını kontrol etmeniz. (En sık rastladığımız hatalardan biri, telefon numarasının son rakkamınn ya da alan kodunun yazılmaması ve e mail adresinde yazım hatası olması)

Eğer e mail ile göndermiş olduğunuz siparişinize cevap alamazsanız bizi 232 489 02 20 numaralı telefondan arayarak bilgi alabilir ve siparişinizi kontrol edebilirsiniz.

Sevgiler,

Deniz Arsan.
Kağıt vs.

seralp
04-24-2007, 11:50 AM
istanbul da yaşıyorum ve sizin istanbul da bir aktivite düzenlemenizi istiyorum..
burada sizi görmek beni mutlu eder.
bu bir şikayet değil dilektir..

Deniz Arsan
04-25-2007, 12:09 AM
İstanbul'a gelmeyi bizde istiyoruz, ancak şu an yakın tarihte bir programımız yok. Şubat ayında Lütfi Kırdar'da düzenlenen Çocuk Fuarına katılmış, orada standımızda aktiviteler düzenlemiştik. Sanırım önmüzdeki sene de bu fuara katılacağız. Ama fuar Şubat ayında... (sad)

Bu tarihten önce her hangi bir aktivitemiz olur ise bunu forumda duyuracağız.

Sevgiler,

Deniz Arsan

(smlyfmly)

taurus
04-27-2007, 11:05 AM
merhaba,ben forumda kendi yaptığım ve netten bulduğum örnekleri paylaşmak istiyorum yanlız birtürlü konuları açamadım,daha doğrusu hata veriyor ve hata verirken uyarı ingilizce olduğu için nasıl bir hata yaptığımı ve dolayısıyla bunu nasıl düzelteceğimi anlayamadım...bu konuda yardımcı olursanız sevinirim...ayrıca şikayet mahiyetli değil yardım istemek amaçlı yazdım bu mesajı...teşekkürler...

Deniz Arsan
04-27-2007, 12:54 PM
Sevgili Taurus,

Konuyu arastırıp size geri doneceğım, ancak ilk aklıma gelen gondermek istediğiniz resim yada eklentilerin bıyutunun cok büyük olması olabilir diye düşünüyorum. Boyutlarını bir resim programında 72 dpi ve maximum 100 - 200 k olarak ayarlarsanız sorun çözülebilir. Bu sekilde yuklenmesı de daha rahat olur. Dıger bir sorunda dosya tıpı olabilir. Ekleyeb'leceginiz dosya turlerini ve boyutlarini mesaj yazdiginizda ekleme yapmak icin atac ikonuna (Yazi tiplerinin oldugu satirda, Karakter renginin ve gulen yuz ikonunun yaninda) tikladiginizda Eklenti Anahtari olarak gorebilirsiniz. Bu ataca tiklayarak dosya ekleyebilirsiniz.

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kagıt vs.

taurus
04-28-2007, 09:27 AM
Sevgili Taurus,

Konuyu arastırıp size geri doneceğım, ancak ilk aklıma gelen gondermek istediğiniz resim yada eklentilerin bıyutunun cok büyük olması olabilir diye düşünüyorum. Boyutlarını bir resim programında 72 dpi ve maximum 100 - 200 k olarak ayarlarsanız sorun çözülebilir. Bu sekilde yuklenmesı de daha rahat olur. Dıger bir sorunda dosya tıpı olabilir. Ekleyeb'leceginiz dosya turlerini ve boyutlarini mesaj yazdiginizda ekleme yapmak icin atac ikonuna (Yazi tiplerinin oldugu satirda, Karakter renginin ve gulen yuz ikonunun yaninda) tikladiginizda Eklenti Anahtari olarak gorebilirsiniz. Bu ataca tiklayarak dosya ekleyebilirsiniz.

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kagıt vs.

(cicek2) açıklamalarınız ve yardımınız için teşekkürler,sanırım boyuttan kaybettim :) tekrar deniyeceğim...iyi çalışmalar...(flower)

esrdnlr
05-05-2007, 12:06 PM
bende bu konuda sorun yaşıyorum.okulda yaptığımız etkinlikleri cep tel. ile çekiyorum.eve gelip bilgisayara yüklüyorum. forumdaki konularla ilgili elimde çok etkinliklik var fakat boyut büyük deyip yüklemiyor ve paylaşamıyorum. resim yükleme boyutunuda değiştirme şansım var mı bilmiyorum. konuyla ilgilenirseniz sevinirim:)

afskaya
06-12-2007, 04:09 PM
merhabalar ben aslında polonya da yaşıyorum ama sitenizeüye olurken annemlerin adresini verdim şimdi size bir sorum var bu dergiye abonelik sadece tr demi? yurt dışına yok mu benim kızımın eklem iltihaplanması rahatsızlığı nedeniyle pek fazla kalabalık ortamlara giremiyoruz bu nedenle evde onunla kağıt kesiyoruz boya yapıyoruz..vs bizim için mükemmel bir yardımcı olacağını düşünmüştüm eğer beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim bu arada bu sene hastalık nedeniyle tr yeye gitme şansımızda yok şimdiden çok teşekürler başarılar

Admin
06-12-2007, 10:36 PM
merhabalar ben aslında polonya da yaşıyorum ama sitenizeüye olurken annemlerin adresini verdim şimdi size bir sorum var bu dergiye abonelik sadece tr demi? yurt dışına yok mu benim kızımın eklem iltihaplanması rahatsızlığı nedeniyle pek fazla kalabalık ortamlara giremiyoruz bu nedenle evde onunla kağıt kesiyoruz boya yapıyoruz..vs bizim için mükemmel bir yardımcı olacağını düşünmüştüm eğer beni bu konuda aydınlatırsanız sevinirim bu arada bu sene hastalık nedeniyle tr yeye gitme şansımızda yok şimdiden çok teşekürler başarılar

Merhabalar...

Sizi de aramızda görmek bizi çok mutlu etti... Avrupa abonelik ücretimiz 78 YTL, ya da 40 Euro. Bunu yine banka havalesi ya da kredi kartınız ile ödeyebilirsiniz. Ödeme alındıktan sonra dergileri posta yolu ile yollayabiliyorum. Bu durumda elinize sanırım 1 hafta içerisinde geçmesi gerek. Açık adres ve telefon bilgilerinizi info@kagitvs.com adresine yollarsaniz sizi arayarak detaylari gorusebiliriz.

Kızınıza acil şifalar diliyor, sevgilerimizi iletiyoruz,

Deniz Arsan
Kağıt vs.

afskaya
06-13-2007, 01:03 PM
Merhabalar Benim Bir Sorum Vardi Bu Yaaratiici Eller Bölümündeki Resimleri Büyülemiyorum üzerine Tikliyorum Ama Olmuyo Bana Yardimci Olbilir Misiniz Acaba?

afskaya
06-13-2007, 01:30 PM
önceki Konulara Ait Sayfalar Bir Türlü Açilmiyo Neden Acaba Bilen Var Mi Açamiyorum Bir Türlü?

Deniz Arsan
06-13-2007, 01:55 PM
Merhabalar Benim Bir Sorum Vardi Bu Yaaratiici Eller Bölümündeki Resimleri Büyülemiyorum üzerine Tikliyorum Ama Olmuyo Bana Yardimci Olbilir Misiniz Acaba?

Resmin uzerine tikladiginizda resim orijinal boyutunda acilir. Eger resimlerin orjinal boyutlari da kucuk ise o zaman daha fazla buyutemzsiniz. Yada bilgisayariniza kaydedip (mousunuzun sag tusu ile resmi kaydet) herhangi bir fotograf programinda acarak buyutebilirsiniz, ancak bu defa da netlik bozulacaktir.

Sevgiler,

Deniz

Deniz Arsan
06-13-2007, 02:00 PM
önceki Konulara Ait Sayfalar Bir Türlü Açilmiyo Neden Acaba Bilen Var Mi Açamiyorum Bir Türlü?

Tam olarak aciklayabilir misiniz, hangi sayfa acilmiyor ?
Ana sayfamizdaki konulari sectiginiz zaman alt konu ve mesajlarin oldugu sayfa acilacak, burada birden fazla sayfa var ise sag ustteki 1-2-3 vb. sayfa numaralarina yada oklari tiklayarak sayfa degistirebilirsiniz.

Sevgiler,

Deniz

afskaya
06-13-2007, 04:20 PM
mehaba yardımlarınız için çok teşekürler minik eller adlı bölümde yazılı olanları bir türlü açamamıştım nneyseki güçbela açmayı başardım çokk ama çok teşekürler

Deniz Arsan
06-14-2007, 12:53 PM
Bazi dokumanlar pdf, dolayisi ile Adobe Acrobat Reader programi yuklu degil ise acilmamis olabilir. Bu programi ucrestiz olarak http://www.inndir.com/program.php?id=73 sitesinden yukleyebilirsiniz.

ruhan
09-19-2007, 11:29 PM
merhabalar.aslında benimki şikayet değil sadece bir soru.kağıt vs abonesiyim.bu ayki sayı birlikte çalıştığım arkadaşıma pazartesi günü gelmesine rağmen bana hala ulaşmadı.sabırsızlıkla dergime ulaşmak için bekliyorum.bilgilerinize sunarım sevgiler.

Admin
09-20-2007, 11:39 AM
Sevgili Ruhan,

Adresinizde eksik oldugundan dolayi kargo ilk gonderimi almamisti, dolayisi ile derginiz sizinle telefonda gorusuldukten sonra 18 Eylul de tekrar yollandi. Sanirim Bartin'a teslimat 2-3 gunu bulabilir. Pazartesi gunune kadar derginiz gelmezse bize tekrar bilgi verirseniz sevinirim.

Tesekkurler ve keyifli gunler,

Deniz Arsan
Kagit vs.

gulguzelieftelya
11-25-2007, 03:53 PM
(kizgin3) lütfen üyeliğimi iptal edin ben bir türlü yapamadım.google da görünüyor. oyüzden üyelik iptali ni istiyorum ve mail adresimin teşekkürler

Admin
11-26-2007, 09:58 AM
Uyeliginiz isteginiz uzerine silinmistir.

Keyifli gunler dileriz,

Kagit vs.

feyasa
01-03-2008, 09:07 AM
forumda niye hızlı cvp veremiyoruz artık yapılsa güzel ollmaz mı?

Admin
01-03-2008, 01:49 PM
Sevgili Feyasa,

Gözden kaçan mesajlar olabilir. Hangi konuda cevap alamadığınızı belirtirseniz, eminim tüm forum üyeleri ve Kağıt vs ekibi yardımcı olamaya çalışacaktır.

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kağıt vs.

feyasa
01-04-2008, 11:16 AM
Sevgili Feyasa,

Gözden kaçan mesajlar olabilir. Hangi konuda cevap alamadığınızı belirtirseniz, eminim tüm forum üyeleri ve Kağıt vs ekibi yardımcı olamaya çalışacaktır.

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kağıt vs.

ilginiz için teşekkürlerde neyi anlamadınız bende onu anlamadım:D hani şu cvp yazı tıklayarak yazıyoruz ya tıklamadan alttaki hızlı cvbı kullanabilsek diyorum doğrudan yazsak

feyasa
01-04-2008, 11:18 AM
Sevgili Feyasa,

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kağıt vs.

teşekkürler ilginiz için ben sorunu çözdüm galiba

Ekinoks
01-04-2008, 09:41 PM
teşekkürler ilginiz için ben sorunu çözdüm galiba

sağ alt köşedeki butonla yazılabiliyor ama çözmüşsün sanırım...

sedaa
10-31-2009, 11:05 PM
benım bura kafam karısıyo nerden etkınlık ekleyecegımı bılmıyorum herkezın gormesını ıstıyorum ama olmuyo bı cevap ıstıyorum sızde sımdıden tesekkurler[yenı uyeyım ondan kaynaklanıyo sanırım ]

Admin
11-25-2009, 11:12 AM
benım bura kafam karısıyo nerden etkınlık ekleyecegımı bılmıyorum herkezın gormesını ıstıyorum ama olmuyo bı cevap ıstıyorum sızde sımdıden tesekkurler[yenı uyeyım ondan kaynaklanıyo sanırım ]

Merhabalar Seda Hanim,

http://x.kagitvesaire.com/forum/showthread.php?t=186 mesajini incelerseniz resim-dokuman eklemek ile ilgili detayli bilgilere ulasabilirsiniz. Ayrica resimlerinizin boyutu cok buyuk ise sistem yuklemenize izin vermeyecektir. Resimlerinizin boyutunu kuculterek (500kb yi gecmeyecek sekilde) yukleme yaparsaniz sorun yasamazsiniz.

Sevgiler,

Kagit vs. (cicek)