Tam Sürüm Bilgini Göster : Artık Materyal Çalışmaları
Admin
04-10-2007, 12:25 AM
Evinizde hergün kullandığınız ve attığınız bir çok malzemeden neler yapılabilir biliyor musunuz? Burada günlük yaşamımızda kullandığımız malzemeleri tekrar kullanarak yaratabileceğiniz ilginç ve değişik projeleri sizlerle paylaşacağız. Siz de kendi yarattıklarınızı burada tüm forum üyeleri ile paylaşabilir, önerilerde bulunabilirsiniz.
dilekerim
04-22-2007, 12:38 PM
sizi sabırsızlıkla bekliyorum
esrdnlr
04-27-2007, 07:45 PM
okulöncesi öğretmenlerine modern çöpçüler diyolar bilmiyorum hiç duymuşmuydunuz? fakat gerçektende bu işe yaramaz diyip atılacak şeylerden harikalar yaratılıyor.ellerimize sağlık:)
ozlemyilmazaygan
04-30-2007, 10:30 PM
merhabalar
zaten bizim mesleklerde ilk hedeflerden biri de atık malzemeleri değerlendirmek değil mi...
Ben bu yıl değişen adıyla Görsel Sanatlar Öğretmeniyim... atık malzemeyi değerlendirme olayını en çok da geçtiğimiz yıllarada vermekte olduğum İş Teknik derslerinde uyguladım. Bence evimizdeki bir basit kolonya şişesini bile bir miktar yaldız boya ve boyutlu boyalar kullanarak sihirli dokunuşlar yaratabiliriz... Ben cam boyama işine hasta olduğum için hemen bu örnek aklıma geldi.. Resim dersinde en çok yılbaşı kartarının yapımını ve maske çalışmalarını seviyorum. Yılbaşı kartlarında heraman istediğim daha doğrusu bekleediğim hoşlukta şeyler çıkmıyor ama maske söz konusu olunca nedense yaratıcılıklarıyla her seferinde beni şaşırtıyorlar...
Kozalaklar, eski saç tokaları, elektronk bir aletin parçaları, saat mekanizmaları, kırık bir avizenin camlarının bile kullanıldığını gördüm...
Eminim burada çok güzel paylaşımlar olacak AMA kimsede dijital fotoğraf makinesi yok mu arkadaşlar? Yeni bir çok mobil telefonun bile fotoğraf özellikleri var artık... Lütfen sizlerin ürettklerini de görmek istiyorum... Paylaşım birkaç arkadaşımızla sınırlı kalmasın değil mi ama...;)
anne-filiz
05-01-2007, 04:39 PM
:)
Malzemeler:eski Naylon Bayan çorabi,gazete Uhu,ip
Yapilişi:
Eski Naylon (bayan) çoraplarinin Içine Top Haline Getirilmiş Gazeteler Konur.dolnca Ağzi Bağlanir.böyle Bir Kaç Tane Yapilir,ahtapotun Kollari Oluşturulur. En Son Başi Yapilir.kol Ve Baş Birbirine Monte Edilir.ahtopotumuz Hazir.
esrdnlr
05-05-2007, 11:44 AM
teşekkürler..
pelin
05-08-2007, 04:02 PM
cam boyaması ile ilgili bilgi verir misiniz küçük şeffaf camlar var elimde kıızmla boyamak istiyorum
hang marka boya almalıyım teknik nasıldır
pelin ankara
sıla elif
01-05-2008, 01:05 AM
[]
yoğurt kapları wc ruloları 10'lu halley kutuları plastik tabak bardaktan çerçeve oyuncak vesaire yapıyorum.Örneğin wc rulosunu istersen boya istersen kumaş yada elişi kağıdıyla kapla rulonun bir tarafınada bir daire kesip yapıştır işte size kalemlik
bayanhippo
01-11-2008, 01:40 AM
biz de kutudan ecza dolabı yaptık kızlarımla, belki siz de denemek istersiniz :)
http://img147.imageshack.us/img147/9107/collage20dp3.jpg
bayanhippo
01-11-2008, 01:42 AM
yine boş kutulardan çiftlik ve kitaplık yapmıştık. çiftliğin iki yanındaki ağaçlar, tuvalet kağıdı rulolarının üzerine iliştirilmiş yeşile boyanmış kartonlardan oluşuyor..
http://img152.imageshack.us/img152/742/collage16ul7.jpg
afskaya
01-11-2008, 01:51 AM
bunlar çınar ve defne değil mi?gözüm ıssırıyo şirineleriii ellerinize sağlık paylaşım için teşekürler
tamer343
05-16-2009, 09:22 PM
Hepsi çok güzel olmuş ençokta çiftlikk ve kitaplıkta ... çocuklarınızın ve sizin ellerine sağlık teşekkür ederim paylaşım için
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.