PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Aramıza Hoşgeldiniz...

Deniz Arsan
04-10-2007, 12:51 AM
Merhaba...

Ben Kağıt vs'nin kurucu üyelerinden Deniz Arsan. Eğitimim ve mesleğim bu konu üzerine olmasa da annem ve kızkardeşim İdil ile Kağıt vs'yi hayata geçirdiğimiz günden beri yeni projeler yaratmak, uygulamak, kesip, yapıştırmak hayatımın bir parçası oldu adeta... Bu kadar keyif alarak yaptığım bir işim olduğu ve bunu sizlerle paylaşabildiğim için çok mutluyum...

Kağıt vs. ile sizlerle buluştuğumuz ilk günlerden beri sizlerden aldığımız olumlu yorumlardan, telefon ve e-postalardan çok keyif aldık ve bu paylaşımı biraz daha derinleştirelim istedik. Bu forumu kurarak tüm okurlarımızı ve Kağıt vs. sevenlerini buluşturmak ve Kağıt vs'yi sadece bir dergi olmaktan çıkartmak, yaratıcılığı ve el becerilerini seven, içindeki çocuğu hala yaşatan tüm hobi severleri biraraya getirmek istedik.

Umarım paylaşmaktan ve yaratmaktan siz de bizim kadar keyif alırsınız...

Kağıt vs. ailesi olarak aramıza katıldığınız için teşekkür ediyor, burada daha da keyifli projelere birlikte imza atacağımıza inanıyorum...

(smlyfmly)

sibel
04-11-2007, 01:02 AM
hoş bulduk.bende aranıza katılmaktan çok memnun oldum
teşekkür ederim

pelin
04-11-2007, 11:08 AM
merhaba
pelin ben
ankaradayım ankaralıyım
doğum yaptıktan anne olduktran sonra yeniden doğanlardan biriyim ...
bir kızım var adı mısra
pekçok anne gibi hayatıma onun baktığı yerden devam ediyorum hal böyle olunca yaratıcılıkla eğlence ile öğrenme ile ilgili herşey ilgi alanımızda
patates baskısından craff kağıttan maket yapmaya parmak boyası ile yumurta boyamaya kadar bir aktivite yelpazesi
tabi bunların arasında kağıtvesaireden alınmış pekçok şekilli delgeç ,oynayan gözler ,aktivite paketleri de gözdelerimiz arasında
yani tekrar merhaba(flower)

ozlem22
04-13-2007, 11:36 PM
çok güzel bi site...ben de yeni katıldım aranıza :D

Admin
04-14-2007, 12:41 AM
Özlem Hanım,

Nazik ve güzel yorumunuz için teşekkür ederiz. Aramıza hoşgeldiniz...

Kağıt vs. Ailesi

(smlyfmly)