PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Merhaba

Idil Arsan
04-10-2007, 12:54 AM
Daha dün gibi Kağıt vs.'yi kurduğumuz ilk günler.. Herşey kesip yapıştırmakla başladı ve şimdi ise kesip yapıştırdığımız herşeyi tüm Türkiye'yle paylaşıyoruz..

Merhaba ben İdil Arsan. Kağıt vs. ailesinin sanat yönetmeniyim. Yaptığım işten her geçen gün daha fazla heyecan duyuyor ve her geçen gün kabıma daha da fazla sığamaz oluyorum... Renkleri çok ama çok seviyorum. Her yeni güne farklı bir renkle başlıyorum; enerjimi bu renklerden alıyor, ve bu enerji ile her gün bambaşka projeler yaratıyorum...
(happy)

İşte biz ailecek böyle bir heyecan ve tutkuyla oluşturuyoruz Kağıt vs.'yi... Dergimizi ve yaptıklarımızı sizin de aynı heyecanla takip ettiğinizi umuyorum.

Ailemize hoşgeldiniz.

En renkli günler sizinle olsun...

(cicek) (cicek)

sibel
04-11-2007, 01:04 AM
teşekkürler harikasınız

FUNDAM
04-11-2007, 09:12 AM
Ben sık sık iş nedeniyle İzmir'e seyehat ediyorum. İşte bu seyahatlerden birinde Kağıt vs. mağazasını keşfettim.Hayal ettiğim tüm ürünleri bir arada bulmak beni çok mutlu etti.

Şimdi İzmir'e her gittiğimde mağazaya mutlaka uğruyorum Özellikle küçük kızımla beraber birşeyler yapabilmek için malzemeler alıyorum Özellikle çocukken hazır oyuncak yerine bu tür malzemelerle bir şeyler yaratmanın çok faydalı olduğunu düşünüyorum Sadece yaratıcılığı arttırmak için değil, çocuklar sabretmeyi bir şey üretmek için çaba harcaması gerektiğini de öğreniyor.

Bu arada ben, belki de kızımdan daha çok eğleniyor, mutlu oluyorum

Teşekkür ederim

Sevgiler Saygılar

Funda Mesoğlu

selcukaydin
04-13-2007, 12:26 AM
Teşekkürler İdil hanım iyi ki böyle bir dergi var.

gülay
04-13-2007, 11:45 AM
(cicek2)
ben gülay. derginizi bir tesadüf sonucu tanıdım ve çok beğendim.ben anaokulunda stajerim bu dergi çok işime yaradı doğrusu çok memnunum.ama benim bir isteğim olacak 1 ve 2. sayılarınızı bulamadım 3 ve 4. sayılarınızı aldım ben sizden 1 ve2. sayılarıda istiyorum bu konuda bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

çok güzel bir iş yapıyorsunuz tebrik ederim. görüşmek dileğiyle

(smlyfmly)

aslihand
04-13-2007, 12:44 PM
teşekkürler böyle bir dergi oluşturduğunuz için. 2 aydır üyenizim tüm eski sayılarınızı aldım, boş vaktim olsa da yapsam die dört gözle bekliorum. kesinlikle harikasınız

Idil Arsan
04-13-2007, 03:01 PM
Merhaba Gülay Hanım,

Öncelikle Kağıt vs. ekibi olarak ilginize teşekkür ederiz.
Dergimizin geçmiş sayılarını bizden sipariş edebilirsiniz, biz de size kargoyla yollayabiliriz. Siparişinizi dilerseniz internetten veya telefon aracılığıyla verebilir, ödemeyi kredi kartı, banka veya posta havalesi ile yapabilirsiniz.

Dergilerimizde ekstra kargo ücreti almıyoruz.

Keyifli günler dilerim...

İdil

Elifnur
04-04-2008, 12:37 AM
en renki günler hepimizin olur inş. sevgiler:) (flower)

feyasa
04-04-2008, 10:10 AM
tanıştığıma memnun oldum idil hanım

aslıcan
04-26-2008, 05:52 PM
kağıt v.s ailesi olarak SÜPERSİNİZZ tek kelimeyle teşekkürler kağıt v.s .......:)