Tam Sürüm Bilgini Göster : Yumurta ailesi
MasaL
05-27-2007, 07:47 PM
bu şirin yumurta ailesini ben çok beğendim umarım sizlerde beğenirsiniz
içindeki kalıplar çok hoş yılbaşı için hazırlanmış... farklı şeylerde de kulanabilirsiniz...
Alıntıdır..
bng_tlg
05-27-2007, 08:01 PM
teşekkür ederim çok güzel bir proje
ama açıklamaları ingilizce olsaydı keşke (cicek)
MasaL
05-27-2007, 08:19 PM
evet açıklamaları danimarka dilinde ilkbaslarda baya zor oldu ama artık bakarak ta yapabiliyorum takıldığın biryer olursa yardımcı olabilirim
kullanılan malzemeler olarak ben pinpon topu ve yumurta kullanmıştım bunları çalışırken yapıştırıcı olarak sıcak silikon kullanılabilir.meleklerin kanatları ve boynundakiler tüylü tellerden ben yılbaşı süslerinin tellilerinden yapmıştım süslerini keserek:)incelterek sakal ve saşlarda da yastıklarda ve dolgu oyuncaklarında kullanılan silikona elle şekil vermiştim ama çeşme saçları oluyor bilirmisin çeşmeler akıtınca etrafına sararlar sarf malzemeleri satan yerlerde bulunuyor oralardan alabilirsin.. onlarıda saç ve sakal için kullanabilirsin...:)
umarım yardımcı olmuştur:)
bng_tlg
05-27-2007, 08:39 PM
Kağıt hamuru ilede şekil verilebilir die düşündüm bende :)
ampul yada pinpon topu etrafına kalıp alarak yapılabilir .
bahsettiğin malzemeyi anladım , yiğenimin parçalanan oyuncak beebğinin içinden çıkan dolgu malzemesi meleklerin ve saçları için çok uygun olacak sanırım :) adını nedir bilmiyorum o malzemenin ama bebeğin içinden parlak renkli bir elyaf malzeme çıktı bebeğin içinden .
Evet resimlere bakınca tahminde bulunabiliyoruz nasıl yapılacağına dair .
açıklaman için çok teşekkür ederim canım (flower)
ozlemyilmazaygan
05-28-2007, 01:37 AM
Bu da çok hoş...denemeye değer...teşekkürler...
ceylan
05-30-2007, 03:32 PM
teşekkürler çok güzelmiş
nevriyec
06-06-2007, 09:24 AM
süper arkadaşlar ben ne ingilizce biliyom ne danimarkaca:D:D:D:DD: kendim bakaraz bişiler yapıcam
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.