Tam Sürüm Bilgini Göster : Okul Öncesi Yazarlar Sitesi
okuloncesi.gen.tr
04-11-2007, 01:31 AM
Okul Öncesi Yazarlar Sitesi'nde akademisyenlerden eğitim uzmanlarına, okul öncesi öğretmenlerinden üniversite öğrencilerine kadar geniş bir kitle tarafından hazırlanmakta olan köşe yazılarına ulaşabilirsiniz... www.okuloncesi.gen.tr
okuloncesi.gen.tr
06-01-2007, 01:36 PM
ARkadaşlar sitemizdeki yazar kadromuz her geçen gün zenginleşmektedir. Son olarak Özel Okul Öncesi Kurumları Derneği Başkanı ve Uzman Çocuk Gelişimci Nebahat BOĞUT ve bir çok yeni öğrenci arkadaşımızda yazar kadromuza eklenmiş bulunmaktadır. Gün geçtikce büyüyen ailemize sizide bekleriz... www.okuloncesi.gen.tr
okuloncesi.gen.tr
06-18-2007, 10:53 PM
Çocuklar Derin Düşünür, Bebek Deyip De Geçme ve Psikoloji - Psikiyatri Sözlüğü kitaplarıyla tanınan, yazar - editör - eleştirmen Mehmet Murat DÖĞÜŞGEN ilk kitabıyla aynı adı paylaşan "ÇOCUKLAR DERİN DÜŞÜNÜR" köşesiyle artık sitemizde sizlerle. www.okuloncesi.gen.tr
jade25
07-19-2007, 10:17 PM
paylaşımınız için teşekkürler.....
okuloncesi.gen.tr
07-25-2007, 10:13 PM
Sevgi Bahçesi Kurucusu - Kişisel Gelişim Uzmanı Uğur KOŞAR "ÇOCUKLARIN DÜNYASINDA BİR BAŞKADIR HAYAT" köşesiyle artık sitemizde bizlerle. www.okuloncesi.gen.tr
okuloncesi.gen.tr
07-25-2007, 10:13 PM
Ya-Pa Yayınları Eğlenip Oynayalım Matematik Öğrenelim kitabı yazarı Uzman Psikolog Gülnur TANYERİ KESGİN "EĞİTİM ZOR ZANAAT" köşesiyle artık sitemizde bizlerle. www.okuloncesi.gen.tr
DüşlerAtölyesi
07-25-2007, 10:31 PM
Sevgi Bahçesi Kurucusu - Kişisel Gelişim Uzmanı Uğur KOŞAR "ÇOCUKLARIN DÜNYASINDA BİR BAŞKADIR HAYAT" köşesiyle artık sitemizde bizlerle. www.okuloncesi.gen.tr
En çok buna sevindim..Her yazısını büyük bir zevkle okuyorum..Onu aramıza dahil etmek her kimin fikriye ona bol bol teşekkür etmek istiyorum (flower)
okuloncesi.gen.tr
07-30-2007, 04:01 PM
Sanırım bu teşekkürünüzü ben kabul edeceğim :)
Bizi takip etmeye devam edin. Pişman olmazsınız.
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.