PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Forumunuz Hayırlı Olsun!!!

okuloncesi.gen.tr
04-11-2007, 01:40 AM
Öncelikle herkese merhabalar. Kağıt Vs. ekibine bu çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten her yeni sayıyı dört gözle bekler oldum. Ben Alper Yusuf KÖROĞLU Okul Öncesi Yazarlar Sitesi (www.okuloncesi.gen.tr) kurucusu ve editörüyüm. Aynı zamanda İnönü Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim. Tüm Kağıt Vs. ekibine başarılarının devamını diliyorum...

Deniz Arsan
04-11-2007, 11:43 PM
Üye olduğunuz ve profilinizi doldurduğunuz için teşekkür ederiz. Bugün size hediyeniz olan Mini Karton Çanta Setini yolladık, umarız beğenirsiniz.

Forumumuzda tekrar buluşmak üzere, keyifli günler diliyoruz...

Kağıt vs. Ailesi

(smlyfmly)

aytaç
01-31-2008, 03:24 PM
böyle bir site hazırladığınız için biz teşekkür ederiz

feyasa
01-31-2008, 07:48 PM
Öncelikle herkese merhabalar. Kağıt Vs. ekibine bu çalışmalarından dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Gerçekten her yeni sayıyı dört gözle bekler oldum. Ben Alper Yusuf KÖROĞLU Okul Öncesi Yazarlar Sitesi (www.okuloncesi.gen.tr) kurucusu ve editörüyüm. Aynı zamanda İnönü Üniversitesi Okul Öncesi Öğretmenliği 3. sınıf öğrencisiyim. Tüm Kağıt Vs. ekibine başarılarının devamını diliyorum...
o siteye üyeyim ben güzel bi site hoşgeldin ya bu hediyeler devam ediyomu etmiyo zannediyodum

aslıcan
01-31-2008, 08:51 PM
hoşgeldiniz bende sizin siteye üyeyim çok güzel çalışmalarınız var sizler varoldukça bizlerde varız iyki kağıt vs. ve diğer okulöncesi siteleri var.....teşekkürler sizlere....