PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Özel Çağdaş İlköğretim Okulu - Eskişehir

Deniz Arsan
04-11-2007, 10:32 PM
Özel Çağdaş İlköğretim Okulu'dan sevgili Birkan Şenel'in anasınıfında hazırladıkları projelerden bizimle paylaştıkları...

Birkan Şenel ve Özel Çağdaş İlköğretim Okulu'na paylaşımları için teşekkür ediyoruz.

Kağıt vs.

(smlyfmly)

Deniz Arsan
04-11-2007, 10:33 PM
Özel Çağdaş İlköğretim Okulu - Eskişehir 2

Birkan Şenel
04-30-2007, 11:32 PM
deniz hanım,teşekkür ederim.müdürüme ve velilerime dergimi tanıtmak istiyorum.onları nasıl yönlendirebilirim?çok öpüyorum.birkan şenel

Admin
05-01-2007, 12:09 AM
Sevgili Birkan Hanım,

Paylaşımlarınız için biz teşekkür ederiz. (flower)
Forum adresini vererek istediğiniz kişilere yönlendirme yapabilirsiniz. Forumumuza http://www.kagitvs.com adresinden ya da d'rekt olarak http://x.kagitvesaire.com/forum/ adresinden ulaşabilirler.

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kağıt vs.

Birkan Şenel
05-01-2007, 11:33 PM
deniz hanım;merak ettiğim konu şu,resimlerimizi görebilmeleri için gerekli kişilere ismimi ve şifremi mi yazmaları grekiyor?birkan şenel-iyi günler

ozlemyilmazaygan
05-01-2007, 11:39 PM
Aynı şeyi ben de soracaktım, unuttum... Dğer öğretmen arkadaşlarım ve öğrencilerim görmek istiyorlar, linki vermeme rağmen üye olmaları gerekiyormuş, haliyle herkes uğraşmak istemiyor, ya da 1 defa için üye olmaları gerekiyor... Şifremi de ben vermek istemiyorum, öyle olsa şifre almamın da bir anlamı kalmayacak... Buna bir çözüm düşünüyor musunuz yoksa hep böyle mi kalacak? Eğer böyle kalacak ise okul adına bir üyelik başlatıp isteyene onun ad ve şifresinivermeyi düşünüyorum...
Sevgilerimle..
Özlem YILMAZ AYGAN

Birkan Şenel
05-02-2007, 12:09 AM
merhaba özlem hanım.sayfamı açınca sizi gördüm.benim kızım da kızım resim -işöğr.sizden elektrik aldım. ben de size katılıyorum.bir başkası benim şifremi kullanmamalı.birkanşenel

Admin
05-02-2007, 12:40 AM
Sevgili Özlem ve Birkan Hanım,

Foruma üye olmadan misafir kullanıcılar sadece mesajları görebilir, eklentileri göremez ve mesaj yazamazlar. Bu nedenle eklentileri görmek ve yeni mesaj yazabilmek için üye olmaları gerekiyor. Forum üyeliği ücretsiz ve 1 dakikadan az zaman alıyor. Ancak yine de bireysel üye olmak istemiyorlar ise dediğiniz gibi okul adına bir üyelik yapabilir ve bunun kullanıcı ismini ve şifresini verebilirsiniz. Ancak bu şifre ve isim ile girenler okulunuz adına mesaj atabilirler. Bunun sizce bir sakıncası yok ise problem yok. Ancak diğer durumda 1-2 dakikalarını ayırarak üye olamalarını rica edebilirsiniz. Sonuçta forumda daha çok vakit geçireceklerini tahmin ediyorum... :) Ayrıca üyeliğin getirdiği avantajlardan da bu şekilde faydalanabilirler. ( Hediye kazanmak, kendi adlarına mesaj yazmak ve resim yükleyebilmek, forumda paylaşımda bulunmak vb.)
Benim size tavsiyem kendi şifre ve kullanıcı adınızı kimse ile paylaşmamanız yönünde ve her bireyin kendi üyeliğini yapması yönünde.

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kağıt vs.

Not. Üye olmakta problem yaşayan olur ise ben yardımcı olabilirim. Ya da siz onlar adına üye olup, onlara şifrelerini ve kullanıcı adlarını verebilirsiniz. Şifre ve eposta bilgileri üyelikten sonra Kullanıcı Ayarları altından rahatlıkla değiştirilebiliyor.
Üyelik aşamasında yaşanabilecek tek problem başta sorulan Görüntü Onaylama kısmında olabilir. Bunda da büyük ve küçük harflere dikkat edilerek yazılması sorunu çözecektir. Şekildeki yazı yada harfleri okumakta zorluk çekerseniz, şeklin altındaki Görüntüyü Yenile butonuna basarak yeni bir şekil gelmesini sağlayabilirsiniz. Bu opsiyonu ne yazıkki kaldıramıyorum, sorulmasının nedenini tam olarak bilmesemde gerekli olduğunu biliyorum. Bu forum programı tarafından zorunlu olarak konulan bir işlem. :(

filiz
05-02-2007, 11:55 AM
Özel Çağdaş İlköğretim Okulu 'na teşekkürler.hepsi de çok güzel.(cicek2)