Tam Sürüm Bilgini Göster : Kağıt vs. Dergi Abonelik
Admin
04-11-2007, 11:27 PM
Dergi abone formumuzu ekte bulabilirsiniz. Abone olmak için formu doldurup bize fakslamanız yeterlidir. Arzu ederseniz 0 232 489 02 20 numaralı telefondan bizi arayarak da bilgilerinizi ulaştırabilirsiniz.
Abonelik Hakkında Bilmek İstedikleriniz,
Abonelik Ücreti 1 yıl - 6 sayı için 50,00 YTL'dir. Dergi ücretimiz 1 sayı için 10,00 YTL'dir. Abonelikte 1 sayı hediye kazanmış oluyorsunuz.glmsemezp
Avrupa Abonelik Ücretimiz 78,00 YTL'dir. Avrupa'dan üye olan abonelerimize dergimiz posta yolu ile gönderilir.
Ödemenizi Kredi Kartı ya da Banka havalesi ile yapabilirsiniz.
Banka Hesap Numaralarımız,
Yapı Kredi Bankası İzmir Şubesi (927) Punto Yayıncılık Ltd Şti. Hesabı - 11474807
Garanti Bankasi Kordon Şubesi (865) Punto Yayincilik Ltd Sti. Hesabı - 6299853
Denizbank Şair Eşref Şubesi (2860) Punto Yayıncılık Ltd Şti. Hesabı - 2246287-351
Akbank İzmir Şubesi ( 6 ) Punto Yayıncılık Ltd Şti. Hesabı - 0139571-4
* Havale-EFT yaparken lütfen açıklama kısmına adınızı ve soyadınızı yazmayı unutmayın.
Worldcard kullanıyorsanız, abonelik ücretini 3 taksitte ödeyebilirsiniz. (happy)
Aboneliğinizi dilediğiniz sayıdan başlatabilirsiniz. Geçmiş sayılardan itibaren başlatmak isterseniz bugüne kadar yayınlanmış tüm sayılarımızı ödemeyi aldıktan sonra toplu olarak, diğer sayıları da yayın tarihlerinde size yollayacağız.
Gönderimlerimizi Aras Kargo ile yapıyoruz ve dergi abonelik ücretine kargo bedeli dahildir.Dergilerimizin detaylı içeriği için http://www.kagitvs.com/dergi.htm adresine bakabilirsiniz.
Ekinoks
05-30-2007, 11:27 PM
bende derginin ilk 3 sayısı yok.4 ve 5. sayıları aldım. eğer abone olursam ik 3 sayıyı ve daha snra yayınlandıkça 6. sayıdan alma imkanımda varmı acaba? şimdide teşekkürler ilginiz için.
Deniz Arsan
05-31-2007, 02:54 PM
Sevgili Ekinoks,
Arzu ederseniz yeni sayıdan itibaren abone olabilirsiniz, geçmiş sayıları da ayrı olarak satın alabilirsiniz. Bu şeklide bir karışıklık olmadan sanırım sorun çözülür.
Sevgiler,
Deniz Arsan
duruşah
06-14-2007, 10:11 PM
Merhablar,sitenize az önce üye oldum..
Forum sitesi açmış olmanız beni çok sevindirdi,güzel şeyler paylaşacağımıza yürekten inanıyorum..
Ben derginize abone olmayı uzun bir süredir istiyordum ve bir kaç defa kağırvs. sitesinden sizlere iletişim bölümünden msj yollamıştım lakin bir haber gelmemişti.
Ve abone olmayı ilk sayıdan itibaren istediğimden bayilerden derginizi almadım.
Şimdi abone olduğum takdirde ilk sayıdan itibaren abone olabiliyormuyum ?
Yardımcı olursanız sevinirim..
nevriyec
06-15-2007, 04:38 PM
deniz hanım ben üye olucam formumu doldurdum,forumda size sormak istediğim bir bölüm var(başlangıç sayısı aboneliğimin.......sayısından itibaren başlatılmasını istiyorum var?)ben o kısma bişi yazamadım çünki ben 1-2-3-4 sayılarınıda almak istiyorum,ayrıcada 6 .sayıdan sonrakileri nasıl belirteyim bu durumu yarımcı olursanız sevinirim:(
Deniz Arsan
06-18-2007, 10:02 AM
Sevgili durusah,
Dergimize dilediginiz sayidan itibaren abone olabilirsiniz. Abone formu uzerindeki baslangic sayisini 1 yazarsaniz birinci sayimizdan itibaren abone olmus olursunuz. Bu durumda yayinlanmis olan 5 sayimizi adresinize hemen, son abonelik sayiniz olan 6. sayiyi da Temmuz 15 de adresinize gonderecegiz.
Sevgili nevriyec,
Size sanirim 4. sayimiz hediye olarak gonderildi, ancak bu sayiyi tekrar almak isterseniz siz de 1. sayimizdan itibaren abone olabilir, 6. sayidan sonra da aboneliginizi yenileyebilirsiniz. Alternatif olarak sizde olmayan sayilari ayri olarak siparsi verebilir, ve 6. sayidan baslamak uzere aboneliginizi yapabilirsiniz. Bu durumda aboneliginizin bitis sayisi 11. sayimiz olacaktir. 4. sayimizin son sayfalarinda abone formunun arkasinda eski sayilari siparis edebileceginiz bir formda bulunuyor. Bunu doldurarak siparisinizi verebilirsiniz.
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kagit vs.
(smlyfmly)
nevriyec
06-18-2007, 10:16 AM
evet deniz hanım inceledim çok teşekkürler ilginiz için:)
runyes
07-27-2007, 01:14 PM
deniz hanım çok teşekkürler.ben kreşin adresini veriyorum(çalıştığım yer).hafta sonları çalışmıyoruz.ne zaman elime ulaşırlar
mavi maske
08-01-2007, 02:35 PM
kuruyemiş- gazete bayiisi mişmiş' e gelmiş kimse almıyor diye bir süre sonra geri yollamışlar. bizde bilmiyoruz. orada satıldığını.alamadık derginizden. ama çok güzel bir dergi.
Admin
08-21-2007, 10:02 AM
Sevgili Mavi Maske,
Dergiyi halen bulamadiysaniz bize 232 489 02 20 numarali telefondan ulasarak bizden siparis verebilirsiniz. Mesajiniza biraz gec cevap yazabildigim icin alip alamadiginizi bilemiyorum. Arzu ederseniz uye de olabilirsiniz, bu durumda dergi kargo ile adresinize gonderilir ve her sayiyi eksiksiz almis olursunuz. :)
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kagit vs.(cicek2)
kuruyemiş- gazete bayiisi mişmiş' e gelmiş kimse almıyor diye bir süre sonra geri yollamışlar. bizde bilmiyoruz. orada satıldığını.alamadık derginizden. ama çok güzel bir dergi.
dilosh
11-19-2007, 12:53 PM
(cicek2) siteye yeni üye oldum site hakkında fazla bilgi sahibi değilim. bir ricam olacak öğretmenler günü ile ilgili değişik sıra dışı komik eğlenceli şiir veya şarkılar varsa agirejiyan21us@yahoo.com veya agirejiyan21us@hotmail.com adresine yollayabilirmisiniz(smlyfmly)
tubaokul
11-24-2007, 08:52 PM
[FONT="Verdana"](kahkaha) [/merhaba sayın okulönceciFONT]
maselef
11-18-2008, 09:41 AM
degilere ulaşmam çok kolay oldu teşekkürler
ozlem_ayd
03-01-2009, 02:20 PM
deniz hanım öncelikle slmlar.bende int üzerinden form doldurdum kargoyla gelmesi için ancak anlayamadığım bir nokta var; dergi kapıya gelecek, kargo ücreti ile mi vereceğim abonelik parasını?ayrıca formu dolduralı bir kaç hafta oldu ama kargo hala gelmedi.yardımınızdan ve ilginizden dolayı şimdiden tşkler
Admin
03-01-2009, 03:55 PM
deniz hanım öncelikle slmlar.bende int üzerinden form doldurdum kargoyla gelmesi için ancak anlayamadığım bir nokta var; dergi kapıya gelecek, kargo ücreti ile mi vereceğim abonelik parasını?ayrıca formu dolduralı bir kaç hafta oldu ama kargo hala gelmedi.yardımınızdan ve ilginizden dolayı şimdiden tşkler
Merhabalar,
Aboneliklerde ek bir kargo ucreti ödemiyorsunuz. Sadece Kapıda Odeme seceneğini seçecek olursanız 5 TL bir fiyat farkı oluyor. Banka havalesi ya da kredi kartı odemelerinde bu ücret alınmıyor.
Ancak internet ya da telefondan aldığımız tüm siparişler aynı gün ya da ertesi gün kargoya veriliyor ve en geç 3 iş günü içerisinde elinizde oluyor. Derginiz elinize geçmediyse siparişinizde bir problem olabilir. Aboneliğinizi alışveriş sitemizden mi yaptınız, alışveriş sitemizden yaptıysanız tarihini yada alışveriş yaptığınız e-posta adresini bize bildirirseniz kontrol edebiliriz. Eğer formu yükleyip el ile doldurduysanız bize fakslamanız gerekiyor, faksınız bize ulaşmamış olabilir. Telefonunuzu bildirir ya da 232 489 02 20 numaralı telefondan bizi ararsanız yardımcı olabiliriz.
İlginize teşekkürler ve keyifli günler diliyoruz,
Kağıt vs. (cicek)
serife_1653
11-07-2009, 10:21 AM
kağıt vs dergisine internet üzerinden abone olabilir miyim?yoksa sadece formu doldurup göndererek mi abone olabiliyoruz?
Admin
11-07-2009, 10:39 AM
Merhabalar,
Dergimize formu doldurup 232 484 90 67 nolu faksa gondererek, 232 489 02 20 / 446 86 19 numarali telefonu arayarak ya da internet uzerinden, alisveris sayfamizdan online abone olabilirsiniz. (http://www.kagitvs.com.tr/default.asp?git=7&kategori=1&sayfa=2) abone olabilirsiniz.
Sevgiler,
Kagit vs.
Kuzeydenizi
11-15-2010, 09:00 PM
Merhabalar,
Ben Stokholm'de anaokulu ögretmeini olarak calisiyorum 20 yildir. Yaz tatilimizde Turkiye'deyken derginizin temmuz sayisini alabildim ve burada cok guzel faalietlerde kullaniyoruz. Ama ben diger sayilarada ulasmak istiyorum. Bana bu konuda yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
Deniz Kinacav.
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.