Tam Sürüm Bilgini Göster : Lözemili Çocuklar Vakfı - LÖSEV
Admin
04-12-2007, 11:18 PM
3. Sayı konuğumuz Lösemili Çocuklar Vakfı oldu. Vakıf hakkında detaylı bilgiye ekteki pdf dökümanından ya da internet sitelerinden ulaşabilirsiniz.
http://www.losev.org.tr/
Fatma Sümer
07-07-2007, 11:54 PM
bu konuyla ilgilenmenize çok sevindim keşke bende onlar için bişi yapabilsem
*SiBeL*
01-10-2008, 05:06 PM
Lösev gönüllüsü olarak sitenizde bu konunun yer almasini görmek son derece mutlu etti beni.
Fatma Sümer hanim,bu sayfaya yazali cok olmus ama yinede cevap vermek istedim.
lösemili cocuklarimizi kurtarmak icin herkes birseyler yapabilir:
- Para bagisi
- Kurban bagisi
- Ikinci el esya bagisi
- Kan bagisi
- Lösevin ürünlerinden alabilirsiniz yilbasi ve bayram , özel günler hediyeleri icin
- Lösev gönüllüsü olabilirsiniz
herkes bunlardan en az birsey yapabilir. www.losev.org.tr sayfasindan daha fazla bilgiye ulasabilirisiniz.
(Ayrica baslik ta lözemili lösemili olarak degistirilebilinirmi?)
Admin
01-11-2008, 11:37 AM
Merhabalar,
Oncelikle konu hakkindaki bilgilendirmeniz ve paylasiminiz icin tesekkur ederim. Dergimizde her sayi farkli bir vakfi konuk ediyor ve tanitmaya calisiyoruz. LOSEV de sanirim 3. sayimizda yer almisti.
Yazim hatasini konu acildiktan hemen sonra duzelttik, konu basligina bakarsaniz goreceksiniz; ancak ne yazikki en ustte bulunan baslik duzelmiyor, bu da sanirim program ile ilgili bir konu. Ancak yine de uyariniz icin tesekkur ederim.
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kagit vs.
Fatma Sümer
07-25-2008, 03:53 PM
Sibel Hanım çokkkkk Teşekkür Ederim Bana Yardımcı Omanız Beni çok Mutlu Etti
BellaSwan
05-05-2009, 07:55 PM
bende lösemi hastasıydım..abimden ilik nakli oldum . 1 seneyi geçtim şuan çok iyiyim.ve ailem ve çevremdekiler bu konu hakkında artık çok bilinçli.elimizden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışıyoruz. örneğin benim hastalığımdan kalan artmış ilaçları veriyoruz. Allah kimsenin başına vermesin gerçekten çok zor..şu sıralar Murat göğebakan'ında lösemi olduğunu duydum..Allah yardımcıları olsun..
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.