PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Kuyruklu Sayfalar 1 - Dünya Onlarla Daha da Güzel...

Deniz Arsan
04-13-2007, 12:16 AM
Kuyruklu Sayfalarımızın ilk sayısında sevgili Ayşe Burcu Eren'in (aileegitim.org) Hayvan Hakları günü için yazdığı yazıyı okumak için ekteki pdf dökümanını yükleyebilirsiniz.

Bu yazımızda ayrıca sokakta yaşayan dostlarımız için neler yapabiliriz, nasıl yardımcı olabilir, onların hayatlarını nasıl kolaylaştırabiliriz sorularının yanıtlarını da bulabilirsiniz.

(foto) Fotograflar: İsa Baltacı ve Kebire Bozkurt.

anne-filiz
05-01-2007, 04:27 PM
Bizleri Anne Babalarimiz Hayvanlardan Korkutarak ,çekinerek Yetiştirdiler.dolayisiyla Biz Hayvanlarla Iletişime Geçemeden Büyüdük.ama Ben Kizimi Bu Hatadan Uzak Durarak Yetiştirmrye çalişiyorum.

odeseus15_53
11-20-2008, 02:32 AM
sayın anne-filiz, siz şimdi çocuğunuzu hiç hmmm köpek geliyor..hav hav sesleri çıkartıp hıh bak köpek geldi demeden mi yetiştiriyorsunuz...tebrik ederim.peki çocukların korkularını yenmesini nasıl sağlayacağımıza yönelik öenerileriniz var mı?

maselef
11-20-2008, 09:26 AM
sanırım benide korkutmuşlar köpeğin sesini bile duysam saklanacak yer ararım. Çocuklara bence kafes arkasında boynunda zincirle gösterdiğimiz sürece hayvanlardan korkarlar.Sokaktaki hayvanlardan uzak dur denir hep çocuklara sonra komşuların köpekleri bağlıdır, yanına yaklaşma denir, kedilere dokunma denir çocuk bir süre sonra napacak her gördüğü hayvanı potansiyel suçlu ilan edecek ve korkacak.