Tam Sürüm Bilgini Göster : Hediyelik şişeler
xoverche
06-10-2007, 04:30 AM
Gerekli malzeme:
Şampanya veya şarap şişeleri
İki farklı hediye kağıdı
Zikzak uçlu makas
Şeffaf yapıştırıcı bant
Tek renkli karton
Renkli kurdeleler veya yılbaşı süsleri
Nasıl yapılır?
Her bir şişe için hediye kağıdını şişeden 3 santimetre yüksek olacak şekilde kesin. Kağıdın üstte kalan kısmını zikzak makasla veya normal bir makasla kağıda büyük zikzak şekiller kesin. Şişeleri kağıda sarın. Şişe dibinde kağıtları katlayıp yapıştırın. Hediye kağıdından kalın şeritler kesip değişmeli olarak şişelerin etrafına sarıp yapıştırın. Kartondan isim kartları veya kalpler kesip kurdelelerle şişelere tutturun. Şişeleri çiçek veya kurdelelerle süsleyebilirsiniz.
nevriyec
06-10-2007, 08:25 AM
şişeleri neden hediye ediyoz........ :):):)
xoverche
06-10-2007, 02:09 PM
çünkü hediyelik şişeler.yok etmem bende kalsın diyosanız kendinize hediye edin daha güzel olur....:) :) :)
geveze
06-10-2007, 10:51 PM
sevgili Nevriyec ; bir dostumuza meyveli şarap götürdüğümüzde hediyenin daha şık olmasını sağlamak için şişeler süsleniyor :)
ozi13
06-10-2007, 11:17 PM
paylaşım için teşekkürler:)
nevriyec
06-11-2007, 10:07 AM
heeeeeeee kusra bakmayın ben alkol kullanmadığım için şişleride süslemiyorum...cahilliğime verin
ceylan
06-11-2007, 07:24 PM
teşekkürler
geveze
06-11-2007, 11:09 PM
bende alkol kullanmıyorum !!! ve bu alınganlığınada bir anlam veremedim kusura bakma :):):)
şarap şişesi bir örnekti sadece ,
" şişeleri neden hediye ediyoz " sorusuna cevap niteliğinde :D:D:D
nevriyec
06-12-2007, 12:37 AM
anladım tamam.......ben asla şişe hediye etmiyceğim için sorun yok :):):)
xoverche
06-12-2007, 03:17 PM
ya arkadaşlar takılıyormusunuz yoksa cidden atışıyormusunuz anlamadığım için üzülüyorum.lütfen ben gerçekten projeyi buraya koyduğum için "acaba koymasa mıydım?" sorusuna takıldım kaldım... :( :( :(
nevriyec
06-12-2007, 09:34 PM
:):):) yok bişi üzülme tamam mı?
Admin
06-12-2007, 11:05 PM
ya arkadaşlar takılıyormusunuz yoksa cidden atışıyormusunuz anlamadığım için üzülüyorum.lütfen ben gerçekten projeyi buraya koyduğum için "acaba koymasa mıydım?" sorusuna takıldım kaldım... :( :( :(
Sevgili xoverche,
Burada hepimiz paylaşım için varız. Tüm üyelerimizin tabiiki kişisel tercihleri, uygulayacağı yada kullanmayacağı projeler olacaktır. Çok hoşumuza gidecek proje ve örnekler kadar, ilgi alanımıza girmeyen projelerde olacaktır. Şahsen bu şişe kılıflarını ben çok beğendim, ancak başka üyelerimiz kullanmayacak olabilir. Sizi üzen yorumlarda beğenmediklerini değil sadece ilgi alanlarına girmediğini söyleniyor. Lütfen alınmayın, hiçbirinde kırıcı bir niyet olduğunu düşünmüyorum. Paylaşımlarınıza lütfen gönül rahatlığı ile devam edin...
Sevgiler,
Deniz Arsan
Kağıt vs.
xoverche
06-13-2007, 09:21 AM
teşekkür ederim ilginize.....
Telif Hakları vBulletin v3.8.2 © 2000-2012, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.