PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : yardım

afskaya
06-13-2007, 08:20 PM
merhaba arkadaşlar site çok güzel çok güzel konularda var ama genellikle çoğunz öğretmensiniz acaba bu güzel faaliyetleri en evde kızımla nasıl yapabilirim kusura bakmayın çok beceriksiz bir kişiyim ve bazılarının nasıl yapılacağını bilmiyorum acaba yardımcı olabilir misiniz? yada başka sayfa önere bilirmisiniz?

Deniz Arsan
06-14-2007, 10:00 AM
merhaba arkadaşlar site çok güzel çok güzel konularda var ama genellikle çoğunz öğretmensiniz acaba bu güzel faaliyetleri en evde kızımla nasıl yapabilirim kusura bakmayın çok beceriksiz bir kişiyim ve bazılarının nasıl yapılacağını bilmiyorum acaba yardımcı olabilir misiniz? yada başka sayfa önere bilirmisiniz?

Sevgili afskaya,

Forumumuz aslinda sadece ogretmenlere yonelik olmamasina karsin, agirlikli olarak uyelerimiz ogretmen ya da ogretmen adayi. Ama sanirim ayni zamanda bir cogu da anne :) Bu sebeble aslinda burada paylasilabilecek, faydalanilabilecek cok sey var. Burada gordugunuz tum projeleri rahatlikla evde cocuklariniz ile birlikte de yapabilirsiniz. Sanirm tum uyelerimiz soracaginiz, aciklama isteyeceginiz tum projeler konusunda yardimci olmak isteyecektir.
Ayrica dergimiz Kagit vs. icerisinde de her sayi evde cocuklariniz ile yapabileceginiz bircok proje, aktivite ve faaliyetler bulabilirsiniz. ( http://www.kagitvs.com adresinden dergiyi inceleyebilirsiniz.)

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kagit vs.
(smlyfmly)

Ekinoks
06-14-2007, 10:01 AM

hangilerini yapamıyorsunuz yada nerede zorlanıyorsanız o konunun altına yazdığınızda mutlaka yardımcı olunacaktır.

afskaya
06-14-2007, 11:40 AM
yardımlarınız için çok ama çokk teşekürlerrrr