PDA

Tam Sürüm Bilgini Göster : Mesajlarınızı Bekliyoruz...

Admin
04-07-2007, 10:49 PM
Bu alanda bize iletmek istediğiniz her türlü soru ve yorumlarınızı bizimle paylaşabilirsiniz. Kağıt vs. ekibi olarak proje yöneticilerimiz de dahil olmak üzere tüm ekibimize buradan mesaj yollayın...

Böcü
04-11-2007, 10:45 AM
Sayın yöneticiler,

Foruma bugün üye oldum. Bu konulara ilgi duyan kişilere yönelik gerçekten çok hoş çalışmalar üretilebilecek malzemeler ve fikirler var. Daha önce dükkanınızı da ziyaret ettiğimde çok beğenmiştim. 9 yaşındaki kızım gerçekten el becerileri ve yaratma kabiliyeti olan bir çocuk ancak çalışan bir anne olarak bu konulara ayıracak zamnımız hiç yok. Daha önce de Boyut Grubunun Art crazy setini almıştım ama siz de kabul edersiniz ki çalışmaları tek başına yapmak yerine bir grupla yapmak çok daha eğlenceli olacaktır. Sormak istediğim çocuklara yönelik hafta sonları kurs açma gibi bir projeniz var mı?

İyi çalışmalar.
Dilek Barshan
(confsd)

Deniz Arsan
04-11-2007, 11:53 AM
Sevgili Dilek Hanım,

Geçtiğimiz yaz ayında dükkanımızda çocuklar için Yaratıcı Saatler adı altında etkinlikler düzenlemiştik. Ancak okullar açıldıktan sonra devam etmedik. Şuan için çok yakın zamanda bu tarz bir projemiz yok, zira dergimiz çok fazla vaktimizi alıyor, projelerin yapımları, fotograf çekimleri hepsi burada bizler tarafından yapılıyor, ve sizlere her sayı bir öncekini aşacak bir içerik hazırlamaya çalışıyoruz. Ancak bir süre sonra, Yaratıcı Saatler'i tekrar başlatmak istiyoruz. Bunun ile ilgili duyurularımızı ve haberleri de buradan ve bültenlerimizden takip edebilirsiniz. Bu arada Alsancak'ta Elma Bookhouse, Party House ve Tiny Tots şuanda bu uygulamaları yapıyor ve çocuklar için craft dersleri veriyor. Karşıyaka'da ise Kids' Campus yine hafta içi ve haftasonu çocuklara yönelik yaratıcı aktiviteler düzenliyor. Bazı haftalar Elma Bookhouse ve Kids Campus'a konuk olarakda katılıyoruz. İletişim kurmak isterseniz,

Elma Bookhouse 232 421 64 96 (Özlem Okatan) Alsancak, Gül Sokak
Kids Campus 232 369 65 70 (Binnaz Şenuyar) Karşıyaka
Party House 232 463 17 53 (Selin Kohen) Alsancak
Tiny Tots 232 464 37 52 (Sinem Özusta) Alsancak

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kağıt vs.

taurus
04-14-2007, 04:41 AM
merhaba sayın Deniz hanım(umarım bu şekilde hitab etmem de sakınca yoktur:)açıkça söylemem gerekirse ben derginizi sitenize üye olduktan sonra öğrendim ve böyle güzel bir siteye dair bir de derginin olmasına çok sevindim.biz eşimin görevi dolayısıyla bir ilçede bulunmaktayız ve buraya çoğu dergi ya hiç gelmiyor yada kısıtlı geldiği için biz almak ve keşfetmek için gecikiyoruz,belki de bu yüzden derginizi daha önce farkedemedim...benim size (bir sakıncası yoksa)2 sorum olacak:1.si(affınıza sığınarak bilmediğim için soruyorum) Türkiye'nin ilçeler dahil heryerine derginizin dağıtımı var mı? 2.si ise yukarıdaki mesajınızda bahsettiğiniz Karşıyaka'da Kids' Campus 'teki aktiviteleriniz yaz aylarında da devam ediyor mu ve belirli bir yaş sınırınız varmı?çünkü ben tüm yaz İzmir'de oluyorum ve 4 yaşındaki kızımı bu aktivitelere dahil etmek istiyorum,tabi eğer mümkünse...bu konuda bir açıklama yapabilirseniz çok sevinirim...iyi çalışmalar...sevgiyle kalın...

Deniz Arsan
04-15-2007, 12:15 AM
:) Aramıza katıldığınız ve özellikle dergi ve forumumuzu beğenmiş olmanız bizi çok mutlu etti. Dergimiz Yaysat - DPP ile tüm Türkiye'ye ve Kıbrıs'a dağılıyor. Bana bulunduğunuz ilçe ismini buradan, yada email ile info@kagitvs.com adresine bildirebilirseniz, ilçenizdeki bayii isimlerine bakabilir, eğer dağıtım listesinde yok ise eklenmesini sağlayabilirim.

Bu arada Kids Campus ile sorunuzu kendileri paylaşıp, pazartesi günü size bilgi vereceğim.

Sevgiler,

Deniz (flower)

yelizeylem
04-15-2007, 09:03 PM
Merhaba,
Benim bir sorum olacak, şöyle ki; İstanbul'a fuar için ya da benzeri bir nedenle gelmeyi planlıyor musunuz,(materyallerinizi görme arzusunda olan benim gibi aboneleriniz için) ? Sanırım geçen sene geldiniz ama maalesef kaçırdım. Umarım bu sene yakın bir tarihte gündeminizde olur.

Bunun yanında forum sayfanızı çok beğendim. Forumu açma fikri çok güzel, emeği geçenleri tebrik ediyorum (alkis) (alkis) (alkis)

Deniz Arsan
04-17-2007, 04:59 PM
Sevgili yelizeylem,

Suan icin onumuzde yakin tarihte bir Istanbul programi yok. Subat ayinda Lutfi Kirdarda duzenlenen Cocuk Fuarina katilmistik, onumuzdeki senede yine bu fuara katilacagiz, ancak ondan once bir programimiz suan icin yok.

Bu forumdan, Forumumuzun Takvim bolumunden ve http://www.kagitvs.com adresinden de katilacagimiz aktivite ve fuarlari takip edebilirsiniz.

Buarada sizin yolunuz da Izmir'e duserse, yerimizin detayli tarifini ve krokisini

http://www.kagitvs.com/ulasim.htm adresinden gorebilirsiniz.

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kagit vs. (cicek)

serap
04-19-2007, 07:41 PM
ben foruma üye oldum ama benim proje setim gelmedi hala(sad)
kusura bakmayın yaaaaa (happy) çok heyecanlıyımmm glmsemezp

Admin
04-20-2007, 09:15 PM
Serap Hanım,

Şuan İzmir Fuarında olduğumuz için sadece geceleri mesajlara bakıp cevap yazabiliyorum, ve bu sebeblede hediyelerin bir kısmının yollanması biraz gecikti. Fuar dönüşü kalan hediyeleri de göndereceğiz.

İlginize ve anlayışınıza teşekkür ederiz,

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kağıt vs. (flower)

şule
04-23-2007, 01:38 AM
merhaba sevgili kağıt vs ailesi.ben derginizi rastgele belki iyi bir dergidir diye almıştım.BU KONULAR İLGİ ALNIMA GİRDİĞİ İÇİN MERAK ETTİM.VE ALDIĞIM BİR DERGİ DEĞİL TAM BENİM İHTİYACIM OLAN BİR DERGİYDİ.PROJELER HARİKAYDI...ÇOK İSTERDİM BU DERGİNİNDE BİR FORMU OLMASINI.DEMEKKİ YALNIZ DEĞİLMİŞİMKİ FORUM SONUNDA OLUŞTU.FORUM ÜYELERİYLE BÖYLESİNE İLGİLİ OLMANIZ BENİ ÇOK ETKİLEDİ.TÜM SORULARLA İLGİLENİP TEKER TEKER CEVAP VERİYORSUNUZ.BEN BUNA ÇOK DİKKAT ETMİŞTİM.AMA BENİ YANILTMADINIZ.ÇALIŞMALARINIZDA ÇOOOOOK ÇOOOOK BAŞARILAR DİLERİM.İYİ GÜNLER...

sevahm
04-23-2007, 03:22 AM
Bende ücretsiz proje setinden istiyorummmmmmm saygılarımlaaaaa

taurus
04-23-2007, 09:29 AM
:) Aramıza katıldığınız ve özellikle dergi ve forumumuzu beğenmiş olmanız bizi çok mutlu etti. Dergimiz Yaysat - DPP ile tüm Türkiye'ye ve Kıbrıs'a dağılıyor. Bana bulunduğunuz ilçe ismini buradan, yada email ile info@kagitvs.com adresine bildirebilirseniz, ilçenizdeki bayii isimlerine bakabilir, eğer dağıtım listesinde yok ise eklenmesini sağlayabilirim.

Bu arada Kids Campus ile sorunuzu kendileri paylaşıp, pazartesi günü size bilgi vereceğim.

Sevgiler,

Deniz (flower)

bulunduğum ilçe Çan(Çanakkale)
ilginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkürler Deniz hanım...:)

taurus
04-23-2007, 09:31 AM
bu arada bu bahsedilen proje seti nedir acaba?

esrdnlr
04-27-2007, 07:14 PM
bende yerinize geldim biraz alışveriş yaptım:)harika bir yerde harika etkinliklerin olduğu bir çalışma alanınız var. acaba bizleri de etkinliklerde aranıza almayı düşünür müsünüz?

Deniz Arsan
04-27-2007, 11:34 PM
bulunduğum ilçe Çan(Çanakkale)
ilginiz ve bilgilendirmeniz için teşekkürler Deniz hanım...:)

Sevgili taurus,

Çanakkale merkezde dergimizi bulabileceğiniz bayileri aşağıda yazıyorum. Dergimizi yinede bulamazsanız lütfen bize bilgi verin.

Bu arada Kids Campus yazında faaliyetlerine devam edecek, sadece belki 2 hafta için kapalı olacaklarmış. Bunu da bildirmek istedim.

Sevgiler,

Deniz

ÇANAKKALE 21829 GÜVEN KIRTASİYE KIRTASİYE ÇAN
ÇANAKKALE 21809 BAYRAM MARKET BAKKAL / MARKET BİGA
ÇANAKKALE 15070 HASAN YAPICI MOBO / KİOSK ÇANAKKALE-MERKEZ
ÇANAKKALE 15098 UMUTİLKİM TEKEL SHOP BAKKAL / MARKET ÇANAKKALE-MERKEZ
ÇANAKKALE 15111 SAYISAL LOTO BAYİİ TEKEL BAYİİ ÇANAKKALE-MERKEZ
ÇANAKKALE 15069 ALPER DEMİRALDI MOBO / KİOSK ÇANAKKALE-MERKEZ
ÇANAKKALE 15142 ÇANAKKALE TANSAŞ GROSS MARKETLER ÇANAKKALE-MERKEZ
ÇANAKKALE 52729 SEVGİ KİTAPEVİ KİTABEVİ ÇANAKKALE-MERKEZ
ÇANAKKALE 48899 ÇANAKKALE KİPA GROSS MARKETLER ÇANAKKALE-MERKEZ

Deniz Arsan
04-27-2007, 11:40 PM
Bende ücretsiz proje setinden istiyorummmmmmm saygılarımlaaaaa

Sevgili sevahm,

Forumumuz proje setlerimizden hediye etmeye devam ediyor. Her hafta profil bilgilerini dolduran 1 üyemiz bu setlerden kazanacak. Ayrıca her hafta en aktif üyemiz de bizden bir hediye kazanacak... Bu üyelerden biri de siz olabilirsiniz... Bunun için tek yapmanız gereken Kontrol Panelinizin altında Profil Ayarlarınızın altındaki tüm soruları yanıtlamanız ve forumumuzdaki Yarışma, Promosyon ve Ödüller köşemizi takip etmek...

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kağıt vs.

(smlyfmly)

taurus
04-28-2007, 09:22 AM
Sevgili taurus,

Çanakkale merkezde dergimizi bulabileceğiniz bayileri aşağıda yazıyorum. Dergimizi yinede bulamazsanız lütfen bize bilgi verin.

Bu arada Kids Campus yazında faaliyetlerine devam edecek, sadece belki 2 hafta için kapalı olacaklarmış. Bunu da bildirmek istedim.

Sevgiler,

Deniz

ÇANAKKALE 21829 GÜVEN KIRTASİYE KIRTASİYE ÇAN
ÇANAKKALE 21809 BAYRAM MARKET BAKKAL / MARKET BİGA
ÇANAKKALE 15070 HASAN YAPICI MOBO / KİOSK ÇANAKKALE-MERKEZ
ÇANAKKALE 15098 UMUTİLKİM TEKEL SHOP BAKKAL / MARKET ÇANAKKALE-MERKEZ
ÇANAKKALE 15111 SAYISAL LOTO BAYİİ TEKEL BAYİİ ÇANAKKALE-MERKEZ
ÇANAKKALE 15069 ALPER DEMİRALDI MOBO / KİOSK ÇANAKKALE-MERKEZ
ÇANAKKALE 15142 ÇANAKKALE TANSAŞ GROSS MARKETLER ÇANAKKALE-MERKEZ
ÇANAKKALE 52729 SEVGİ KİTAPEVİ KİTABEVİ ÇANAKKALE-MERKEZ
ÇANAKKALE 48899 ÇANAKKALE KİPA GROSS MARKETLER ÇANAKKALE-MERKEZ

(cicek2) ilginiz ve bilgilendirmeleriniz için çok çok teşekkür ederim deniz hanım,iyi çalışmalar...:)

Pilaru
04-28-2007, 07:41 PM
Merhaba,

Hediye paketinizi bugün alabildim, çok teşekkür ederim. Projelerinizde başarılar, sevgiyle kalın.

Admin
04-28-2007, 08:45 PM
Güle güle kullanın, umarım beğenir ve yaparken keyifli vakit geçirirsiniz...

Sevgiler,

Kağıt vs. Ailesi

(smlyfmly)

anasınıfı
04-28-2007, 09:12 PM
merhaba kağıt vs ailesi..izmir fuarında sizleri ziyaret ettim.ayrıca sıkı bir forum ve dergi takipçisiyim.ama bu dergi 2 ay yerine ayda bir çıkamaz mı? ben okulumda hemen yapıp bitiriyorum faaliyetleri..ayrıca dergide çocuklarla hep beraber yapabileceğimiz grup çalışmalarına yer verirseniz sevinirim...şimdiden tşk..iyi çalışmalar....

Deniz Arsan
04-28-2007, 11:21 PM
Sevgili Anasınıfı,

Dergimizi ve forumumuzu takip etmeniz ve çalışmaları uyguluyor olmanız bizi çok mutlu etti. Dergimiz 2 ayda bir çıkıyor, ancak şuan için aylık olarak çıkartmak bizim için ne yazıkki mümkün değil... (sad)
Dergi proje ve çalışmalarını zengin tutmaya çalışıyoruz ve tüm projeleri Kağıt vs bünyesinde hazırlayarak, fotograf çekimlerini ve sayfa düzenlerini yaparak ancak 2 ayda bu içeriği oluşturabiliyoruz. Sizler için en iyisini ve her sayı bir önceki sayıyı aratmayacak bir içerik ile yeni bir sayı hazırlamaya çalışıyoruz. Bu sebeble dergiyi 2 ayda bir çıkartabiliyoruz... Umarım bir süre sonra bu dileğinizi gerçekleştirerek ayda bir çıkartmaya başlayabiliriz, ancak sanırım bunun için biraz daha zamana ihtiyacımız var.

Sevgiler,

Deniz Arsan
Kağıt vs.

(smlyfmly)

anne-filiz
05-01-2007, 04:51 PM
Bazi Sayilariniz Okulöncesi çocuklarina Uygun Etkinlikler Içerirse Biz Okulöncesi öğretmenleri çok Mutlu Olacağiz.

esran
05-14-2007, 03:38 PM
merhaba deniz hanım ben istanbulda görev yapıyorum derginize geçen ay abone oldum sizden esinlenerek çok güzel faliyetler ortaya çıkardık bunları sizinle paylaşmak istiyorum.Dergim ne zaman gelir

Deniz Arsan
05-15-2007, 09:49 PM
Sevgili Esran,

Öncelikle dergimizi beğenmiş ve faydalanıyor olmanızın bizi çok mutlu ettiğini belirtmek isterim.
Abonelerimizin dergileri bugün kargoya verildi. Dolayısı ile 2 gün içerisinde elinizde olur. Perşembe ya da en geç Cuma gününe kadar derginiz elinize geçmez ise lütfen bizimle kontak kurun.

Teşekkürler ve sevgiler,

Deniz Arsan
Kağıt vs.
232 489 02 20

runyes
07-26-2007, 02:34 PM
deniz hanım.ben t.dağdan yazıyorum.dergilerin siparişlerini vermek istedim ama banka hesap no ları yok bende.yardımcı olursanız sevinirim.sanırım daha önce yazmıştım size.fiyat konusunda bilgiler vermiştiniz.

shrdn
11-23-2007, 12:19 AM
Değrli Kağıt vs.ailesi...............
Derginizi ikinci sayısından itibaren alyorum.Elimde 8.sayınız var.Yine harika çalışmalar var.Ellerinize sağlık.Hafta sonu 5.sınıa giden kızımla oturup o minik saksıların biraz büyüğünden yaptık.İçine de yine o minik çiçeklerden yaptık.Saksının altına mukavvadan çiçek şeklinde atlık yaptık.Bu akşam jelatin kağıdı ile paket yaptık.Yarın öğretmenine verecek.Bende aynı saksıdan okulumdaki öğretmenler odası için yaptım.Saksının kenarlarına küçük kalpler yapıştırarak ''Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun''mesajı yazdım.Fotoğraf makinam yok olsaydı mutlaka her ikisininde resmini gönderrdim.Tekrar tekrar ellerinize sağlık.Çalışmalarınızda başarılar.(ccklrat) (ccklrat) (ccklrat)

Admin
11-26-2007, 10:01 AM
Bu mesajlari almak bizi cok mutlu ediyor... Keske resim cekip yollayabilseydiniz, dergimizde diger okuyucularimiz ile paylasabilirdik. (cicek)

Ilginize ve nazik yorumlariniza tesekkur ediyor, keyifli gunler diliyoruz.

Deniz Arsan
Kagit vs.

katemoss
01-20-2008, 10:34 PM
Bu ay dergiye gönderdiğim 2 fotoğraf çıkmış.(4 örümcek adam ve yılbaşı kartlarını gösterdiğimiz resim)Yine sınıfça çalışmalarınızdan yaptırıp fotoğraflarını göndereceğim..öğrencilerim fotoğrafları görünce çok mutlu olacak.Teşkkürler..

firdevss
04-23-2008, 07:04 PM
merhaba bir çok yere seminer düzenliyosunuz kayseriye ne zaman düzenliyeceksiniz acaba seminer kayseride olursa büyük bir sevktir bizim için gelmek cvp bekliyorum